Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Δεν υπάρχει κίνδυνος για το στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ


ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
giakoumelou@gmail.com
Συνάντηση με τον διοικητή της ΣΕΤΤΗΛ, αντισυνταγματάρχη τεχνικού Ιωάννη Ζαφείρη, είχε χθες το πρωί στο γραφείο του ο δήμαρχος του Πύργου, Γαβρίλης Λιατσής, όπου συζήτησε μαζί του τα διάφορα ζητήματα που απασχολούν το στρατόπεδο αλλά και εκείνα που ο δήμος του Πύργου, θα αναλάβει ώστε να βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία του. Παράλληλα ο κ. Λιατσής, ξεκαθάρισε μέσα από τις δηλώσεις του, πως έλαβε την διαβεβαίωση από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την λειτουργία του στρατοπέδου απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις ερωτήσεις για το αν η ΣΕΤΤΗΛ θα κλείσει.
Η χθεσινή επίσκεψη του κ. Ζαφείρη όπως αναφέρθηκε, δεν ήταν μια απλή εθιμοτυπική επίσκεψη αλλά έγινε με σκοπό τόσο ο ίδιος όσο και ο κ. Λιατσής να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τα θέματα της ΣΕΤΤΗΛ. Έτσι, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος του Πύργου, έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στον κ. Ζαφείρη για την στήριξη του δήμου Πύργου, στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει το στρατόπεδο, τονίζοντάς του πως ο δήμος θα συνδράμει στην επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η ΣΕΤΤΗΛ ως μονάδα και τα οποία ξεπερνούν τα όρια των τεχνικών δυνατοτήτων που έχει για να καλύψει.
«Χάρηκα γιατί η έναρξη της δικής μου θητείας έχει παράλληλο ξεκίνημα με την θητεία του κ. Διοικητή στον Πύργο και του εύχομαι τα καλύτερα. Μικροπροβλήματα που αντιμετωπίζει η ΣΕΤΤΗΛ ως μονάδα και που ξεπερνούν τα όρια των τεχνικών δυνατοτήτων που έχει για να καλύψει συμφωνήσαμε ότι θα τα κάνει ο δήμος. Ήδη ο κ. Διοικητής ήλθε σε συνεννόηση με τον καθ’ ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο τον κ. Σκαρτσιάρη. Ο κ. Διοικητής έχει την πλήρη ευχέρεια να αξιοποιεί τις δυνατότητες του δήμου τις μικρές δυνατότητες που σήμερα έχει ο δήμος για να καλύπτει τις μεγάλες ανάγκες που έχει η ΣΕΤΤΗΛ οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο από την κάλυψη μικρών προβλημάτων της καθημερινότητας», είπε ο κ. Λιατσής λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.
«Δεν κινδυνεύει η ΣΕΤΤΗΛ»
Παράλληλα, ο δήμαρχος του Πύργου, αναφερόμενος στο ζήτημα που αναφέρεται τελευταία και αφορά το κλείσιμο του στρατοπέδου της ΣΕΤΤΗΛ, ξεκαθάρισε πως σε επικοινωνία που είχε πρόσφατα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, έλαβε από τον τελευταίο την διαβεβαίωση πως η λειτουργία της ΣΕΤΤΗΛ δεν κινδυνεύει, κάτι που έχει αποκαλύψει σε ρεπορτάζ της και η εφ. «ΠΑΤΡΙΣ».
«Σε επικοινωνία που είχα με τον υπουργό, η διαβεβαίωσή του είναι πως φεύγουμε από το καθεστώς των ερωτήσεων κλείνει η ΣΕΤΤΗΛ – φεύγει η ΣΕΤΤΗΛ. Θεωρώ φερεγγυότατο τον λόγο του κυρίου Αβραμόπουλου και η απάντησή του είναι σαφής, πως η ΣΕΤΤΗΛ δεν έχει κανένα κίνδυνο λειτουργίας. Φύγαμε από τα χειρότερα και έχοντας παγιοποιήσει το τι μένει πάμε να διευθετήσουμε τα καλύτερα», ανέφερε σχετικά ο κ. Λιατσής.
Από την πλευρά του ο διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ, Ιωάννης Ζαφείρης, ευχαρίστησε τον δήμαρχο του Πύργου για την προδιάθεση, όπως είπε, των διοικητικών υπηρεσιών να προσφέρουν στη ΣΕΤΤΗΛ και διαβεβαίωσε πως το στρατόπεδο στο κοινωνικό του έργο θα συνδράμει με όλο το προσωπικό του σε ότι ζητηθεί. 
ΠΗΓΗ: http://www.patrisnews.com/nea-enimerosi/ileia/den-yparhei-kindynos-gia-to-stratopedo-tis-settil#.VBkQ_xZvDdQ

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Δεν υπάρχει κίνδυνος για το στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ
Δεν υπάρχει κίνδυνος για το στρατόπεδο της ΣΕΤΤΗΛ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7701ek9lDpIaosPKdG2q5dMfmHr-qY19BCf6CLPCXFRSubZbgl7bjBPG7mrjkdqbGOva7Nd8c4iAixfFGdBEWzm1Yldh8XUMZ4edQprpbRRJ7s589SWsv9AItWi4hj8F5hc3df03Pp2s/s1600/liatshs_zafeirhs.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7701ek9lDpIaosPKdG2q5dMfmHr-qY19BCf6CLPCXFRSubZbgl7bjBPG7mrjkdqbGOva7Nd8c4iAixfFGdBEWzm1Yldh8XUMZ4edQprpbRRJ7s589SWsv9AItWi4hj8F5hc3df03Pp2s/s72-c/liatshs_zafeirhs.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/09/blog-post_346.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/09/blog-post_346.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy