Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Τα "άσπρα μαλλιά" των κυβερνητών του Στόλου και το "κομπιουτεράκι" στο κυνήγι των Τούρκων

Οι κυβερνήτες των πολεμικών μας πλοίων έχουν πλέον ένα απαραίτητο “αξεσουάρ” δίπλα στους ναυτικούς τους χάρτες. Είναι το … “κομπιουτερ...

Οι κυβερνήτες των πολεμικών μας πλοίων έχουν πλέον ένα απαραίτητο “αξεσουάρ” δίπλα στους ναυτικούς τους χάρτες. Είναι το … “κομπιουτεράκι”. Μ΄ αυτό που κάνουν γρήγορα αριθμητικές πράξεις για να υπολογίζουν πόσο πετρέλαιο καταναλώνουν σε κάθε κίνηση που θέλουν να κάνουν!
Κυνηγώντας φρεγάτες και κορβέτες των Τούρκων στο Αιγαίο όλο και συχνότερα , οι κυβερνήτες των πολεμικών πλοίων έχουν φορτωθεί με το άγχος της οικονομίας!
Για να ακούνε μετά και τα …βαθυστόχατα σχόλια όλων μας που από την ασφάλεια του καναπέ και του γραφείου μας αναρωτιόμαστε με περισσή …δυσαρέσκεια γιατί φθάνουν οι Τούρκοι μέχρι το Σούνιο.
Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά όσων αξιωματικών υπηρετούν τα τελευταία χρόνια στα πλοία του Στόλου. Ειδικά σ΄ αυτά που έχουν την ευθύνη να μην αφήνουν ούτε ένα μίλι τους Τούρκους να πλέουν ανενόχλητοι. Και το καταφέρουν πάντα καλά αυτό.

Ίσως γιατί -ευτυχώς- πολλές φορές προτιμούν να είναι “απείθαρχοι” ,κλείνουν το …κομπιουτεράκι και “τα δίνουν όλα” για να νοιώθουν οι Τούρκοι την “ανάσα” τους.

Και μπορεί κάποιοι στον Στόλο να δυσανασχετούν για το …πετρέλαιο. Ξεχνώντας ίσως από την πιεση της κρίσης ότι δεν είναι αυτό το ζητούμενο της αποστολής που έχουν.


Τα γράφουμε αυτά για όσους επιμένουν να μεταφέρουν στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία την εικόνα του “ολα πάνε καλά”. Δεν πάνε καλά και το καθήκον τους είναι να το πούνε. Και να το πούνε δυνατά. Δεν είναι ώρα για παιχνίδια εξουσίας και κρίσεων. Είναι ώρα ευθύνης.

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Τα "άσπρα μαλλιά" των κυβερνητών του Στόλου και το "κομπιουτεράκι" στο κυνήγι των Τούρκων
Τα "άσπρα μαλλιά" των κυβερνητών του Στόλου και το "κομπιουτεράκι" στο κυνήγι των Τούρκων
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh71oC9MW_L6vDNWBw1ZFzxZG2twOqo_stJwnjrganBvDXVU0PjRNB3UmVH6q3YqapaeLDWLpOXJ6zWJSB6X_Nje_nMHjzhIpnhYKL0EXxHglufbf1X8MQY9ZxBNV6TmXWxoll6jxMFmhI/s1600/www.onalert.gr.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh71oC9MW_L6vDNWBw1ZFzxZG2twOqo_stJwnjrganBvDXVU0PjRNB3UmVH6q3YqapaeLDWLpOXJ6zWJSB6X_Nje_nMHjzhIpnhYKL0EXxHglufbf1X8MQY9ZxBNV6TmXWxoll6jxMFmhI/s72-c/www.onalert.gr.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/09/blog-post_512.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/09/blog-post_512.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy