Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ανακοίνωση τη Ε.Ε. της ΠΟΤΚΕ-ΥΕΘΑ για συμμετοχή στην Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι  Τεχνικοί,   Η Ε.Ε. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τεχνικών Κλάδων ΥΕΘΑ (ΠΟΤΚΕ-ΥΕΘΑ), μετά ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι  Τεχνικοί, 

 Η Ε.Ε. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τεχνικών Κλάδων ΥΕΘΑ (ΠΟΤΚΕ-ΥΕΘΑ), μετά από την μαζική συμμετοχή των εργαζομένων...
των ανέργων και των συνταξιούχων στην Πανεργατική Πανελλαδική Απεργία στις 12 Νοεμβρίου 2015, συνεχίζουμε με κλιμάκωση του αγώνα, κόντρα στις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εξακολουθούν με μεγαλύτερη σκληρότητα να εφαρμόζονται σε βάρος του συνόλου της Ελληνικής κοινωνίας.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην 24ΩΡΗ Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση που προκήρυξαν η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και η Γ.Σ.Ε.Ε. για την ΠΕΜΠΤΗ 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015. Κεντρική Απεργιακή Συγκέντρωση στην Αθήνα Πλατεία Κλαυθμώνος 11:00πμ. Όλοι και Όλες στα Συλλαλητήρια που θα διοργανωθούν σε κάθε πόλη της χώρας.

Η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. με την εφαρμογή του 3ου μνημονίου και την ψήφιση των προαπαιτούμενων προχωρά στην διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, με την ενοποίηση όλων των Ταμείων, την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, την ολοκληρωτική ανατροπή του χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος που από Δημόσιο, αναδιανεμητικό και αλληλέγγυο θα μετατραπεί σε κεφαλαιοποιητικό, χωρίς την εγγύηση του κράτους, με δραματικά μειωμένες παροχές στις κύριες συντάξεις και κατάργηση των Επικουρικών Συντάξεων.

Το συνταξιοδοτικό καθεστώς που διαμορφώνεται θα είναι η χορήγηση ουσιαστικά προνοιακών επιδομάτων αντί συντάξεων αξιοπρεπούς διαβίωσης και η προώθηση των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών, για κάλυψη των πραγματικών αναγκών, για όσους μπορούν να καταφύγουν σ ́αυτές, διευρύνοντας έτσι τις ανισότητες και τις κοινωνικές αντιθέσεις. Έτσι όλο το νομοθέτημα αυτό θα αποτελέσει, την «ταφόπλακα» της Κοινωνικής Ασφάλισης, την κατάργηση της Επικουρικής Σύνταξης, στο βωμό μιας αδιαπραγμάτευτης νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ακολουθεί και η νέα συγκυβέρνηση.

Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, συμμετέχουμε στη νέα Γενική Απεργία στις 3 του Δεκέμβρη 2015 κάνοντας το επόμενο βήμα στο πλαίσιο της κλιμάκωσης του αγώνα μας για να ακυρώσουμε την επιχείρηση κατεδάφισης του συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης και να αποτρέψουμε την ψήφιση του νέου μισθολογίου της λιτότητας.

Διεκδικούμε:

  • ·        Άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με έμφαση στους τομείς της Υγείας, Παιδείας, Εθνικής Άμυνας, Αυτοδιοίκησης και Ασφαλιστικών Ταμείων.

  • ·        Επανακατάταξη στα μισθολογικά κλιμάκια των εργαζομένων στο Δημόσιο με «ξεπάγωμα» των μισθών.

  • ·        Ενιαίο  μισθολόγιο Δημοσίων Υπαλλήλων με αποκατάσταση των απωλειών.

  • ·        Ένταξη των τεχνικών υπαλλήλων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στα ΒΑΕ

Συμμετέχουμε όλοι στις συγκεντρώσεις, στην Αθήνα Πλατεία Κλαυθμώνος 11:00πμ και στα Συλλαλητήρια που θα διοργανωθούν σε κάθε πόλη της χώρας.

Για την ΕΕ της ΠΟΤΚΕ-ΥΕΘΑ

Ο Πρόεδρος
Ο Γεν. Γραμματέας
Λ. Καράμπαρπας
Θ. Αλατεράς
τηλ. 6983501845
τηλ. 6955080107
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ανακοίνωση τη Ε.Ε. της ΠΟΤΚΕ-ΥΕΘΑ για συμμετοχή στην Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015
Ανακοίνωση τη Ε.Ε. της ΠΟΤΚΕ-ΥΕΘΑ για συμμετοχή στην Απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibrLfmK6B5tWOnxvD1fPG2qmdoYB225vcu5t6QUuq9XIm3CnEWz7DPSDuk3RVRwcyV-csYla1tjQ60_1OuGQzG9BIzUAIb9Ix-WTOjxP1RqjdhDYS8ofLlVLYeHvsOcQoX_ZqtHptFvNg/s400/TITLOS.jpg.bmp
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibrLfmK6B5tWOnxvD1fPG2qmdoYB225vcu5t6QUuq9XIm3CnEWz7DPSDuk3RVRwcyV-csYla1tjQ60_1OuGQzG9BIzUAIb9Ix-WTOjxP1RqjdhDYS8ofLlVLYeHvsOcQoX_ZqtHptFvNg/s72-c/TITLOS.jpg.bmp
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/12/3-2015.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/12/3-2015.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy