Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Oι Τούρκοι στίβουν πορτοκάλια, αλλά αυτή που στίβεται είναι η ίδια η Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Του Γιώργου Θεοχάρη

Τα μέλη της πτέρυγας νεολαίας του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης () διαμαρτυρήθηκαν εναντίον της , στίβοντας και πίνοντας το χυμό τους στη βορειοδυτική επαρχία του Kocaeli, στις 12 Μαρτίου.

Το πορτοκαλί χρώμα είναι το εθνικό χρώμα των , παρόλο που δεν υπάρχει στη σημαία τους, η οποία έχει μόνο κόκκινο, λευκό και κυανό. Τόσο η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ολλανδίας, όσο και σχεδόν όλοι οι , κατά την ημέρα της γιορτής του βασιλιά της Ολλανδίας, ντύνονται στα πορτοκαλί. Ο λόγος είναι απλός: το πορτοκαλί είναι το χρώμα του βασιλικού οίκου της Ολλανδίας. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν οι Τούρκοι νεολαίοι προσβάλλουν βάναυσα το κράτος της .
Η ομάδα των νέων του AKP ξεδίπλωσε πανό και κρατούσε πλακάτ που έγραφαν «φασίστρια Ολλανδία», «φασίστα Rutte», «πορτοκάλι μείνει εκεί» (pοrtakal orada kal), μπροστά από ένα εστιατόριο πριν τη συνεδρίασή τους.





Μιλώντας κατά τη διαμαρτυρία, ο επικεφαλής της πτέρυγας νεολαίας του Νικομήδειας Εμρέ Καχραμάν είπε ότι η «δεν έχει ούτε την αξία της φλούδας ενός πορτοκαλιού».


«Η Ολλανδία, η οποία έχει φέρει την ανθρωπότητα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, όπως είναι η δική της γη, είναι μια φασιστική χώρα και εμπόδισε την υπουργό μας να συναντήσει τους ψηφοφόρους μας. Η Ολλανδική αστυνομία επίσης διασκόρπισε επαίσχυντα τον τουρκικό λαό, που διαμαρτύρονταν για την ανήθικη στάση τους. Η Ολλανδία, η οποία δεν έχει ούτε την αξία της φλούδας ενός πορτοκαλιού, έχει κάνει ένα βήμα για το οποίο θα μετανιώσει αργότερα», πρόσθεσε ο Καχραμάν.





Στη συνέχεια, οι νεαροί έστιψαν τα πορτοκάλια και τα ήπιαν, πιστεύοντας ότι έτσι εξευτελίζουν την «πορτοκαλί» χώρα.

Αυτή όμως που υφίσταται συνεχές στίψιμο είναι στην πραγματικότητα η ίδια η .
Σώφρονες φωνές μέσα στην ίδια την Τουρκία αναφέρουν ότι η απαγόρευση εισόδου στον Υπουργό Εξωτερικών Τσαβούσογλου και η επιστροφή μιας Υπουργού της Τουρκίας ως ανεπιθύμητης σε μία ευρωπαϊκή χώρα είναι φαινόμενα πρωτοφανή στην ιστορία της μετακεμαλικής Τουρκίας.
Εάν τα φαινόμενα αυτά συνδυαστούν με την αγνόηση των τουρκικών θέσεων στο θέμα των Κούρδων της Συρίας και την παροχή πλήρους στήριξης σε αυτούς από τις δύο υπερδυνάμεις, ΗΠΑ και Ρωσία, όσοι έχουν στοιχειώδη λογική κατανοούν ότι το μέλλον δεν διαγράφεται καθόλου ευνοϊκό για την Τουρκία του Ερντογάν, ο οποίος με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί τη χώρα του στην διάλυση, για την οποία μιλούν πολλές ελληνικές προφητείες.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Oι Τούρκοι στίβουν πορτοκάλια, αλλά αυτή που στίβεται είναι η ίδια η Τουρκία (ΦΩΤΟ)
Oι Τούρκοι στίβουν πορτοκάλια, αλλά αυτή που στίβεται είναι η ίδια η Τουρκία (ΦΩΤΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifI0DlDbADEFqEBmV-EK4_nHtUI33N3ql1e5i_1x0dQeOI1Yd56hoWNnV9Pw6erhpO8nhWcDqY48P3E_xhDgQQ74JlPEtMZgjQGMDmbt9kbSnX-ZG1oAPRGh9qq4kLMVnh2dY-R-0cmFk/s640/toyrkoi3.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifI0DlDbADEFqEBmV-EK4_nHtUI33N3ql1e5i_1x0dQeOI1Yd56hoWNnV9Pw6erhpO8nhWcDqY48P3E_xhDgQQ74JlPEtMZgjQGMDmbt9kbSnX-ZG1oAPRGh9qq4kLMVnh2dY-R-0cmFk/s72-c/toyrkoi3.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/o.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/o.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy