Στην προαναφερθείσα απόφαση του ΓΕΣ αποφασίστηκε όπως:
* Στο προσωπικό που διαμένει μαζί με την οικογένειά του να χορηγείται ημερήσια απαλλαγή κατά τις ημέρες των γραπτών εξετάσεων συμπεριλαμβανομένων και των ειδικών μαθημάτων.
* Στο προσωπικό που διαμένει μακριά από την οικογένειά του να χορηγηθεί ειδική άδεια 6 ημερών, πέραν της κανονικής. Επιπλέον ημέρες αδείας, που μπορεί να ζητηθούν, να βαρύνουν τον ενδιαφερόμενο.
* Στο προσωπικό, του οποίου τα τέκνα του διαγωνίζονται για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές, ΤΕΦΑΑ ή σχολές που απαιτούν εξέταση σε περισσότερες δοκιμασίες πέραν των Πανελλαδικών, η χορήγηση επιπλέον ημερών αδείας να βαρύνει τον ενδιαφερόμενο.
* Τα προαναφερθέντα μέτρα ισχύουν και για τα διαζευγμένα στελέχη, έστω και αν αυτά δεν ασκούν την επιμέλεια των τέκνων τους.
* Στην περίπτωση που και οι δύο γονείς υπηρετούν στο ΣΞ, οι παραπάνω άδειες θα χορηγηθούν μόνο στον ένα από τους δύο.
* Οι διοικήσεις να διευκολύνουν τα στελέχη κατά τη χρονική περίοδο των Πανελλαδικών Εξετάσεων εξαντλώντας τις υπηρεσιακές τους δυνατότητες.
Λ.Σ.Μ.
ΠΗΓΗ: http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/uncategorized/%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B5%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82