Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Τη στήριξή του στο ΚΚΕ εκφράζει ο ταξίαρχος ε.α. Γιάννης Σαΐτης

Τη στήριξή του στο ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Γενάρη, εκφράζει με δήλωσή του ο Γιάννης Σαΐτης, Ταξίαρχος ε.α. και μέλος της ΕΕΔΥ...

Τη στήριξή του στο ΚΚΕ στις εκλογές της 25ης Γενάρη, εκφράζει με δήλωσή του ο Γιάννης Σαΐτης, Ταξίαρχος ε.α. και μέλος της ΕΕΔΥΕ Βυρωνα. Στη δήλωσή του ο Γ. Σαΐτης αναφέρει:
«Εσύ λαέ βασανισμένε, μη ξεχνάς. Η ώρα για να δείξεις τη δύναμη σου, έφτασε.
Οι υποσχέσεις, τα "θα" και τα ταξίματα, δεν έχουν καμία σχέση με τις σταθερές πολιτικές θέσεις του ΚΚΕ, που βασίζονται στη Μαρξιστική -Λενινιστική θεωρία.

Η κρίση του καπιταλιστικού συστήματος αναγκάζει κάποια αστικά πολιτικά κόμματα να δανείζονται ιδέες και συνθήματα τα οποία παραποιούν, για να παραπλανήσουν το λαό και να παρουσιάζονται ως κόμματα λαϊκής αποδοχής. Ζητούν δε ακόμη και τη στήριξη του ΚΚΕ για να εξασφαλίσουν άλλοθι. Οι σταθερές πολιτικές θέσεις, οι αξίες, η συνέπεια και το πάθος που χαρακτηρίζουν το ΚΚΕ, αναγνωρίζονται γενικά από το λαό και κάνουν τη μεγάλη διαφορά του από τα άλλα κόμματα.
Καμία στήριξη σε κανάγιες, ή σε πολιτευτές που ευκαιριακά αυτοπροσδιορίζονται ως λαϊκοί αγωνιστές, είτε προέρχονται από τζάκια είτε ως πραιτοριανοί στηρίζουν τους άρχοντες τους, πολλές φορές μόνο και μόνο για να είναι αρεστοί στο σύστημα.
Καμία στήριξη - συμμετοχή - διευκόλυνση στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις από τον ελληνικό στρατό είτε σε ανθρώπινο δυναμικό ή μέσα, πόσο μάλλον σε παραχώρηση ελληνικού εδάφους για εκπλήρωση των επεκτατικών τους σχεδίων που μόνο στόχο έχουν να χορτάσουν από τον πλούτο που παράγουν οι λαοί.
Τα λίγα ψίχουλα που αποκομίζουν όσοι ως μισθοφόροι υπηρετούν σε δήθεν ειρηνευτικές αποστολές με την προσδοκία να διώξουν βάρη από τα δάνεια και τις άλλες υποχρεώσεις που έχουν πάνω τους, ούτε λύνουν το πρόβλημα των οικογενειών τους -αντίθετα το πολλαπλασιάζουν λόγω της απουσίας τους- ενώ γίνονται συγχρόνως συνένοχοι σε άδικο αιματοκύλισμα ξένων λαών.
Και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι οι θέσεις που τους προσφέρονται ως μισθοφόροι στις διάφορες λεγεώνες των ξένων δεν έχουν καμία σχέση με άλλες προνομιούχες θέσεις γιατί οι θέσεις αυτές είναι κλεισμένες από χιλίαρχους και εκατόνταρχους οι οποίοι "διασκεδάζουν" στην αρένα με το αίμα των μονομάχων -  λεγεωνάριων.
Συνάδελφε,
Αυτή την διασκέδαση σίγουρα δε θα τους την πρόσφερες επειδή σου αρέσει, αλλά επειδή εκεί σε οδήγησαν η οικονομική κρίση και η ανοχή που δείχνεις στις ψεύτικες υποσχέσεις τους.
Η πρόκληση για να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου είναι μπροστά σου.
Δοκίμασε στηρίζοντας - ψηφίζοντας ΚΚΕ.
Καμία εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Οι μάχες, οι αγώνες δεν κερδίζονται μόνο με τη στρατηγική, την τακτική, τις δυνάμεις έμψυχες κι υλικές αλλά και με τον αιφνιδιασμό.
Αιφνιδίασε τους!
Όλοι μαζί για μια ζωή που θα ικανοποιούνται οι σύγχρονες ανάγκες όλων μας, που μπορεί να γίνει εφικτή μόνο με τη λαϊκή εξουσία στο δρόμο για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.»
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Τη στήριξή του στο ΚΚΕ εκφράζει ο ταξίαρχος ε.α. Γιάννης Σαΐτης
Τη στήριξή του στο ΚΚΕ εκφράζει ο ταξίαρχος ε.α. Γιάννης Σαΐτης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKVFqQ2YMbbmNcY_xpsppF_WeHHyi8rhVMze1KPSemSYMlhGtGHpxKribjwWhyphenhyphenLoK5C4MOyAfDiNs6Bee7QrXL1DtTiHrKVsoSZnuOCeMXbOVXo0lgkuv1aK-pgW9jYmNHnDvWZCugETI/s1600/kke.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgKVFqQ2YMbbmNcY_xpsppF_WeHHyi8rhVMze1KPSemSYMlhGtGHpxKribjwWhyphenhyphenLoK5C4MOyAfDiNs6Bee7QrXL1DtTiHrKVsoSZnuOCeMXbOVXo0lgkuv1aK-pgW9jYmNHnDvWZCugETI/s72-c/kke.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2015/01/blog-post_103.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2015/01/blog-post_103.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy