Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΠΟΕΣ: Προσοχή στις επόμενες κινήσεις σας, αποφύγετε την εξαπάτηση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αθήνα, 14 Μαΐου 2016 Συναδέλφισσες – συνάδελφοι. Όπως όλες και όλοι έχετε ήδη ενημερωθεί από την παρούσα...


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα, 14 Μαΐου 2016
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι.
Όπως όλες και όλοι έχετε ήδη ενημερωθεί από την παρούσα σελίδα μας και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης...
η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ΄ αριθμ. 1125/2016 νέα απόφασή του, δικαίωσε για μια ακόμη φορά την Ομοσπονδία μας και παραγγέλλει στην Πολιτεία αφ΄ ενός να επαναφέρει τους μισθούς των στρατιωτικών στα προ του Αυγούστου 2012 επίπεδα και αφ΄ ετέρου οποιοδήποτε μελλοντικό μισθολόγιο να μην μπορεί να είναι κάτω από τα επίπεδα αυτά.
Η απόφαση αυτή σηματοδοτεί νέες εξελίξεις ακόμη και για τα ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό σύστημα που θα πρέπει να διέπει τους Έλληνες στρατιωτικούς, που δεν μπορεί να παρεκκλίνει από το σκεπτικό των αποφάσεων των Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, αφού κατά τη δικαστική σκέψη, οι Έλληνες στρατιωτικοί εντάσσονται στο σκληρό πυρήνα του Κράτους και η Πολιτεία οφείλει να τους αντιμετωπίζει με τον πρέποντα μισθολογικό σεβασμό.
Η Ομοσπονδία μας αναμένει την καθαρογραφή της ανωτέρω απόφασης, προκειμένου να χαράξει τα επόμενα βήματά της, τόσο στο επίπεδο της εκτέλεσής της, όσο και της προσβολής ενώπιον του ΣτΕ του συνταξιοδοτικού νόμου Κατρούγκαλου, ενώ παράλληλα επεξεργάζεται τη δικαστική τακτική της για την επίσπευση της εκδίκασης των αγωγών και την άμεση επιστροφή των οφειλομένων, σε όσους επέλεξαν να την εμπιστευτούν.
Η ανωτέρω απόφαση δικαίωσε διπλά την Ομοσπονδία μας δεχόμενη τα αιτήματά της σε όλα τα κεφάλαια της, μεταξύ των οποίων και η εφεξής μισθολογική συμπεριφορά της Ελληνικής πολιτείας, που πρακτικά σημαίνει ότι, πρέπει άμεσα να επιστραφούν τα ποσά που οφείλονται κατά 100% και για το χρονικό διάστημα από τη 16-11-2014 και εντεύθεν.
Κατόπιν των ανωτέρω
και επειδή θα βρεθούν για μια ακόμη μια φορά κάποιοι και για διάφορους λόγους να παροτρύνουν, μέσω μηνυμάτων, τους στρατιωτικούς στην κατάθεση αγωγών προκειμένου να «κλειδώσουν» οι διεκδικήσεις τους, σας συνιστούμε ψυχραιμία, να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις, να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας μας, να ενημερώνετε όλους τους συναδέλφους και να σταθμίσετε τις ενέργειές σας αφότου ανακοινώσουμε κάτι.
Η Ομοσπονδία κινείται και διεκδικεί για το συμφέρον όλων των στρατιωτικών και δεν ανέχεται την κοροϊδία σε βάρος τους. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να είμαστε φειδωλοί στο κάθε ευρώ, αποφασίζοντας με προσοχή πού θα το δαπανήσουμε. Είναι προτιμότερο να ενισχύσετε την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών, μέσω των υγιών Περιφερειακών Ενώσεων μελών της, δίνοντάς της δυνατότερη και ισχυρότερη φωνή, παρά παρακάμπτοντάς την, επιλέγοντας άλλες πηγές εκπροσώπησης, που τελικά αποδεικνύονται «αέρας» και κατά την τακτική παραπλάνησης των «Σειρήνων» σάς σπρώχνουν σε κινήσεις χωρίς αποτέλεσμα.
Επιλέξτε για μια φορά την ενότητα και την ισχυρή φωνή.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΠΟΕΣ: Προσοχή στις επόμενες κινήσεις σας, αποφύγετε την εξαπάτηση
ΠΟΕΣ: Προσοχή στις επόμενες κινήσεις σας, αποφύγετε την εξαπάτηση
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqeLpELJvGuRka2MpqlCOymU9Aq7ONCNrYzfs7icbeGcgJcUh_8G_n-I8foFi_OFaauXOQvo0CLCOSWJfAV03y7WYIKSPhjAE57UQk9JhTDZQ32htnXVVOASlN2hRR9pFAPIGjwEkvNEYy/s640/78.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqeLpELJvGuRka2MpqlCOymU9Aq7ONCNrYzfs7icbeGcgJcUh_8G_n-I8foFi_OFaauXOQvo0CLCOSWJfAV03y7WYIKSPhjAE57UQk9JhTDZQ32htnXVVOASlN2hRR9pFAPIGjwEkvNEYy/s72-c/78.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2016/05/blog-post_221.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2016/05/blog-post_221.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy