Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κύπρου με τον απερχόμενο και το νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ




Την Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, δέχθηκε στην Τάλα της Πάφου τον απερχόμενο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ Συνταγματάρχη κ. Γεώργιο Κουρή και τον νέο Διοικητή Συνταγματάρχη κ. Εμμανουήλ Θεοδώρου.
Ο κ. Γεώργιος Κουρής ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για το σταθερό ενδιαφέρον του για τα μέλη της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου και για τη καλή συνεργασία που είχανε κατά τη διάρκεια των δύο ετών που είχε ο ίδιος την ευθύνη της Δύναμης.
Ο απερχόμενος Διοικητής προσέφερε στον Μακαριώτατος ένα αναμνηστικό δώρο από την ΕΛΔΥΚ το οποίο συμβολίζει τους αγώνες, τις θυσίες και την προσφορά, αλλά και την ετοιμότητα των μελών της ΕΛΔΥΚ. Με συγκίνηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του επενέλαβε τα λόγια του ήρωα Σταυριανάκου, ο οποίος πολέμησε μαζί με τους οπλίτες της Δύναμης έχοντας επίγνωση "εδώ είναι Ελλάδα" και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους.
Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε για την επίσκεψη και τον κόπο να τον επισκεφθούν στην γενέτειρά του Τάλα της Πάφου.
Σε αναφορά με εκείνα που είπε προηγουμένως ο κ. Γ. Κουρής, επισήμανε τα ακόλουθα ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: "Όλα αυτά που είπατε κ. Διοικητά εμείς τα ζήσαμε σε όλη την μεγαλοπρέπειά τους. Μέσα στον πνευματικό μας χώρο η ΕΛΔΥΚ ευρίσκεται πολύ ψηλά γιατί τα παιδιά της πολέμησαν ως πραγματικοί Έλληνες και αν είχαν τον ανάλογο οπλισμό οι Τούρκοι το 1974, δεν θα μπορούσαν να περάσουν από τον χώρο της ΕΛΔΥΚ.
Δυστυχώς τα πάντα ήσαν προδομένα.
Απευθυνόμενος προς τον ίδιο τον κ. Κουρή, ο Μακαριώτατος του ευχήθηκε ό, τι καλό και ευλογημένο από τον Θεό, για εκεινον και την οικογένειά του. Επίσης, του ευχήθηκε να έχει ανωδική πορεία στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδος, για να προσφέρει υπηρεσίες για την Ελλάδα μας και την Κύπρο.
Ακολούθως, απευθυνόμενος στον νέο Διοικητή, κ. Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα επίσημα εντός των ημερών, του ευχήθηκε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου καλές επιτυχίες να έχει κατά τη διάρκεια της εδώ υπηρεσίας του, ως Διοικητή της ΕΛΔΥΚ.
Υπογράμμισε ο Μακαριώτατος ότι "η συνεργασία μας θα είναι απόλυτη". Κατέστησε γνωστό ότι "η πόρτα της Αρχιεπισκοπής και ιδιαίτερα του Γραφείου μου, θα είναι ανοικτή όλως ιδιαιτέρως για τον Διοικητή της ΕΛΔΥΚ. Και θα συνεργαστούμε για το καλό της Ελλάδας μας και ευρύτερα ολόκληρου του Έθνους.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κύπρου με τον απερχόμενο και το νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κύπρου με τον απερχόμενο και το νέο Διοικητή της ΕΛΔΥΚ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNQuPqZjEy99dDlm-0TkWKaz9cEno2uPyxj1ly-Q7ZPv2xZk5ddsCTS714hbzs8nfhNpUk6NWqSuv3yRO36nYzkkDCOADOkSTlf3uL3qGVUImbOHKk0hnbOJpQvVcqdyUSWtc8zSgnXb5M/s1600/eldik.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgNQuPqZjEy99dDlm-0TkWKaz9cEno2uPyxj1ly-Q7ZPv2xZk5ddsCTS714hbzs8nfhNpUk6NWqSuv3yRO36nYzkkDCOADOkSTlf3uL3qGVUImbOHKk0hnbOJpQvVcqdyUSWtc8zSgnXb5M/s72-c/eldik.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/08/blog-post_868.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/08/blog-post_868.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy