Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ο Πάνος Κάμμενος ΣΕΦ. Μαγείρεψε για τον Πρωθυπουργό

Κυριακάτικο τραπέζι με ψάρια και ουζάκι

Κυριακάτικο τραπέζι με ψάρια και ουζάκι


Σε αχώριστο δίδυμο έχουν εξελιχθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμένος, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός Κοινοβουλίου ή Μεγάρου Μαξίμου.

Η ζεστή, φιλική χειρονομία του κ. Τσίπρα, που έδωσε ένα αθώο, μικρό χαστουκάκι στον κ. Καμμένο, λίγο προτού ανέβει στο βήμα των ομιλητών κατά τη διάρκεια του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη εβδομάδα, δείχνει τις άριστες σχέσεις που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια οι δυο άνδρες. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πως το περασμένο καλοκαίρι ο υπουργός βρέθηκε στο Αθαμάνιο Άρτας, τόπο καταγωγής του πρωθυπουργού, κάνοντάς του μάλιστα έκπληξη, όταν εμφανίστηκε για να πιουν καφέ σε παραδοσιακό καφενείο του χωριού. Μάλιστα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προσέφερε και μεταφορικό μέσο στον Αλ. Τσίπρα προκειμένου να επιστρέψει εγκαίρως στην Αθήνα. Ενώ αρχικά ο πρωθυπουργός θα επέστρεφε με το αεροπλάνο της γραμμής από τα Ιωάννινα, τελικά χρησιμοποίησε το στρατιωτικό ελικόπτερο, που ως γνωστόν απολαμβάνει να χρησιμοποιεί ο Πάνος Καμμένος.

Αλλά και το περασμένο Πάσχα ο πρωθυπουργός πέρασε τις γιορτινές μέρες με τον υπουργό Άμυνας στο Πόρτο Ύδρα, εκεί όπου δεν μπορούν να έχουν όλοι πρόσβαση, καθώς αποτελείται από συγκροτήματα ανεξάρτητων κατοικιών, ενώ οι χώροι ελέγχονται.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο άνδρες αλλά και οι οικογένειές τους βρίσκονται αρκετά συχνά, κυρίως τα Σαββατοκύριακα, και περνούν ευχάριστες στιγμές. Τόσο ο Πάνος Καμμένος με τον Αλέξη Τσίπρα όσο και η Μπέτυ Μπαζιάνα με την Έλενα Τζούλη έχουν βρει κοινά στοιχεία, που σε συνδυασμό με τη φιλία που έχουν αναπτύξει τα παιδιά τους αποτελούν τη βάση μιας ισχυρής σχέσης των δυο οικογενειών. Ακόμη και τις ημέρες που ο υπουργός Άμυνας έκανε παρεμβάσεις για το μάθημα των θρησκευτικών υπήρχε καλή επικοινωνία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το πρωθυπουργικό ζεύγος με τους δυο γιους του έχει κατηφορίσει αρκετά κυριακάτικα μεσημέρια μέχρι τα νότια προάστια για να παρευρεθεί στο σπίτι του κ. Καμμένου και της κ Τζούλη. Σκοπός, έκτος από το να παίξουν μαζί τα παιδιά τους, είναι οι πολιτικές συζητήσεις και ενίοτε κοινές αποφάσεις.

Στο σπίτι που διαθέτει στη Βουλιαγμένη ο υπουργός Άμυνας το κυριακάτικο τραπέζι διαθέτει πλούσιο μενού, για να ικανοποιήσει και τις πλέον απαιτητικές επιθυμίες του πρωθυπουργού και της συζύγου του. Σούπα θαλασσινών με διάφορους ψαρομεζέδες και ουζάκι για αρχή και ψητό ψάρι κατευθείαν από την Ικαρία στη συνέχεια για κυρίως πιάτο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος φορά την ποδιά του σεφ και μαγειρεύει το λουκούλλειο γεύμα, ενώ η σύζυγός του είναι η υπεύθυνη για το γλυκό και το ποτό του τραπεζιού. Τα παιδιά παίζουν, αφού τα δύο αγόρια του πρωθυπουργού τα έχουν βρει με τα άλλα τέσσερα αγόρια του Πάνου Καμμένου και της Έλενας Τζούλη. Από την άλλη, η «πρώτη κυρία» συμβουλεύεται τη σύζυγο του υπουργού για θέματα στιλιστικά και άλλα γυναικεία, ενώ οι δυο ισχυροί άνδρες της κυβέρνησης επικεντρώνονται όχι τόσο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας όσο στα αθλητικά. Στο τελευταίο κυριακάτικο τραπέζι ο υπουργός Άμυνας προσπάθησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να ανοίξει συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αλλά ο πρωθυπουργός δεν θέλησε να χαλάσει την κυριακάτικη ατμόσφαιρα και απέφυγε, χαμογελώντας, να συνεχίσει, και προτίμησε κάποιο ανέκδοτο.

Η παρέα των δυο ανδρών εκτός πολιτικής σκηνής τούς έχει φέρει αρκετά κοντά και αυτό ξενίζει αρκετούς τόσο μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στους ΑΝΕΛ. Αυτό όμως δεν δείχνει να χαλάει τη φιλική σχέση των δυο ανδρών, οι οποίοι προγραμματίζουν κάποια κοινή εξόρμηση εκτός Αθηνών με την πρώτη ευκαιρία.

(SPIRTO 23/10/2016 - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ)
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ο Πάνος Κάμμενος ΣΕΦ. Μαγείρεψε για τον Πρωθυπουργό
Ο Πάνος Κάμμενος ΣΕΦ. Μαγείρεψε για τον Πρωθυπουργό
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5NCI1PiqXp6C2xyKKRp_ZI10r3Yyl2YH0jvLhAaJhMOoTLZRX-7zEcyZQr7fYBufE3IPd-bNElFtouMrW6-M8G6NM-ftEtxRqfPndY3yRhuCuVXNgElmwd5LlbdDAt5DqA9d_cnSnbgev/s640/KammenosTsiprasXastoykaki.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi5NCI1PiqXp6C2xyKKRp_ZI10r3Yyl2YH0jvLhAaJhMOoTLZRX-7zEcyZQr7fYBufE3IPd-bNElFtouMrW6-M8G6NM-ftEtxRqfPndY3yRhuCuVXNgElmwd5LlbdDAt5DqA9d_cnSnbgev/s72-c/KammenosTsiprasXastoykaki.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2016/10/blog-post_986.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2016/10/blog-post_986.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy