Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ: Ο Νοέμβρης της Ζωής μας

Είναι κάτι στιγμές που η ζωή μας παύει να βολεύεται στα ασφυκτικά δεσμά που στήνουν οι σφετεριστές των εξουσιών.  Αυτές τις στιγμ...

Είναι κάτι στιγμές που η ζωή μας παύει να βολεύεται στα ασφυκτικά δεσμά που στήνουν οι σφετεριστές των εξουσιών. 

Αυτές τις στιγμές, ο απλός άνθρωπος της τραγικής καθημερινότητας, αποκτά Πρόσωπο, γίνεται Πολίτης, ο λαουτζίκος γίνεται Μαχόμενος Κυρίαρχος Λαός και κάνει την υπέρβαση που γράφει Ιστορία.

Αυτές τις στιγμές για λίγο, το ρεύμα του ποταμού της ιστορίας, αλλάζει, προσπερνάει τα φράγματα και δημιουργεί, τα ρήγματα, τις αναγκαίες ανατροπές για να πνίξει τυράννους και τυραννίδες.

 
Ο σιωπηλός και ανεκτικός λαός μας, εκείνο το μακρινό πλέον Νοέμβρη του 73, έγραψε τις ιστορικές του στιγμές, κλονίζοντας το επταετή μνημόνιο του τρόμου, του φόβου και της ανελευθερίας.
Νεολαία και λαός μπροστά στην πύλη του Μετσοβίου, άνοιξαν ξανά την πύλη της συμμετοχής, του αγώνα, άνοιξαν την πύλη για την Νέα Μεταπολιτευτική Δημοκρατία στην πατρίδα που την γέννησε.

Χρόνια μετά  ένα νέο μνημόνιο φόβου και απίστευτης ύφεσης αλυσοδένει την πατρίδα.

 Το ψωμί πλέον  για πολλούς είναι ζητούμενο, και η ελευθερία αρχίζει να πνίγεται από τις επιβουλές των ξένων δανειστών και των διεθνών τοκογλύφων, ενώ η παιδεία αποστεώνεται από την δημόσια φτώχεια.

Σαράντα χρόνια μετά ο τόπος συνάντησης του λαού μας δίνεται πάλι μπροστά στην πύλη, γιά να ορθώσουμε και πάλι το ανάστημά μας και να βγούμε από την βαθιά και δολοφονική κρίση που μας ρίξαν τα μνημόνιά τους.

Είναι η στιγμή του λαού μας. Η στιμή του δικού μας Νοέμβρη.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ: Ο Νοέμβρης της Ζωής μας
ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ: Ο Νοέμβρης της Ζωής μας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhXKDNs7jfnAKM5EgPSl4fdO85nWDzP7zXGXuhN-mJ1brEZBX9Ba1hJlUnGolNdsSFmzS92ngBx3U-2ir-GI7sZjK7_Sar93l9o8TDfJ5JtL2aaYRtJ4pm7_kbpBhvUjXVfc5i0P-gqKF9/s320/untitled.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjhXKDNs7jfnAKM5EgPSl4fdO85nWDzP7zXGXuhN-mJ1brEZBX9Ba1hJlUnGolNdsSFmzS92ngBx3U-2ir-GI7sZjK7_Sar93l9o8TDfJ5JtL2aaYRtJ4pm7_kbpBhvUjXVfc5i0P-gqKF9/s72-c/untitled.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2013/11/blog-post_17.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2013/11/blog-post_17.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy