Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΕ/ΤΑΞΗΣ 1983 ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ

Αγαπητοί συμμαθητές η Π.Δ.Ε σας ενημερώνει σχετικά με την Συγκέντρωση της Τάξης μας που θα λάβει χώρα στη ΛΑΕΔ στις 21 Ιανουαρίου 2017.

Η εν λόγω εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί...
στην αίθουσα «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» με ώρα έναρξης την 10:00’.

Το πρόγραμμα παρατίθεται κατωτέρω:

Σύντομη ενημέρωση για την Ιστορία της ΛΑΕΔ
Τέλεση τρισάγιου εις μνήμη των αειμνήστων συμμαθητών μας
Ομιλία Αρχηγού Τάξεως
Επίδοση αναμνηστικού στον Δκτη Συντάγματος Ευελπίδων έτους 1983
Ομιλία Προέδρου Π.Δ.Ε.
Επίδοση αναμνηστικών «ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ»
Τραγούδια από την χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αλίμου
Κοπή Βασιλόπιτας από τον Αρχηγό Τάξεως
Διάλειμμα 15 λεπτών

Αμέσως μετά το διάλειμμα θα πραγματοποιηθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των Οργάνων του Συνδέσμου. (Λεπτομέρειες περί υποψηφιοτήτων θα δοθούν σε ξεχωριστή ανάρτηση που θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Τελευταία ημέρα κατάθεσης υποψηφιοτήτων η 15η Ιανουαρίου 2017, ημέρα Κυριακή).

Άπαντες οι παρόντες συμμαθητές θα προσέρχονται στην αίθουσα «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ» όπου με τις κατευθύνσεις και οδηγίες της Εφορευτικής Επιτροπής θα παραλαμβάνουν το ένα και μοναδικό ψηφοδέλτιο καθώς και τον φάκελο που φέρει την σφραγίδα του Συνδέσμου. Εν συνεχεία, θα αποσύρονται στο παραβάν, θα θέτουν μέχρι και 7 σταυρούς για τους υποψήφιους του Δ.Σ. και μέχρι και 3 σταυρούς για τους υποψηφίους της Ε.Ε, θα σφραγίζουν τον φάκελο και παρουσία του Προέδρου θα τον ρίχνουν στην κάλπη.

Στην συνέχεια θα παραλαμβάνουν από μέλος της ΠΔΕ την τσάντα με το αναμνηστικό δώρο για την παρουσία τους στην Εκδήλωση, (συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου που φιλοτεχνήθηκε με παραγγελία της ΠΔΕ, αποκλειστικά για την περίσταση καθώς και μία έκδοση της Δνσης Ιστορίας Στρατού), εν συνεχεία οι ψηφίσαντες θα αποχωρούν της αιθούσης.

Πέρας πρωινής εκδήλωσης
ΒΡΑΔΥΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

20:00’ Δείπνο υπό τους ήχους της μπάντας της Στρατιωτικής Μουσικής της ΑΣΔΥΣ και παρουσίαση χορευτικού.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου θα λάβει χώρα:

α. Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου της Τάξης μας.

β. Διεξαγωγή λαχειοφόρου αγοράς, κλήρωση και απονομή του δώρου.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

1. Άπαντες δύνανται όπως συνοδεύονται από τις συζύγους τους και τα παιδιά τους (είτε στην πρωινή εκδήλωση είτε στο δείπνο).
2. Κατά την είσοδο στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει Γραμματεία αποτελούμενη από τον Ταμία της ΠΔΕ (Γεώργιο Χέλμη), τον Γραμματέα της ΠΔΕ (Σκορδά Δημήτριο) και τα μέλη της Μπατσικώστα Γεώργιο και Χουρίδη Βασίλειο με καθήκοντα:
α. Ο Ταμίας θα εισπράττει την συνδρομή έτους 2017 εκ ποσού 10€, (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ), επίσης θα διαθέτει τους λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς.

Το κόστος ανά λαχνό ανέρχεται στην τιμή του 1€ ενώ το δώρο που θα κληρωθεί είναι το «ΞΙΦΙΔΙΟ ΕΥΕΛΠΙΔΟΣ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ» (όπως φωτό 1).

β. Ο Γραμματέας θα καταγράφει τις συμμετοχές για το δείπνο που θα συνιστάται από πλήρες μενού αποτελούμενο από κύριο πιάτο (3 επιλογές: ρολό χοιρινό, ή μοσχαράκι με λευκή σάλτσα, ή κοτόπουλο σούβλας), σαλάτα, δύο τυριά, γλυκό, εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, κρασί λευκό «Σαββατιανό Χουρίδη».

Τελικό κόστος μενού 10€ ανά άτομο.

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΠΟΤΑ.
γ. Το μέλος της Π.Δ.Ε, Γιώργος Μπατσικώστας θα επικαιροποιεί την Κατάσταση της Τάξης μας (διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, mail) και θα επιδίδει το ΔΙΠΤΥΧΟ με το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης.

δ. Το μέλος και συμμαθητής μας Χουρίδης Βασίλειος, θα επιδεικνύει το ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ (όπως φωτό 2), και θα λαμβάνει παραγγελίες για την αγορά του με κόστος 13€.

3. Κατά την διάρκεια της πρωινής εκδήλωσης θα προσφέρεται δωρεάν καφές φίλτρου, αναψυκτικά καθώς και κρύα πιάτα.
Τίθεται υπ΄όψιν ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, παρά μόνο στον χώρο του εστιατορίου της ΛΑΕΔ (με ίδιον κόστος) και σύμφωνα με το ισχύον κατά την ημέρα εκείνη προσφερόμενο μενού.

4. Για τον τυχερό του φλουριού θα υπάρχει ξεχωριστό δώρο το οποίο θα ανακοινωθεί επί τόπου.
5. Το Πολεμικό Μουσείο το οποίο ευρίσκεται πλησίον της ΛΑΕΔ και δίπλα από το Βυζαντινό Μουσείο θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 17:00 έτσι ώστε οι επιθυμούντες, κατά τις μεσημβρινές ώρες, να μπορούν να ξεναγηθούν σε αυτό ΔΩΡΕΑΝ.
6. Διατίθενται οι υπάρχοντες κοιτώνες στο Στρδο «ΒΑΡΥΤΗ», Άλσος Ελληνικού Στρατού (σταθμός μετρό ΚΑΤΕΧΑΚΗ), για τους συμμαθητές που θα προσέλθουν από την επαρχία. Όποιος επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με τον χειριστή Αρχιλοχία Σωτηριάδη Στυλιανό (τηλ. 210 - 7496649 ) για την κράτηση κοιτώνα.
7. Η φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, προσφέρεται από τον συμμαθητή μας Καρακαλά Κωσταντίνο.
Αγαπητοί συμμαθητές με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε στην εκδήλωση μας.

Αθήνα 14 Ιανουαρίου 2017
Η
ΠΔΕ

ΦΩΤΟ 1. «ΞΙΦΙΔΙΟ ΕΥΕΛΠΙΔΟΣ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ»


ΦΩΤΟ 2. «ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ»

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΕ/ΤΑΞΗΣ 1983 ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΕ/ΤΑΞΗΣ 1983 ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhk8P7-oS8oxaBrf8fGz41gXZ_kfWNy3TY8GihvToMkG6RQwRoAMXZxC4Z063Oxz-VE_xl9bsLnFT7b3m4vccF68SBAsatnp6tDjc_7aRYO9GTJThGaEBxzHobMKvY6CEQLdo-8-yX8Bq0/s640/00_AFISA.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhk8P7-oS8oxaBrf8fGz41gXZ_kfWNy3TY8GihvToMkG6RQwRoAMXZxC4Z063Oxz-VE_xl9bsLnFT7b3m4vccF68SBAsatnp6tDjc_7aRYO9GTJThGaEBxzHobMKvY6CEQLdo-8-yX8Bq0/s72-c/00_AFISA.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/1983.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/01/1983.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy