Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ο Πάνος Καμμένος αγκαλιάζει τη Ρωσία

  "Ήταν αδύνατο οι Ρώσοι να μην προστατέψουν τους Έλληνες από την φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας"

 "Ήταν αδύνατο οι Ρώσοι να μην προστατέψουν τους Έλληνες από την φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας"


Ένα ακόμα μεγάλο άνοιγμα προς την πλευρά της Ρωσίας πραγματοποίησε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στη ρωσική ιστοσελίδα gazzetta.ru. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε στις σχέσεις των δύο χωρών, στην Ουκρανία αλλά και στις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.
«Πράγματι, ο ελληνικός πληθυσμός στην Κριμαία δέχθηκε επίθεση από τη φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας» είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε πως «για την προστασία των ελληνικών οικογενειών, υπήρχε η παρουσία των ρωσικών δυνάμεων».
«Ο ελληνικός πληθυσμός στην Κριμαία είχε πάντα στενούς δεσμούς με την τοπική ρωσόφωνη κοινωνία. Συζήτησα το θέμα αυτό με τον Πατριάρχη Κύριλλο - μοιραζόμαστε την Εκκλησία, πιστεύουμε στις ίδιες αξίες, και ήταν απλά αδύνατο να μην προστατεύσουν από την φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας οι Ρώσοι τους Έλληνες» τόνισε.
Αναφορικά με τις σχέσεις της Ρωσίας με την Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΝΑΤΟ, ο Πάνος Καμμένος επεσήμανε ότι «το μήνυμά μου προς τις οργανώσεις αυτές είναι η συνεργασία με τη Ρωσία και να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για την άρση του εμπάργκο. Οι κυρώσεις έχουν αποδειχθεί μια καταστροφή όχι μόνο για τη Ρωσία, αλλά και για την ΕΕ».
«Είμαι βέβαιος ότι οι κυρώσεις θα αρθούν σύντομα, και αυτό θα μας δώσει περισσότερες ευκαιρίες να συνεργαστούμε» πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ο Πάνος Καμμένος αγκαλιάζει τη Ρωσία
Ο Πάνος Καμμένος αγκαλιάζει τη Ρωσία
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6tqLZjucTEOjGQKZApFkADfLFm_cEr2K0TWicDEUICjAQTjBzYWcJqeGsBSWj0A0VVMSoBTCpvw2UH3v7nqvUaN9taV_-dxZQCee6k_ZV2ojKShlNqTAl9zs3gGd68fJDX0GK8h_zFJ4/s1600/Kammenos_askisi.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6tqLZjucTEOjGQKZApFkADfLFm_cEr2K0TWicDEUICjAQTjBzYWcJqeGsBSWj0A0VVMSoBTCpvw2UH3v7nqvUaN9taV_-dxZQCee6k_ZV2ojKShlNqTAl9zs3gGd68fJDX0GK8h_zFJ4/s72-c/Kammenos_askisi.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/04/blog-post_368.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/04/blog-post_368.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy