Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΕΠΟΠ: Έρχονται προσλήψεις στην Πολεμική Αεροπορία




Προσλήψεις ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία αναμένονται να προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα. Δείτε τις λεπτομέρειες στο ArmyNow.Net


Προσλήψεις ΕΠΟΠ αναμένεται να γίνουν στην Πολεμική Αεροπορία για κάλυψη αναγκών που έχουν κριθεί επείγουσες.

Ήδη, το αίτημα έχει προχωρήσει και βρίσκεται από τις 16 Ιανουαρίου στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για να πάρει έγκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ArmyNow.Net, η Πολεμική Αεροπορία έχει ζητήσει να προσλάβει 91 ΕΠΟΠ για να καλύψει τις ανάγκες του υγειονομικού και κυρίως του 251 ΓΝΑ αλλά και άλλων Μονάδων.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, είχε εκφράσει τις προθέσεις του για πρόσληψη ΕΠΟΠ στις Ένοπλες Δυνάμεις, ανάλογα βέβαια με την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις επιθυμούν την πρόσληψη ΕΠΟΠ αφενός για να κατεβάσουν τον μέσο όρο ηλικίας των στελεχών, αφετέρου για να καλύψουν πολλές από τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί και δεν έχουν καλυφθεί από τις προσλήψεις ΟΒΑ.

Η συγκεκριμένη ανάγκη για παράδειγμα της Πολεμικής Αεροπορίας, για προσωπικό ειδικοτήτων υγειονομικού όπως βοηθοί νοσοκόμοι κλπ, δεν δύναται να καλυφθεί με άλλους τρόπους, πέραν της πρόσληψης, καθώς οι παραγωγικές σχολές της Πολεμικής Αεροπορίας δεν διαθέτουν τέτοιους τομείς και συνεπώς δεν έχουν μαθητές αυτών των ειδικοτήτων.

Από την άλλη, το κενό δεν μπορεί να καλυφθεί με στρατιώτες θητείας, καθώς μένουν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στις Μονάδες και μέχρι να εκπαιδευτούν έρχεται το χαρτί της απόλυσης και φεύγουν.

Το ίδιο πρόβλημα ισχύει και με τους ΟΒΑ, καθώς το βάρος σε αυτή την περίπτωση δίνεται στις ειδικές δυνάμεις και οι  προσλήψεις άλλων ειδικοτήτων είναι πιο περιορισμένες και σίγουρα δεν μπορούν να καλύψουν τέτοια κενά.

Για τον λόγο αυτό η Πολεμική Αεροπορία επιθυμεί την πρόσληψη 91 ΕΠΟΠ κυρίως ειδικότητας βοηθού νοσοκόμου. Για να προχωρήσει βέβαια η πρόσληψη θα πρέπει να δοθεί έγκριση από το υπουργείο Οικονομικών και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Εάν εγκριθεί το κονδύλι, τότε θα ανάψει και το πράσινο φως για την προκήρυξη. 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΕΠΟΠ: Έρχονται προσλήψεις στην Πολεμική Αεροπορία
ΕΠΟΠ: Έρχονται προσλήψεις στην Πολεμική Αεροπορία
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjF-abWL2fYxkcY71eV0dIWxMxKKtiaMBZhyXC4lhvgMgEBs0ADLkLEHsiXzd0Er9Ho0KUdrf85sKmTc2ID8bzfISO_EgLj0PJpf1y2JAw-n78YAsDYQjw5M6-vyk8lX4UlLIzzgbk8jyU/s640/oudeteres-neosyllektoi-aeroporia.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjF-abWL2fYxkcY71eV0dIWxMxKKtiaMBZhyXC4lhvgMgEBs0ADLkLEHsiXzd0Er9Ho0KUdrf85sKmTc2ID8bzfISO_EgLj0PJpf1y2JAw-n78YAsDYQjw5M6-vyk8lX4UlLIzzgbk8jyU/s72-c/oudeteres-neosyllektoi-aeroporia.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/blog-post_191.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/blog-post_191.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy