Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Κλιμάκιο του ΓΕΑ στο Γυμνάσιο Κάσου μετά απο εντολή του ΑΝΥΕΘΑ, Δ. Βίτσα


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του StratiotikosGR , ο Νεκτάριος Σαντορινιός, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε στενή συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, έδωσαν η λύση για το πολύπαθο Γυμνάσιο Κάσου.

Ο ΑΝΥΕΘΑ, Δημήτρης Βίτσας, έδωσε εντολή στα Επιτελεία για άμεση επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος, με τη σκυτάλη να παίρνει το ΓΕΑ στέλνοντας τεχνικό κλιμάκιο στο  Γυμνασίου Κάσου, όπου εδώ και καιρό, έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές, σε βαθμό που αμφισβητείται η στατικότητά του. Έκδηλη η ανησυχία ων γονέων για την ασφάλεια των μαθητών. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Κάσου, όπως και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η Δήμαρχος και φορείς του νησιού, είχαν θέσει το ζήτημα της αναγκαιότητας εκπόνησης μελέτης στατικότητας, ώστε να εκτελεστούν άμεσα αναστήλωσης και αποκατάστασης, καθώς ήδη υπήρχε στα χέρια του Τεχνική Έκθεση Επικινδυνότητας από ανεξάρτητο Πολιτικό Μηχανικό.



Η συγκεκριμένη μελέτη ήταν αδύνατο να υποστηριχτεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου και έτσι μετά από διαβουλεύσεις ανταποκρίθηκε άμεσα το Υπουργείο Αμύνης, όπου σε συνεργασία με το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, ανέλαβαν τάχιστα την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Στις 24/01 κατέφθασαν στην Κάσο, κλιμάκιο τεχνικών του ΓΕΑ για αυτοψία. Μόλις ολοκληρώσουν τις μετρήσεις θα προσδιορίσουν το χρονοδιάγραμμα παράδοσης της μελέτης και ο Δήμος στη συνέχεια θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες,  ώστε να γίνει και πάλι το Γυμνάσιο της Κάσου, λειτουργικό και ασφαλές.


Ο Νεκτάριος Σαντορινιός, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μετά την άφιξη των τεχνικών στο νησί προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: «το ζήτημα της επικινδυνότητας του Γυμνασίου Κάσου και της αγωνίας των γονιών των μαθητών, το γνώριζα πολύ καλά, από τις μέρες που σαν Βουλευτής Δωδεκανήσου είχα συντάξει ενεργά τις δυνάμεις μου με αυτές των εκπροσώπων της Τ.Α. του νησιού για την επίλυση του θέματος.


Από την θέση μου σαν Υφυπουργός για τη Νησιωτική Πολιτική, σαν βουλευτής Δωδεκανήσου, αλλά και σαν νησιώτης, οφείλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αμύνης, κ. Πάνο Καμμένο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αμύνης, κ. Βίτσα και τον Αντιπτέραρχο κ. Χριστοδούλου, για την ευαισθησία που έδειξαν απέναντι στο βαθιά κοινωνικό θέμα της αποκατάστασης ενός σχολικού νησιωτικού κτιρίου, αποδεικνύοντας έτσι τις ανθρώπινες και κοινωνικές προεκτάσεις που μπορεί να έχει ο ρόλος των ενόπλων δυνάμεων».








 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Κλιμάκιο του ΓΕΑ στο Γυμνάσιο Κάσου μετά απο εντολή του ΑΝΥΕΘΑ, Δ. Βίτσα
Κλιμάκιο του ΓΕΑ στο Γυμνάσιο Κάσου μετά απο εντολή του ΑΝΥΕΘΑ, Δ. Βίτσα
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNShmu6DnKc16VL-ieAbmFnFL6reno4vT8NHE05PdG21ScbisFdhGvuXcISx92tSO5pQuskAgDFE2zSHya-9RtFnRmeMGLgFJcMZwLwiC9qT8FSAn1OVLGpLYkgGcHHpkL4EDeYvQRtIw/s640/kasos+%252815%2529.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNShmu6DnKc16VL-ieAbmFnFL6reno4vT8NHE05PdG21ScbisFdhGvuXcISx92tSO5pQuskAgDFE2zSHya-9RtFnRmeMGLgFJcMZwLwiC9qT8FSAn1OVLGpLYkgGcHHpkL4EDeYvQRtIw/s72-c/kasos+%252815%2529.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/blog-post_422.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/blog-post_422.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy