Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου υπέστη ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου (Βίντεο)

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος εντοπίστηκε στο γραφείο ...

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος εντοπίστηκε στο γραφείο του λιπόθυμος από συνεργάτες του.

Σύμφωνα επίσημη ενημέρωση, ο Τάσος Μητσόπουλος υπέστη ρήξη ανευρύσματος του εγκεφάλου η οποία προκάλεσε στη συνέχεια καρδιακό επεισόδιο. 

Η γρήγορη μετάβαση του στο Γενικό Νοσοκομείο απέτρεψε το μοιραίο και οι ιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν.
Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται το καρδιακό επεισόδιο. 

Νεότερη πληροφόρηση αναφέρει ότι ο Υπουργός έχει εισαχθεί στο χειρουργείο ενώ γιατρός από την Αθήνα αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ώρες για να τον χειρουργήσει. 

Σε ανακοινώσεις προέβη ο Γιατρός του Νοσοκομείου Δρ. Άκης Λάμπρου, ο οποίος επιβεβαίωσε τους λόγους που προκλήθηκε το καρδιακό επεισόδιο.

«Η ιατρική ομάδα του νευροχειρουργικού τμήματος προβαίνει σε όλες τις ιατρικές ενέργειες για την καλύτερη θεραπεία του ασθενούς», είπε, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση του σοβαρή. Ανακοινώσεις θα γίνονται όταν κρίνεται απαραίτητο. 

Νωρίτερα ο κ. Μητσόπουλος είχε συνάντηση στο Υπουργείο με τον πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο, Βασίλη Παπαϊωάννου.

Από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο βρέθηκε η οικογένεια του. Μέλη του Υπουργικού Συμβούλιου ακύρωσαν τις δραστηριότητες τους για να προστρέξουν στο Νοσοκομείο, ενώ εκεί βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Βουλής, Γιαννάκης Ομήρου. Παρών και ο Αρχηγός της ΕΦ. 

Ακυρώθηκε επίσης και η συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, η οποία θα είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υπουργό.


Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, τηρείται ενήμερος για την κατάσταση της υγείας του, ενώ μέχρι στιγμής οι προσπάθειες του για να επιστρέψει νωρίτερα στην Κύπρο είναι άκαρπες. 

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε, εξάλλου, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, από τις Βρυξέλλες για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του Τάσου Μητσόπουλου, ο οποίος είναι στενός του φίλος.

Κόμματα εκφράζουν με ανακοινώσεις τους τη συμπαράσταση τους προς τον Υπουργό Άμυνας. 

Γιατροί απο το Ισραήλ.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του SigmaLive, αναμένεται η άφιξη τριών ειδικών γιατρών απο το Ισραήλ το απόγευμα. 
ΠΗΓΗ: http://www.sigmalive.com/news/local/111128
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου υπέστη ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου (Βίντεο)
Ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου υπέστη ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου (Βίντεο)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrDU50XnGWqFDfCxFfE9YyZOuQcYNwC1EnPD2PdOW_yYH_7pBw0spzkc6u1RjtMSQn4wEQYyebbXfvFnmmribo2flsqzueQrW1utRoJ22vaByOratfwii6hylAxNkeNo1MpVUW8EhyrTf-/s1600/tasos_mitsopoulos_01-thumb-large.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrDU50XnGWqFDfCxFfE9YyZOuQcYNwC1EnPD2PdOW_yYH_7pBw0spzkc6u1RjtMSQn4wEQYyebbXfvFnmmribo2flsqzueQrW1utRoJ22vaByOratfwii6hylAxNkeNo1MpVUW8EhyrTf-/s72-c/tasos_mitsopoulos_01-thumb-large.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2014/03/blog-post_402.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2014/03/blog-post_402.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy