Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

«Πόλεμος» Καμμένου-Παραπολιτικών με συλλήψεις των Κουρτάκη και Τζένου




Την οδό της Δικαιοσύνης παίρνει πλέον η κόντρα του υπουργού Εθνικής Άμυνας, με τον όμιλο των Παραπολιτικών μετά την μήνυση που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στους Παναγιώτη Τζένο και Γιάννη Κουρτάκη και η οποία οδήγησε στη σύλληψή τους.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Τρίτης, όποτε και αστυνομικοί συνοδεία εισαγγελέα εισέβαλαν στο κτήριο του ομίλου των Παραπολιτικών και συνέλαβαν τον αρχισυντάκτη της Σαββατιάτικης εφημερίδας και της ιστοσελίδας των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένο.

Ο Παναγιώτης Τζένος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο.

Μετά τη σύλληψη ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος, με ανάρτησή του στο Twitter χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για τον κ. Κουρτάκη λέγοντάς τον «δειλό». «Ενώ ο δειλός Κουρτάκης συνελήφθη κρυμμένος σε διπλανή πολυκατοικία αναρτά οτι προσέρχεται οικειοθελώς . ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΧΕΣ», έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Λίγη ώρα μετά ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης, μετέβη αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η μήνυση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αφορούσε δημοσίευμα της εφημερίδας για το ταξίδι που πραγματοποίησε ο κ. Καμμένος στις Αυστριακές Άλπεις την περίοδο των εορτών. Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το τοπίο ξεκαθαρίστηκε και διευκρινίστηκε πως η μήνυση κατατέθηκε για υπόθεση εκβιασμού και συκοφαντικής δυσφήμισης για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Η ανακοίνωση του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει ως εξής:

«Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπέβαλε μήνυση κατά του Ιωάννη Κουρτάκη, Εκδότη-Διευθυντή της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», διαχειριστή της ιστοσελίδας – διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και νομίμου εκπροσώπου και ιδιοκτήτη της αδειούχου εταιρείας του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» και του Παναγιώτη Τζένου, αρχισυντάκτη της σαββατιάτικης εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» και της ιστοσελίδας – διαδικτυακής εφημερίδας «www.parapolitika.gr» και διευθυντή προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού «Παραπολιτικά FM 90,1» για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από τον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά FM 90,1» για να αποσύρει κατηγορίες για την λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ».

Ο εκδότης των Παραπολιτικών, Γιάννης Κουρτάκης, με δήλωσή του είπε πως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. «Όταν το παρακράτος Τσίπρα – Καμμένου μπούκαρε στα γραφεία της εφημερίδας, δεν ήμουν στο γραφείο μου. Επειδή δεν έχω απολύτως τίποτα να φοβηθώ θα προσέλθω οικειοθελώς στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση. Άλλωστε στις Δημοκρατίες κερδίζει πάντα η αλήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΠΑΣΟΚ: Η σύλληψη στελεχών των Παραπολιτικών αποτελεί αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης

Την αντίθεσή του στις συλλήψεις των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε και το ΠΑΣΟΚ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παύλος Χρηστίδης ανέφερε:

«Η σύλληψη διευθυντικών στελεχών της εφημερίδας «Παραπολιτικά» για δημοσίευμα που αφορούσε τον κ Καμμένο, αποτελεί αυταρχικό κατήφορο της Κυβέρνησης, που παραπέμπει σε μαύρες εποχές για τη Δημοκρατία».

Ποτάμι: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στα χνάρια του Ερντογάν

Τις συλλήψεις των Παναγιώτη Τζένου και Γιάννη Κουρτάκη του ομίλου Παραπολιτικά σχολίασε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Υποτίθεται ότι ζούμε στην ευρωπαϊκή Ελλάδα και όχι στην Τουρκία του Ερντογάν. Γιατί σκηνές σύλληψης διευθυντικού στελέχους εφημερίδας μόνο σε αυταρχικά καθεστώτα παραπέμπουν. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δείχνουν για άλλη μια φορά το πώς αντιλαμβάνονται την ελευθεροτυπία».

ΔΗΜΑΡ: Ορισμένοι δεν κατανοούν το λειτούργημα του Τύπου σε μια δημοκρατία

Για πρωτοφανές γεγονός κάνει λόγο η ΔΗΜΑΡ με αφορμή τις συλλήψεις των Γιάννη Κουρτάξη και Παναγιώτη Τζένου. Από το γραφείο Τύπου του κόμματος έγινε το παρακάτω σχόλιο.

«Τα γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας  με την σύλληψη διευθυντή εφημερίδας  μετά από μήνυση του Προέδρου των ΑΝΕΛ  για άρθρο της εφημερίδας δείχνουν ότι ορισμένοι δεν κατανοούν το λειτούργημα του Τύπου σε μια δημοκρατία. Οι πρακτικές του συγκυβερνήτη Πάνου Καμμένου δείχνουν ξεκάθαρα πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση τον ρόλο των ΜΜΕ.

Οι δημοσιογράφοι δεν είναι ορντινάτσες , ούτε διαφημιστές της εκάστοτε κυβέρνησης, πρέπει να ελέγχουν την εξουσία και τα πεπραγμένα της. Αντίθετα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που θεωρεί ότι πρέπει να ακούει μόνο επαίνους. Η οικονομική και κοινωνική κρίση δεν πρέπει να μετατραπεί σε κρίση της δημοκρατίας που θα οδηγήσει σε επικίνδυνες ατραπούς. Φαίνεται ότι υλοποιείται η πρόσφατη  «προτροπή» του πρωθυπουργού προς τους διαδηλωτές «ότι καλά κάνετε και δεν διαβάζετε εφημερίδες».

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: «Πόλεμος» Καμμένου-Παραπολιτικών με συλλήψεις των Κουρτάκη και Τζένου
«Πόλεμος» Καμμένου-Παραπολιτικών με συλλήψεις των Κουρτάκη και Τζένου
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiq-B2uEWEvNuxqAEkexaxhEX2QvCGprpgOBvFac2xpldF1oNDAC1NQK0DVTvUw-trAoH-gGZK9GJg9i1atqcbn-5kEneKfQ4uf0CHVv8LTUV3DwBzJbWPO0hGZNQTne5hp7kWFLhyDTsc/s640/333.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiq-B2uEWEvNuxqAEkexaxhEX2QvCGprpgOBvFac2xpldF1oNDAC1NQK0DVTvUw-trAoH-gGZK9GJg9i1atqcbn-5kEneKfQ4uf0CHVv8LTUV3DwBzJbWPO0hGZNQTne5hp7kWFLhyDTsc/s72-c/333.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/blog-post_32.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/blog-post_32.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy