Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΛΟΧΙΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ;

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ. Η ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ “Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ ΛΟΓΩ…ΕΓ...

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ. Η ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ “Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΔΟΘΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ ΛΟΓΩ…ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ”

Όπως αναγράφει η ιστοσελίδα makeleio.gr , τα γεγονότα-εαν ισχύουν όπως μας τα μετέφεραν-δείχνουν τον εκνευρισμό και τις συνθήκες που επικρατούν σε συγκεκριμένες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, σε μια περίοδο οικονομικά δύσκολη και με τους στρατιωτικούς καθημερινά να κάνουν τις “Φιλιππινέζες” των λαθρομεταναστών,  με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να παρακολουθεί απαθές τις εξελίξεις.
Σύμφωνα με μαρτυρία αυτοπτών,  ”χθες μετα την παρελαση ενας Λοχιας πλακωσε τον Υποδιοικητη του στις μπουνιες . Επεσε και τον μαζεψε η Στρατονομια και θα περασει αυτοφωρο τη Δευτερα το πρωι”.
Και οι δυο φέρεται να ανηκουν σε μονάδα που στο παρελθόν έχει απασχολήσει με άλλα ζητήματα που αφορούν συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης με τραγικές συνέπειες σε παραμεθόριο περιοχή γνωστής νήσου του Αιγαίου.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, και από όλα όσα ακούστηκαν, ”ενας φιλος του λοχια, του αρνητικού πρωταγωνιστή της υπόθεσης, δεν εδωσε πολυ δυνατα το παραγγελμα γιατι περιμενε απο λεπτο σε λεπτο να γεννησει η γυναικα του και ειχε αφαιρεθει εκεινα τα δευτερολεπτα. Με επεμβαση ενος Αρχιλοχια ,το θεμα εληξε αμεσως. Ο Λοχιας που μπουκετωσε τον υποδ/τη ειναι φιλος αυτου που του εγινε η “παρατηρηση” και ακουστηκε οτι πηγε να ζητησει το λογο στον ανωτερο”.
Αυτά μας μετέφεραν, αυτά αναφέρουμε χωρίς να είμαστε αυτόπτες στο συμβάν, κρατώντας και τις δέουσες επιφυλάξεις γι αυτό και δεν αναφέρουμε τη μονάδα.
ΠΗΓΗ: http://www.makeleio.gr/?p=575127
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΛΟΧΙΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ;
ΛΟΧΙΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQCgjRqw62OBuwRSELsahz0KvTntMvmBKqnal8kzOT-wO5Hia_rVFDef2MdIobJ_qGioWcRDDHoyMjXrlxW6mkkcmc9tLbv1gJ6nqVpRAz1rwD9KXDT1phHZ_RwAEwVz2Nn7RNGI3Q5toX/s640/stratiotes2.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQCgjRqw62OBuwRSELsahz0KvTntMvmBKqnal8kzOT-wO5Hia_rVFDef2MdIobJ_qGioWcRDDHoyMjXrlxW6mkkcmc9tLbv1gJ6nqVpRAz1rwD9KXDT1phHZ_RwAEwVz2Nn7RNGI3Q5toX/s72-c/stratiotes2.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2016/03/blog-post_156.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2016/03/blog-post_156.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy