Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΕΕ ΜΕ ΘΕΜΑ "Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ"


Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου President και σε ένα θαυμάσιο και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013, η 3η ημερίδα του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας  με θέμα «Ο πατριωτισμός ως μόνη πολιτική ιδεολογία εξόδου από την παρακμή».
Στην εισαγωγική του ομιλία ο Πρόεδρος του ΣΕΕ Ανάργυρος Σαρήπαπας τόνισε «Η σημερινή κρίση όπως είναι γνωστό δεν είναι μόνον οικονομική αλλά κοινωνική , πολιτική και θεσμική. Όταν όμως μια χώρα, μια κοινωνία, παρουσιάζει χαρακτηριστικά γενικευμένης κατάπτωσης δεν βρίσκεται  σε κρίση. Βρίσκεται σε παρακμή. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για να μας κρατήσει και να ξαναβρούμε το δρόμο της προόδου και της ευημερίας παρά ο εσωτερικός πλούτος των παραδόσεών μας. Οι ιδεολογίες έχουν υποχωρήσει, είναι ανύπαρκτες. Στην πραγματικότητα πέθαναν. Μένει μόνο να ξαναβρούμε τα συστατικά της ελληνικότητος και με αυτά να αγωνισθούμε . Είτε σε μια ενωμένη Ευρώπη αλληλοσεβασμού των Λαών είτε όχι. Η αγάπη προς την Πατρίδα, η πίστη μας στην Ορθοδοξία που στάθηκε η σωσίβια λέμβος στις πιο δύσκολες στιγμές μας, η υπεράσπιση των πανίσχυρων  δεσμών της ελληνικής κοινωνίας αλλά και η σταθερή μας προσήλωση προς τη δημοκρατία και την ελευθερία  είναι η μόνη τελεσφόρος,  κατά την άποψή μας, πολιτική ιδεολογία.»



Αίσθηση προκάλεσε σε όλο το ακροατήριο η ανάγνωση θερμού μηνύματος του μουσικοσυνθέτη μας Σταμάτη Σπανουδάκη  που έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ευρισκόμενος λόγω συναυλίας του.

 Στη συνέχεια οι ομιλητές Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός, Δρ Μελέτης Μελετόπουλος, ο οικονομολόγος - δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κόλμερ  και ο οικονομολόγος Χρίστος Κατηφόρης ανέλυσαν τη σημερινή ελληνική πραγματικότητα καταγράφοντας την πλήρη αδυναμία και ανικανότητα του πολιτικού συστήματος να διαχειρισθεί τις τύχες του Έθνους και του Λαού μας. Τόνισαν την αναγκαιότητα της πατριωτικής πολιτικής η οποία όμως απαιτεί την ύπαρξη ανιδιοτελών και εντίμων πολιτικών. Η εφαρμογή οποιασδήποτε πολιτικής, είτε εντός του ευρωπαϊκού οικονομικού και πολιτικού γίγνεσθαι είτε εκτός, προσκρούει σε ένα φαύλο, διεφθαρμένο αλλά ισχυρό πολιτικό σύστημα το οποίο όσο διατηρείται στην εξουσία δεν επιτρέπει την απελευθέρωση  της Πατρίδας από τους τοκογλυφικούς και καταπιεστικούς μηχανισμούς εξάρτησης, ούτε την απελευθέρωση των υγιών εθνικών δυνάμεων της Χώρας.   

    Επακολούθησε διάλογος κατόπιν ερωτήσεων που τέθηκαν στους ομιλητές και η ημερίδα έκλεισε με επίδοση αναμνηστικών πλακετών.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους ομιλητές και τους συντελεστές της ημερίδας και δηλώνει τη σταθερή και ανυποχώρητη βούλησή του να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές του 2014 δίνοντας στον Έλληνα και στην Ελληνίδα την επιλογή μιας πατριωτικής ,κοινωνικής  και δημοκρατικής πολιτικής λύσεως.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΕΕ ΜΕ ΘΕΜΑ "Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ"
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΣΕΕ ΜΕ ΘΕΜΑ "Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9w58Ld-lPFCJmp4puJ2Z1NW6fJmIvejfwzuACGKioofOzVn13BSLjQy_oLTStCJBUQn3MsdoLSJVWzohzgq8x5QlP3vkzTRQDZECnQ8naVxRWdHxXFZc8yJ2LOhGEFbs1j_yqwBiKELXi/s640/DSC_9402.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi9w58Ld-lPFCJmp4puJ2Z1NW6fJmIvejfwzuACGKioofOzVn13BSLjQy_oLTStCJBUQn3MsdoLSJVWzohzgq8x5QlP3vkzTRQDZECnQ8naVxRWdHxXFZc8yJ2LOhGEFbs1j_yqwBiKELXi/s72-c/DSC_9402.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2013/12/blog-post_3.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2013/12/blog-post_3.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy