Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας ο Τσίπρας. Αναστάσιμες ευχές σε όσους βρίσκονται στο καθήκον



Τον Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας, που λειτουργεί από τη δεκαετία του 1940, σε ένα κτίριο που κατασκευάστηκε στις αρχές του 19ου αιώνα, επισκέφτηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον διοικητή και τους ναύτες του σταθμού, καθώς και να τσουγκρίσει μαζί τους πασχαλινά αυγά.






Στις δηλώσεις του προς του δημοσιογράφους ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε στις ευχές του προς όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες ενώ ευχήθηκε υγεία σε όλους όσοι βρίσκονται σήμερα στο καθήκον:
«Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες. Αλλά πρώτα από όλα, τούτη την ώρα που σχεδόν όλοι είμαστε στο πασχαλινό τραπεί, να πάει ο νους μας σε όλους εκείνους που βρίσκονται στο καθήκον, υπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον, το κοινό συμφέρον.





Αλλά και σε όλους όσοι αυτή την ώρα βρίσκονται στο καθήκον είτε είναι αστυνομικοί είτε γιατροί και νοσοκόμοι στα δημόσια νοσοκομεία είτε είναι πυροσβέστες είτε άνθρωποι που ρυθμίζουν την κυκλοφορία. Όλοι όσοι αγωνίζονται και υπερασπίζονται το καθήκον για το δημόσιο καλό.

Να ευχηθούμε όμως και σε όσους είναι μακριά από τις οικογένειές τους για επαγγελματικούς λόγους, στους ναυτικούς μας που βρίσκονται μακριά από τη χώρα και να ευχηθούμε γαλήνιες θάλασσες.
Αλλά και σε όλο τον Ελληνισμό, διότι σήμερα είναι μέρα Λαμπρή, μέρα γιορτής για όλο τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης.
Να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία, επιτυχία, προσωπική και συλλογική. Και να ευχηθούμε ότι η χώρα μας θα τα καταφέρει. Όλοι μαζί μπορούμε να κρατήσουμε τη χώρα μας όρθια και να την πάμε ακόμα πιο ψηλά.





Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Το αναστάσιμο μήνυμα να ζεστάνει τις καρδιές μας. Χριστός Ανέστη».
Ο πρωθυπουργός, συνομιλώντας με τους ναύτες που υπηρετούν στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας, αναφέρθηκε στα προγράμματα της «ωφέλιμης θητείας» των στρατευμένων νέων και την επιμόρφωσή τους σε ξένες γλώσσες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατά τη διάρκεια της θητείας τους.-

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας ο Τσίπρας. Αναστάσιμες ευχές σε όσους βρίσκονται στο καθήκον
Στο Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας ο Τσίπρας. Αναστάσιμες ευχές σε όσους βρίσκονται στο καθήκον
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4QqdqPVenFCIf1yPWKYMCdPFxTe4CaLIZLztPIWYPyZYcqIY5c8b9nZcWlYfcMWTEoCLFm6W8jQcsRl3r60XOAGDmxuvsr7Q4F9rV3VDMzv-rMFufp-qFDOoly2TYG17YdC6y6tvrWek/s640/newego_LARGE_t_1101_55419676.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4QqdqPVenFCIf1yPWKYMCdPFxTe4CaLIZLztPIWYPyZYcqIY5c8b9nZcWlYfcMWTEoCLFm6W8jQcsRl3r60XOAGDmxuvsr7Q4F9rV3VDMzv-rMFufp-qFDOoly2TYG17YdC6y6tvrWek/s72-c/newego_LARGE_t_1101_55419676.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/04/blog-post_242.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/04/blog-post_242.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy