Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Περισσότεροι από (2) δύο στους (3) τρεις λένε ΝΑΙ στην αποκέντρωση των Διευθύνσεων του ΓΕΣ



Ως θετική, θεωρούν περισσότεροι από δύο στους τρεις, την απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή για αποκέντρωση των Διευθύνσεων όπλων, στο πλαίσιο ηλεκτρονικής ψηφοφορίας του StratiotikosGR.com.
Συγκεκριμένα στην ψηφοφορία, διάρκειας 10 ημερών, με το ερώτημα «ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ;», πήραν μέρος 211 μοναδικοί επισκέπτες της σελίδας μας και από αυτούς 151 (ποσοστό 71%) απάντησαν ΝΑΙ, 55 (ποσοστό 26%) απάντησαν ΟΧΙ, ενώ 5 (ποσοστό 2%) επέλεξαν το ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ.





Σημειώνεται πως είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια ψηφοφορία για ένα θέμα που απασχόλησε, όχι μόνο τα στελέχη που υπηρετούν στις Διευθύνσεις που μετακινήθηκαν από το ΥΠΕΘΑ, αλλά αποτέλεσε και αντικείμενο ευρύτερου προβληματισμού γύρω το όλο θέμα της αναδιοργάνωσης του Στρατού Ξηράς, η οποία βεβαίως συνεπάγεται και μετακινήσεις με ότι αυτό σημαίνει. 





Είναι προφανές ότι αυτό που υπερτερεί, είναι η εξασφάλιση και επαύξηση του αξιόμαχου και της επιχειρησιακής ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων. Το σημερινό μοντέλο, κυρίως του Στρατού Ξηράς, παρά τις αλλαγές που έχουν γίνει τις τελευταίες δεκαετίες, διατηρεί ακόμα βαρίδια από μια δομή που ανταποκρίνονταν στις ανάγκες και τις προτεραιότητες άλλων εποχών, όπου υπήρχε σχετική «αφθονία» τόσο σε έμψυχο δυναμικό, όσο και σε οικονομικούς πόρους. 
Όμως υπάρχει μια διάσταση που πρέπει να τυγχάνει ειδικής αντιμετώπισης. Αφορά στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, που εκ των πραγμάτων εμπλέκεται στην αναδιοργάνωση και στις μετακινήσεις.





Πιστεύουμε ότι και η αναδιοργάνωση μπορεί να γίνει στο μέτρο και στο βαθμό που επιβάλουν οι ανάγκες αλλά και ταυτόχρονα το προσωπικό με τις οικογένειές του να αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αναγνώριση του ρόλου που επιτελεί.

Εφόσον όλα γίνουν με πρόγραμμα και μεθοδικότητα θα υπάρχει και ο χρόνος για την όποια προετοιμασία μιας ενδεχόμενης μετακίνησης. Εξάλλου, όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, όλων των βαθμών, έχουν μετατρέψει σε τρόπο ζωής τις μετακινήσεις για τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Το ζητούμενο πάντα ήταν να υπάρχει αξιοκρατία, διαφάνεια και δικαιοσύνη στις όποιες επιλογές.


Πιστεύουμε ότι η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ όχι μόνο το γνωρίζουν αυτό αλλά και το έχουν θέσει στις υψηλές τους προτεραιότητες.

ΠΗΓΗ: http://www.stratiotikosgr.com/p/vote-stratiotikosgr.html

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Περισσότεροι από (2) δύο στους (3) τρεις λένε ΝΑΙ στην αποκέντρωση των Διευθύνσεων του ΓΕΣ
Περισσότεροι από (2) δύο στους (3) τρεις λένε ΝΑΙ στην αποκέντρωση των Διευθύνσεων του ΓΕΣ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgotygFNIV_zWsEKcnl_eBH4aVaxA7sSUJBxv3mRzmIfz6CxAJcQZlhd1dnzYbpnvSrHKM8xMSlH3LQK9Xu1r9oQlOqwrYRRki2vDk3M42ReWN8vJLfLtNnMSSIAR8-rV9HPXWPml9wbsg/s640/upl58345d06233cf+%25281%2529.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgotygFNIV_zWsEKcnl_eBH4aVaxA7sSUJBxv3mRzmIfz6CxAJcQZlhd1dnzYbpnvSrHKM8xMSlH3LQK9Xu1r9oQlOqwrYRRki2vDk3M42ReWN8vJLfLtNnMSSIAR8-rV9HPXWPml9wbsg/s72-c/upl58345d06233cf+%25281%2529.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/2-3.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/03/2-3.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy