Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ένοπλες Δυνάμεις για άρμεγμα μέχρι τελικής πτώσεως! Και τη σίτιση καθηγητών αναλαμβάνουν

Ένοπλες Δυνάμεις για όλους και για όλα . Γι΄ αυτές κανείς. Η διαπίστωση επανέρχεται από την είδηση που δημοσιεύθηκε στον Τύπο: “Χιλιάδ...

Ένοπλες Δυνάμεις για όλους και για όλα . Γι΄ αυτές κανείς. Η διαπίστωση επανέρχεται από την είδηση που δημοσιεύθηκε στον Τύπο:
“Χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολεία μακριά από τον τόπο κατοικίας τους...
δίνει το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης...
μέσω του προγράμματος δωρεάν σίτισης στις Λέσχες Αξιωματικών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Οι αναπληρωτές θα μπορούν με μια αίτηση να έχουν δωρεάν σίτιση μεσημέρι και βράδυ για δέκα μήνες σε μία από τις Λέσχες Αξιωματικών που είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα και εδρεύουν σε 56 πόλεις της χώρας.

Για να ενταχθεί στο πρόγραμμα ένας αναπληρωτής θα πρέπει να υπηρετεί σε σχολική μονάδα μακριά από τον τόπο κατοικίας του ή σε νησιωτική περιοχή εντός του νομού μόνιμης κατοικίας του με την προϋπόθεση το σπίτι του να βρίσκεται σε άλλο νησί”.

Χίλια μπράβο σ΄ όποιον σκέφθηκε να διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι πράγματι περνάνε κι αυτοί πάρα πολύ δύσκολα. Αλλά το κόστος της σίτιισής τους ποιος θα το αναλάβει; Να υποθέσουμε οι ΕΔ και ειδικότερα ο Στρατός Ξηράς. Οι ΕΔ στις οποίες όλοι στρέφονται μόνο για να τις …αρμέξουν. Να περικόψουν δαπάνες για να δείξουν αποτελέσματα στους δανειστές και ταυτόχρονα να τις φορτώσουν με περισσότερα έξοδα αδιαφορώντας για το πως θα τα βγάλουν πέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι στις ΕΔ έχει ανατεθεί σίτιση προσφύγων , ο Στόλος έχει ήδη “πέσει έξω” στον προϋπολογισμό των καυσίμων από τις περιπολίες για τους μετανάστες, στρατιωτικό προσωπικό θα κληθεί να καλύψει κενά ιατρών και δασκάλων σε ακριτικές περιοχές και άλλα πολλά και δαπανηρά.

Δεν πάει άλλο και άπαντες πρέπει να το καταλάβουν και να σταματήσουν …το άρμεγμα.

Βεβαίως και πρέπει να έχουν κοινωνική προσφορά οι ΕΔ. Αλλά θα πρέπει και το υπόλοιπο κράτος κάτι να κάνει κι όχι μόνο να ...κοιτάει.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ένοπλες Δυνάμεις για άρμεγμα μέχρι τελικής πτώσεως! Και τη σίτιση καθηγητών αναλαμβάνουν
Ένοπλες Δυνάμεις για άρμεγμα μέχρι τελικής πτώσεως! Και τη σίτιση καθηγητών αναλαμβάνουν
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsiIjS8Oeb5C-O59O1LpdNbovKJgVqJeEdu2iIEYdDyv27Ca5pgwiAa1pE27zGuCEjofugYpiiWrhiZaquc_VusPQcJffZok3Cz1oH-YCUbTJjwr0FlMTN2f_3RJBC51cce1X31kMdeOPJ/s400/www.onalert.gr.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhsiIjS8Oeb5C-O59O1LpdNbovKJgVqJeEdu2iIEYdDyv27Ca5pgwiAa1pE27zGuCEjofugYpiiWrhiZaquc_VusPQcJffZok3Cz1oH-YCUbTJjwr0FlMTN2f_3RJBC51cce1X31kMdeOPJ/s72-c/www.onalert.gr.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/10/blog-post_66.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/10/blog-post_66.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy