Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα στην 9η Μ/Π Ταξιαρχία στη Φλώρινα




Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, επισκέφθηκε την έδρα της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας στη Φλώρινα, συνοδευόμενος από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Φλώρινας Κώστα Σέλτσα και Κοζάνης Γιώργο Ντζιμάνη, την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Πέτη Πέρκα και τον πρόεδρο της Τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας Νικόλαο Μουρατίδη. 



Ο ΑΝΥΕΘΑ αντάλλαξε ευχές με τον Διοικητή της Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Προκόπη Καρατζέτζο, τους Διοικητές των Μονάδων που εδρεύουν στη Φλώρινα, καθώς και με αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες. Ο ΑΝΥΕΘΑ αύριο Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016, θα επισκεφθεί το Κοσσυφοπέδιο και την εκεί Ελληνική Δύναμη Κοσσυφοπεδίου (ΕΛΔΥΚΟ-3) για ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό της Μονάδας.



Ο ΑΝΥΕΘΑ απευθυνόμενος στο προσωπικό της 9ης Μ/Π Ταξιαρχίας ανέφερε: 



«Υπηρετείτε σε δύσκολους καιρούς αλλά να μην ξεχνάτε ότι η Ελλάδα έχει περάσει πολύ πιο δύσκολα και τα έχει καταφέρει. Έτσι θα τα καταφέρει και τώρα. Στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας αυτό που προσπαθούμε είναι, με λιγότερα να καταφέρουμε περισσότερα. Ιδιαίτερα μας ενδιαφέρουν τρία πράγματα: Η απόκτηση γνώσης, η συνεχής εκπαίδευση αλλά και η μέριμνα για τη  διαβίωση των αξιωματικών, των υπαξιωματικών και των οπλιτών. 



Με την ευκαιρία αυτή, για να απαντήσω σε ορισμένες ερωτήσεις που μας έρχονται, θέλω να πω, ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη, ούτε για αύξηση ούτε για μείωση της θητείας. Όσοι υπηρετείτε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα βρισκόσαστε στα σπίτια σας, όμως να θυμάστε δύο πράγματα: Το πρώτο είναι ότι περάσατε ένα κομμάτι της ζωής σας μαζί με άλλους συνέλληνες, συνανθρώπους, και μάθατε βασικά πράγματα για να υπερασπίζεστε την πατρίδα. Το δεύτερο πράγμα το οποίο πρέπει να θυμόσαστε, είναι ότι ο Στρατός εκτελεί το καθήκον του, και αυτό είναι η αποτροπή αλλά και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Αλλά η ουσία της άμυνας της χώρας είναι σε ολόκληρο το λαό. Είναι σημαντικό στοιχείο το τι υγεία έχεις, τι παιδεία έχεις αλλά και τι φρόνημα έχεις σαν λαός. 



Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά. Το 2017 να φέρει, όπως φαίνεται ότι ξημερώνουν, καλύτερες μέρες για την πατρίδα μας, να σταματήσουν οι πόλεμοι γύρω από την περιοχή μας, ώστε να μπορέσουμε να αφιερωθούμε στο έργο της ανάπτυξης της χώρας.  Αλλά κι εσείς οι ίδιοι να βάζετε στόχους, να τους πετυχαίνετε και μαζί με τις οικογένειές σας, μαζί με αυτούς που αγαπάτε να ζείτε και να σκεφτόσαστε αλλά και να ενεργείτε προς το καλό και το δικό σας και του συνόλου, γιατί δεν υπάρχει προσωπικό καλό, όταν δεν εντάσσεται στο καλό του κοινωνικού συνόλου, αντίθετα το προσωπικό καλό αναδεικνύεται μέσα από την προσπάθεια για το κοινωνικό σύνολο. Χρόνια πολλά!»








Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα στην 9η Μ/Π Ταξιαρχία στη Φλώρινα
Επίσκεψη ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα στην 9η Μ/Π Ταξιαρχία στη Φλώρινα
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQq3feO8xhyZDJG84Ow-sHdjO64K7ebCcmZ56NCe1no7JMvvNleQdICr0BhMkQziSDMEC34E2N61pMgfHGyz6l3a8Dj1T65nyGaKrtVfAvDv9Pd_nTH841b2YTRe1mty6G-DOMKCfsVkRg/s640/19.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQq3feO8xhyZDJG84Ow-sHdjO64K7ebCcmZ56NCe1no7JMvvNleQdICr0BhMkQziSDMEC34E2N61pMgfHGyz6l3a8Dj1T65nyGaKrtVfAvDv9Pd_nTH841b2YTRe1mty6G-DOMKCfsVkRg/s72-c/19.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2016/12/9.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2016/12/9.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy