Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ελληνικός ''θώρακας ασφαλείας'' σε γήπεδα-στάδια του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ






Σε Νο 1 απαίτηση στα σύγχρονα στάδια, γήπεδα και άλλους χώρους αθλητικών εκδηλώσεων έχει αναδειχθεί η ασφάλεια και η ολοκληρωμένη επιτήρησή τους ενόψει της ολοένα αυξανόμενης απειλής από την τυφλή βία.
Όχι μόνο τα κράτη αλλά και οι φορείς που εμπλέκονται στην κατασκευή, και διαχείριση αυτών των χώρων έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε αυτόν τον τομέα καθώς ήδη όλο και ολοένα περισσότεροι πόροι – ανθρώπινοι και οικονομικοί – διατίθενται στον τομέα αυτό εξαιτίας των απειλών.






Το Κατάρ, που θα φιλοξενήσει Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022, έχει εστιάσει από τωρα στον τομέα αυτό και ενδεικτικό είναι η πραγματοποίηση στη Ντόχα, από 22 έως 24 Μαΐου 2017 του Συνεδρίου «World Stadium Congress» – και με ελληνική συμμετοχή. Και αυτό καθώς ελληνική εταιρία που έχει την σχετική εμπειρία, διεκδικεί ρόλο στην ανάπτυξη των υποδομών στο Κατάρ για τις απαιτήσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022.
Πρόκειται για την Space Hellas μια ελληνική εταιρία που έχει να επιδείξει μεγάλο αριθμό σύνθετων έργων, συμπεριλαμβανομένων αυτών στο χώρο διαχείρισης σταδίων, λύσεων για ηλεκτρονική επιτήρηση, έκδοση εισιτηρίων και έλεγχο πρόσβασης.






Το συγκεκριμένο συνέδριο, αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης διεθνών οργανισμών στο χώρο των σταδίων και της αθλητικής βιομηχανίας. Διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά και φιλοξενεί κορυφαίους χορηγούς και εκθέτες που παρουσιάζουν τις τελευταίες καινοτομίες στην κατασκευή γηπέδων, την ασφάλεια εκδηλώσεων και την τεχνολογία χώρου.
Η ελληνική εταιρία, θα παρουσιάσει στο περίπτερό της τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης σταδίων και ασφάλειας, ενώ ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, CEO της εταιρείας, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Stadium Security:Integration Challenges», παρουσιάζοντας στο κοινό τις τελευταίες τεχνολογικές
εξελίξεις και πώς αυτές μπορούν να συνδυαστούν για την αποτελεσματική και την ασφαλή διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων.






Στο πλαίσιο του τριήμερου συνεδρίου, τα στελέχη τηςελληνικής εταιρίαςθα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να αναπτύξουν νέες στρατηγικές συνεργασίες με, ιδιοκτήτες και φορείς σταδίων, μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες, αρχιτέκτονες, ειδικούς συμβούλους, μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς και πολλούς άλλους παράγοντες του διεθνούς αθλητικού στερεώματος.

Στις φωτό μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από γήπεδα και στάδια που έχουν παρουσιαστεί ως σχέδια για να κατασκευαστούν σε διάφορα σημεία της χώρας .

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ελληνικός ''θώρακας ασφαλείας'' σε γήπεδα-στάδια του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ
Ελληνικός ''θώρακας ασφαλείας'' σε γήπεδα-στάδια του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9vn_-Oqap5h2quZjWUmz-4rzYZE2ZKyMSAz4GCtminC4ZBpCFeJNU871kZPLsga68zjW6OUEGfI45PRv-WbO6NzjjsIdfzTsT6i00I6wKTBLQuiHqBa1e9-WrTbNUyooVxkkwWiDt__Q/s640/6-3.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh9vn_-Oqap5h2quZjWUmz-4rzYZE2ZKyMSAz4GCtminC4ZBpCFeJNU871kZPLsga68zjW6OUEGfI45PRv-WbO6NzjjsIdfzTsT6i00I6wKTBLQuiHqBa1e9-WrTbNUyooVxkkwWiDt__Q/s72-c/6-3.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/05/2022.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/05/2022.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy