Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Παρουσία ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα στις εκδηλώσεις στο Οχυρό Ιστίμπεη

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου 2017 επισκέφθηκε το Οχυρό Ιστίμπεη στις Σέρρες και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τη μάχη των οχυρών κατά τη γερμανική εισβολή που ξεκίνησε στις 6 Απριλίου 1941.





Ο ΑΝΥΕΘΑ απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας ότι «ως Ελληνίδες και Έλληνες, έχουμε τη θέληση, έχουμε τη δυνατότητα, έχουμε τα μέσα, πολύ περισσότερο έχουμε το ψυχικό σθένος να υπερασπίσουμε τα δίκαια της πατρίδας μας, τα δίκαια της ανθρωπότητας και τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Στη συνέχεια έδωσε την εκκίνηση του αγώνα δρόμου «Δρόμος Θυσίας», μήκους 14 χιλιομέτρων, που τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΕΘΑ-ΑΣΑΕΔ και στον οποίο πήραν μέρος και σπουδαστές στρατιωτικών σχολών.





Ακολούθησε ξενάγηση στο Οχυρό και στη συνέχεια ο ΑΝΥΕΘΑ απένημε τον θυρεό του ΥΠΕΘΑ στον Κωνσταντίνο Κυριακού, αδελφό του Δεκανέα Ηλία Κυριακού που έπεσε αγωνιζόμενος ηρωικά στη μάχη των οχυρών.

Ο ΑΝΥΕΘΑ απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων, μεταξύ άλλων ανέφερε:

Σχετικά με τη διαπραγμάτευση:

«Το Εurogroup της Παρασκευής σημείωσε ένα μεγάλο πλέον βήμα, ώστε να κλείσει η αξιολόγηση. Το κλείσιμο της αξιολόγησης θα μας φέρει σε μια κανονικότητα αλλά και ανοίγει ελπίδες, ώστε η χώρα να μπει στην ποσοτική χαλάρωση. Αυτό σημαίνει ότι θα ενισχυθεί η εσωτερική οικονομία αλλά και θα υπάρξει διευθέτηση για τα μεσοπρόσθεσμα και τα μακροπρόθεσμα μέτρα για τη διαχείριση του χρέους. Είναι ένα σημαντικό βήμα αλλά υπάρχουν ακόμα ζητήματα που πρέπει να γίνουν και να συζητηθούν. Αυτός ο μήνας θα είναι ένας μήνας συνεχών διεργασιών αλλά νομίζω ότι πια ανοίγουμε το μονοπάτι, ώστε στα μέσα του 2018 η χώρα να μην είναι υπό επιτροπεία και ν' αρχίσει να ακολουθεί την ευρωπαϊκή κανονικότητα».

Για την τουρκική προκλητικότητα:





«Η Ελλάδα είναι μια κυρίαρχη χώρα η οποία σέβεται και δεσμεύεται από τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου. Τίποτα δεν μας έχει χαριστεί. Για εμάς δεν υπάρχουν "γκρίζες ζώνες". Σεβόμαστε τα κυριαρχικά δικαιώματα όλων αλλά και υπερασπιζόμαστε τα δικά μας, τα οποία και τα γνωρίζουμε και δεν τα συζητάμε».














Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Παρουσία ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα στις εκδηλώσεις στο Οχυρό Ιστίμπεη
Παρουσία ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα στις εκδηλώσεις στο Οχυρό Ιστίμπεη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3Xs4xuFp5ji1vD7fdYYSDOeLTuUqHRp88j_davK7ysImbYUBkbW3AbUd4ceZC6zZBnJ4sl4R8AOu3UF_F_S4HrJkK0j3FjFCe6bpTWr3jbq6Xh1vB1FzDJz_3CJLbJfWNZd2QFPAKy68/s640/560.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi3Xs4xuFp5ji1vD7fdYYSDOeLTuUqHRp88j_davK7ysImbYUBkbW3AbUd4ceZC6zZBnJ4sl4R8AOu3UF_F_S4HrJkK0j3FjFCe6bpTWr3jbq6Xh1vB1FzDJz_3CJLbJfWNZd2QFPAKy68/s72-c/560.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/04/blog-post_71.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/04/blog-post_71.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy