Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Φωτο-Ρεπορτάζ από τη συμμετοχή Αποστράτων Λάρισας στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας - Πορείας στη Θεσσαλονίκη


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιστολογίου του  Απόστολου Παπαπαρίση apostolospapaparisis.blogspot.gr μεμονωμένοι Απόστρατοι Αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς από τη Λάρισα επρόκειτο να μεταβούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Θεσσαλονίκης, ενόψει των εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Εκθέσεως, από τον Πρωθυπουργό της χώρας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014. 

Έτσι και έγινε… Οι Λαρισαίοι Απόστρατοι ήταν η πολυπληθέστερη παρουσία στη Θεσσαλονίκη. Θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη αν δεν είχε γεμίσει το λεωφορείο που μας διέθεσε δωρεάν η Π.Ο.ΑΣ.Υ. Μαζί μας ήταν απόστρατοι από Αστυνομία και Αεροπορία. Οι πυροσβέστες εν ενεργεία και απόστρατοι ήταν χωριστά. Στην αποστολή των Αποστράτων Αξκων Στρατού από τη Λάρισα συμμετείχαν και οι Παπαπαρίσης Απόστολος, Χυτούδης Νικόλαος, Φλούδας Νικόλαος και Μανώλης Κων-νος από το παλαιό Τοπικό Συμβούλιο αλλά ουδείς από το νέο Τοπικό Συμβούλιο. Στη διπλανή φωτογραφία ο φωτογράφος μας, ο απόστρατος συνάδελφος ΔΒ Ευάγγελος Κατσακιώρης.

 Απόστρατοι Λάρισας ΣΞ και ΠΑ με το πανό τους
Απόστρατοι Λάρισας ΕΛ.ΑΣ με το πανό τους
Στην πορεία μπροστά οι Απόστρατοι Λάρισας ΣΞ - ΠΑ και ακολουθούν οι της ΕΛ.ΑΣ
Το πανό σε αυτό το σημείο κρατούν ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ Λάρισας Κων-νος Λιούτας και  ο ...blogger Απόστολος Παπαπαρίσης 

Το σύνθημα μας!
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ - ΟΧΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ - ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ 
Το Λ/Φ διατέθηκε δωρεάν από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) δια μέσου του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Αθανάσιου Νταβούρα που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία.

Αν και η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στη συνέχεια πορεία κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, θα μπορούσε να ήταν πολυπληθέστερη αν συμμετείχαν οργανωμένα οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων. Δυστυχώς η ΕΑΑΣ αποφάσισε πολύ αργά τη συμμετοχή της, μόλις Τετάρτη απόγευμα. Η ΕΑΑΝ και ΕΑΑΑ ακόμη πιο καθυστερημένα, Πέμπτη βράδυ. Όπως ήταν φυσικό (ήταν;) από την Αθήνα ήρθαν μόλις 10 άτομα εκ των οποίων ένας ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ Υπτγος ε.α. Ροζής Βασίλειος (ευτυχώς), δύο από το Σύνδεσμο Αποστράτων Αξκων ΤΧ Σώματος (ΣΑΑΤΧΣ), που συμμετείχε στη διαμαρτυρία ο πρόεδρος Υπτγος ε.α. Τσιμπερδώνης Ιερεμίας και ο γενικός γραμματέας Ταξχος ε.α. Δερμεντζόγλου Ευστάθιος και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) Ταξχος ε.α. Νικολόπουλος Βασίλειος. Το Λ/Φ των 23 θέσεων που ξεκίνησε από την Αθήνα συμπληρώθηκε με αποστράτους από τη Λάρισα που δε χωρούσαν στο άλλο Λ/Φ και την Κατερίνη. 

Η πορεία ξεκίνησε από το Λευκό Πύργο και κατέληξε στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου εκπρόσωποι των συγκεντρωθέντων παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας. 
Από τις Ένοπλες Δυνάμεις χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ, Υπτγος ε.α. Ροζής Βασίλειος, και ο πρόεδρος της ΠΟΣ Ταξχος ε.α. Νικολόπουλος Βασίλειος.
Είδαμε επίσης στη Θεσσαλονίκη
 
Την ΠΟΣ όπου φαίνεται αριστερά ο Γ' αντιπρόεδρος Γεώργιος Παπακωνσταντίνου και  ο πρόεδρος αυτής Βασίλειος Νικολόπουλος.
 
Την ΕΑΑΣ Ξάνθης. Παρών ο πρόεδρος της, Γεώργιος Γεωργιάδης
Τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Τρικάλων Γεώργιο Στέφο
   Την ΕΑΑΣ Ημαθίας. Παρών ο πρόεδρος της, Κων-νος Κωνσταντάρας  (δε φαίνεται στη φωτογραφία)
 Τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης Νικόλαο Μηλιωρίτσα. Ανάμεσα μας ο συνάδελφος Ευάγγελος Καπσιώτης που ήρθε Θεσσαλονίκη από το Βόλο με τον προαστιακό
Την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΕΣΠΕΚΜ) και την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου (ΕΣΠΕΗΠ)
Τα περίεργα της Ημέρας
Τον Μπουτάρη που απηύθυνε μάλιστα και χαιρετισμό!

Τη σημαία του ΠΑΜΕ έξω από τη Λέσχη Αξκων Φρουράς Θεσσαλονίκης!
Διάφορες φωτογραφίες με Λαρισαίους Απόστρατους




 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Φωτο-Ρεπορτάζ από τη συμμετοχή Αποστράτων Λάρισας στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας - Πορείας στη Θεσσαλονίκη
Φωτο-Ρεπορτάζ από τη συμμετοχή Αποστράτων Λάρισας στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας - Πορείας στη Θεσσαλονίκη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6ZLEGXbe4SbJOC2amoCM-fpVoMqcnIspU6GY48L4y3gS5o79FtxBwGIPXY6V8A9jhKxhblsbPcVunFgrDgS0jqanhtxb4MjTk1hVB827btnTTeSALaf2tusMi-YiNS4YnUQjNnY-6RslA/s1600/11+%CE%88%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%82+%CE%94%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%82.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6ZLEGXbe4SbJOC2amoCM-fpVoMqcnIspU6GY48L4y3gS5o79FtxBwGIPXY6V8A9jhKxhblsbPcVunFgrDgS0jqanhtxb4MjTk1hVB827btnTTeSALaf2tusMi-YiNS4YnUQjNnY-6RslA/s72-c/11+%CE%88%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BB%CE%B5%CF%82+%CE%94%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%82.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/09/blog-post_74.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/09/blog-post_74.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy