Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Μάχιμη και με μακρά εμπειρία η πρώτη γυναίκα στην αρχηγία της UNFICYP (Video)

Του Κυριάκου Πομηλορίδη Μάχιμη με μακρά υπηρεσία σε όλες σχεδόν τις καυτές εμπόλεμες ζώνες του πλανήτη, από το ΙΡΑΚ και την «Καταιγί...

Του Κυριάκου Πομηλορίδη
Μάχιμη με μακρά υπηρεσία σε όλες σχεδόν τις καυτές εμπόλεμες ζώνες του πλανήτη, από το ΙΡΑΚ και την «Καταιγίδα της Ερήμου» μέχρι τον Λίβανο τη Βοσνία και το Αφγανιστάν, είναι η νέα διοικητής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, Υποστράτηγος Κριστίν Λουντ. Η πρώτη γυναίκα διοικητής ειρηνευτικής αποστολής των ΗΕ.


Η Υποστράτηγος Λουντ ανέλαβε χθες τα καθήκοντα της στη διάρκεια σύντομης τελετής στο Αρχηγείο της Ειρηνευτικής Δύναμης στη Νεκρή Ζώνη, στην παρουσία της ειδικής αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα των Η.Ε. Λίζας Μπατερχάι.

Διαδέχεται τον Κινέζο Υποστράτηγο Τσάο Λιου, ο οποίος ανέλαβε την ηγεσία της δύναμης τον Φεβρουάριο του 2011.


Η νέα Διοικητής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ έχει στο ενεργητικό της μια διακεκριμένη καριέρα, με περισσότερα από 34 χρόνια εμπειρίας, στρατιωτικής διοίκησης και διοίκησης προσωπικού σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Το 2009, έγινε η πρώτη Νορβηγίδα γυναίκα αξιωματικός που προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου και διορίστηκε ως Αρχηγός του Επιτελείου Εθνικής Φρουράς της χώρας, ενώ μόλις πρόσφατα στις αρχές του 2014, διορίστηκε στο Υπουργείο ʼμυνας της Νορβηγίας στη θέση του Βοηθού Αρχηγού του Επιτελείου Υποθέσεων Βετεράνων.

Σε ότι αφορά τα Η.Ε. η νέα Διοικητής της ΟΥΝΦΙΚΥΠ έχει υπηρετήσει στην ειρηνευτικές αποστολές του Λιβάνου (UNIFIL) και της Βοσνίας (UNPROFOR). Έχει επίσης μακρά εμπειρία σε πολυεθνικές στρατιωτικές επιχειρήσεις, έχοντας υπηρετήσει στη Σαουδική Αραβία κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης «Καταιγίδα της Ερήμου το 1991», στην Αποστολή Σταθεροποίησης του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια και στη «Διεθνή Δύναμη Αρωγής» για την Ασφάλεια του Αφγανιστάν .
Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή της Νορβηγίας, το Πανεπιστήμιο Άμυνας της Νορβηγίας και τη Σχολή Πολέμου των ΗΠΑ, όπου έλαβε μεταπτυχιακό Στρατηγικών Μελετών. 
ΠΗΓΗ: http://www.ant1iwo.com/kypros/2014/08/12/maximh-kai-me-makra-empeiria-h-prwth-gyn/
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Μάχιμη και με μακρά εμπειρία η πρώτη γυναίκα στην αρχηγία της UNFICYP (Video)
Μάχιμη και με μακρά εμπειρία η πρώτη γυναίκα στην αρχηγία της UNFICYP (Video)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi46L3urPzgLDsY0UgtHgRMGjKyvXSvuVP3W72NhjX8Ukplf5GjmoNKh3vPF1gUGwwjlxGsgkOkhFTMaF13QamwlZEQToQdwxVK891Gs6jufAEuhmUkAMX7YcjeHcrfM4eK4IvckvJbsyQd/s1600/ypostrathgos.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi46L3urPzgLDsY0UgtHgRMGjKyvXSvuVP3W72NhjX8Ukplf5GjmoNKh3vPF1gUGwwjlxGsgkOkhFTMaF13QamwlZEQToQdwxVK891Gs6jufAEuhmUkAMX7YcjeHcrfM4eK4IvckvJbsyQd/s72-c/ypostrathgos.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/08/unficyp-video.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/08/unficyp-video.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy