Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Πάνε με ''σχεδία'', ποδηλατώντας, στην Γαύδο, για την ΦΛΟΓΑ και τα παιδιά με καρκίνο

Οι αθλητές του  ΆΘΛΟΥ 1.000 Μιλίων για την ''Φλόγα'' , το Σύλλογο Γονιών  Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, είναι ήδη ...

Οι αθλητές του  ΆΘΛΟΥ 1.000 Μιλίων για την ''Φλόγα'', το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, είναι ήδη στο νερό και με την φουσκωτή  <<σχεδία>>  τους θα πάνε, ποδηλατώντας, από την Πελοπόννησο στην Κρήτη και στην Γαύδο!!!!
Η φωτογραφία αυτή που βλέπετε τραβήχτηκε λίγο πριν ξεκινήσει ο διάπλους το πρωί της Κυριακής στην παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο μας πληροφορεί η ιστοσελίδα της ομάδας  ''ΑΘΛΟΣ''στο Facebook!!
Τα πράγματα στη θάλασσα είναι πολύ δύσκολα με τα μποφόρ να δυναμώνουν κάθε ώρα όλο και περισσότερο, γράφουν...
Δραμαμίνες, δυνατοί άνεμοι, αναποδιές, φουσκωθαλασσιά, προβλήματα με τον εξοπλισμό και η πρωτόγνωρη δοκιμασία σε στενό χρονικό περιθώριο είναι σε εξέλιξη-προσθέτουν.
Δεν παραλείπουν ωστόσο να στείλουν προς όλους εμάς και το ΜΗΝΥΜΑ της αποστολής τους:<<Στέλνουμε sms FLOGA ή ΦΛΟΓΑ στο 54234 κόστους  μόλις 1 € +23% ΦΠΑ  που πάει στα παιδιά με καρκίνο>>!

Κι αυτό καθώς με την φανέλα της ΦΛΟΓΑΣ, του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασία,ο αεικίνητος αθλητής Αθανάσιος Τσάκλας,αλλιώς  γνωστός ως «Ο ξυπόλυτος μαραθωνοδρόμος» ή «Ο άνθρωπος που διέσχισε 15 χώρες σε 30 ημέρες με ένα ποδάλατο»,  μαζί με τους συνδιοργανωτές του «Άθλου» , Απόστολο Τσάκλα και Ελένη Λυγερού,  έχουν αρχίσει από τις 10 Αυγούστου τον αγώνα τους και συνεχίζουν εναν ΑΘΛΟ για να ενισχύσουν τα προγράμματα της Φλόγας: Τον Ξενωνα, την νοσηλεία κατ οίκον, την φιλοξενία , τα σεμινάρια, την κοινωνική φροντίδα... Και το κάνουν μιλώντας για την ΦΛΟΓΑ και ζητώντας μας να στείλουμε έστω ΕΝΑ SMS!
Ξεκίνησαν από ένα καφενείο στο Ορμένιο, πέρασαν από την Αλεξανδρούπολη, την Θεσσαλονίκη, ανέβηκαν με πεζοπορία/ορειβασία στην κορυφή του Ολύμπου, περάσαν τις Θερμοπύλες, έφθασαν στον Μαραθώνα όπου έκαναν την κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου, σταμάτησαν στο Καλλιμάρμαρο, πέρασαν τον Ισθμό, τις νότιες ακτές της Πελοποννήσου και συνεχίζουν....Με ποδήλατο, με πεζοπορία, τρέχοντας, με ορειβασία, με ποδηλατοκίνηση σε  φουσκωτή σχεδία, αλλά πάντα με χαμόγελο στέλνουν  από το Ορμένιο  μέχρι την Γαύδο ένα μήνυμα ελπίδας και ζωής για τα παιδιά με καρκίνο με τον ΑΘΛΟ των 1.000 μιλίων...
Ελάχιστος ύπνος,  μεγάλες θερμοκρασίες

Με ελάχιστο ύπνο, προβλήματα, κούραση, μεγάλες θερμοκρασίες, ατυχίες αλλά πάντα με την χαρά της προσφοράς και χαμογελαστοί  όταν τους σταματούν στους ενδιάμεσους σταθμούς , σε πόλεις και χωριά και τους χαιρετούν!Να πως περιγράφουν οι φίλοι της ομάδας υποστήριξης - στην τελευταία ανάρτησή τους στο Facebook- - την άφιξη της ομάδας του ΑΘΛΟΥ των 1000 ΜΙΛΙΩΝ στη Αθήνα: 
<<Ένα πολύ δύσκολο 24ωρο για όλη την ομάδα λόγο της γενικότερης κούρασης των τελευταίων ημερών και της αφόρητης ζέστης που επικρατεί τις τελευταίες ήμερες!!

Μεγάλη η σωματική καταπόνηση και η νύστα αλλά εμείς δεν σταματάμε!!

Είμαστε καθ οδόν αυτή την ώρα για το λιμάνι της Πούντας στην Λακωνία απ' όπου θα ξεκινήσει αύριο το βράδυ ο Διάπλους (πρώτα ο καιρός) για το Καστέλι της Κρήτης και στη συνέχεια απ τη Χώρα Σφακιών για την Γαύδο!!(Σ.Σ.ο διάπλους από την  Πελοπόννησο ως τη νήσο Γαύδο,θα γίνει επάνω σε πλωτή φουσκωτή σχεδία (Shuttle Bike) με ποδηλατοκίνηση).

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική ομάδα Διάσωσης για την βοήθεια να φτάσουμε με ασφάλεια και σήμερα στον στόχο μας!!

Ευχαριστούμε τους φίλους που μας συνόδευσαν καθ όλη τη διάρκεια και της σημερινής ταλαιπωρίας μας!!

Κι τέλος ένα τεράστιο Ευχαριστώ στην Ομάδα Υποστήριξης του ΆΘΛΟΥ που έχει δοκιμάσει τα όρια της γι ακόμα μια μέρα!!

Στέλνουμε μηνύματα -μηνύματα -μηνύματα!!!

Την λέξη ΦΛΟΓΑ ή FLOGA Στο 54234 και 1€ +23% ΦΠΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ>>.

Ετσι συνέχισαν όλη την διαδρομή, συμπεριλαμβανομένης της  διαδρομής του Κλασσικού Μαραθώνιου :Με ενέσεις και πάγο για τον πόνο στο  γόνατο, ύπνο στο πόδι  για λίγο,αγωνία για τον καιρό...

Στείλτε SMS τώρα!

Η αποστολή των  SMS που οι αθλητές του  « Άθλου» μας ζητούν να στείλουμε ( μέχρι και τις 18 Αυγούστου), νοηματοδοτεί και  την φιλανθρωπική διάσταση της στάσης των διοργανωτών που είναι η ενίσχυση της Φλόγας και η διάδοση του πολυετούς έργου του φορέα αυτού των Γονιών Π\παιδιών με καρκίνο. Αυτοί τρέχουν και από μας ζητούν πολύ απλά  να στέλνουμε SMS με την λέξη ΦΛΟΓΑ ή FLOGA στο 54234. Κοστίζει μόλις 1 ευρώ (συν 0,23 για ΦΠΑ) και σώζει ζωές.  .

Η ''Φλόγα'', είναι εθελοντικός σύλλογος γονιών που τα παιδιά τους ήρθαν αντιμέτωπα με την πραγματικότητα του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Η Φλόγα ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας.
Η Φλόγα είναι δίπλα στις οικογένειες και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.Ας στείλουμε το  SMS τώρα!

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Πάνε με ''σχεδία'', ποδηλατώντας, στην Γαύδο, για την ΦΛΟΓΑ και τα παιδιά με καρκίνο
Πάνε με ''σχεδία'', ποδηλατώντας, στην Γαύδο, για την ΦΛΟΓΑ και τα παιδιά με καρκίνο
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBR8rDdgUub8Rw-6Q1IWSnDYBajzhqbkKlssdhKDv1wQmUV-jOwhyBlYayBb5MoK_m26_73re-q6GSY9jO6_cFCB8vtiPoyauRvcFF76MppsezREHCULAoiScFB9p06pOcmPeqzvrupq3F/s1600/unnamed.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBR8rDdgUub8Rw-6Q1IWSnDYBajzhqbkKlssdhKDv1wQmUV-jOwhyBlYayBb5MoK_m26_73re-q6GSY9jO6_cFCB8vtiPoyauRvcFF76MppsezREHCULAoiScFB9p06pOcmPeqzvrupq3F/s72-c/unnamed.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/08/blog-post_647.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/08/blog-post_647.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy