Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

RealNews της Κυριακής- "Πολιτικός τυφώνας! Tίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά την ψηφοφορία της Τετάρτης"




Με τίτλο: "Πολιτικός τυφώνας!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι "τίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά την ψηφοφορία της Τετάρτης". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τηςRealnews: "Κραδασμοί και αναταράξεις σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ απειλούν την κυβερνητική συνοχή", την ώρα που υπάρχουν "σενάρια εκλογών και σκέψεις διεύρυνσης της Ν.Δ. με πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ στις παρασκηνιακές ζυμώσεις στο Μαξίμου". Η εφημερίδα φιλοξενεί αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το "ποιοι βουλευτές του κυβερνητικού μπλοκ σκέφτονται να καταψηφίσουν τα μέτρα και ποιοι ανέλαβαν να τους μεταπείσουν".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Τέλος εποχής!". Επισημαίνεται χαρακτηριστικά: "Το παρόν πολιτικό σύστημα δύει. Από τη σημερινή πολιτική τάξη θα επιβιώσουν μόνον όσοι λίγοι έχουν εργασθεί ή θα εργασθούν, έστω και τώρα, έντιμα και ειλικρινά υπέρ του λαού και του έθνους".

Στη Realnews επίσης μπορείτε να διαβάσετε:

- Ελι Κοέν, σύμβουλος του Γάλλου προέδρου Ολάντ: "Οχι στον ειδικό λογαριασμό που θέλει ο Σόιμπλε" - "Δεν πρέπει να υπάρχουν μέτρα που δείχνουν έλλειψη εμπιστοσύνης στην ελληνική κυβέρνηση".

- Γιατί πήγε ο Νίκος Παπανδρέου στο ΣΔΟΕ.

- Ολο το σχέδιο για τη ρύθμιση των δανείων. Τι προβλέπεται για στεγαστικά, καταναλωτικά και κάρτες.

- Γιάννης Βρούτσης: "Δεν μπορεί να μείνει στην παράταξη όποιος δεν ψηφίσει τα μέτρα".

- Κ. Σκανδαλίδης: "Θα διαγράψει εμένα και θα αφήσει τον Χρυσοχοΐδη που μιλά για ένωση με την Κεντροδεξιά;".

- Αλέκος Αλαβάνος: "Δημοψήφισμα για ευρώ ή δραχμή".

- Από την προεδρία της ΕΑΣ στην Energa και από εκεί στη φυλακή. Ποιος είναι ο Στέφανος Σιαφάκας, που εμπλέκεται στην απάτη με τα χρήματα για το "χαράτσι".

Επίσης, το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: "Δεν γλυτώνουμε από την κρίση αν δεν ενωθούμε!..".

Ακόμη...
Αντισυνταγματικές πολλές από τις περικοπές αποφαίνεται το Ελεγκτικό Συνέδριο, ασυμβίβαστες με την κοινοτική νομοθεσία προειδοποιεί η Κομισιόν, αρέσουν όμως στον Αδώνιδα Τόμσεν. Οπερ εδει δείξαι! Στην "Πράβδα" του Στάθη - σκέψεις χωρίς Γερμανό Διοικητή (και Αγγλο μάγειρα)...


Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Ντύθηκε γαμπρός ο Μαμαλάκης. Ο μυστικός γάμος του γνωστού σεφ. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παντρεύτηκε στην Εκάλη την εκλεκτή της καρδιάς του Ντορίτα Πετρατζά.

- Ρόμυ Βασιλειάδη: Η Ελληνίδα που μάγεψε τον "Σουλεϊμάν". Η γνωριμία της ηθοποιού με τον γοητευτικό Τούρκο πρωταγωνιστή του σίριαλ και η ζωή της σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη.

- Αντώνης Ρέμος: "Η Υβόννη είναι το ταίρι μου" - Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανοίγει την καρδιά του στην "R" και μιλά για τους έρωτες της ζωής του, τον γάμο και τα μεγάλα του λάθη.

- Ταυλαρίδης-Γεωργιάδου: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους έπειτα από τρία χρόνια.

- Ελεάνα Φραγκέδη: Η Miss America θέλει να μετακομίσει στην Ελλάδα.

- Μαρία Λεκάκη: Χωρίζει από τον σύζυγό της Λεωνίδα Πανωνίδη.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: RealNews της Κυριακής- "Πολιτικός τυφώνας! Tίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά την ψηφοφορία της Τετάρτης"
RealNews της Κυριακής- "Πολιτικός τυφώνας! Tίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά την ψηφοφορία της Τετάρτης"
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYYaN51jM61iBnFKVQE78uGMidqzb1QzursUF8q1-WtVTM1_bkA7_ApkYyOBrlddaz7ddNu0uBH9o8FNTB_afowW052hMG13w_nFV_DavjtPnjFt1FxzVQ2WT_Xf1rATMnqNzPJtvk370/s640/284629f5571805d977ec924d84ca6074.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYYaN51jM61iBnFKVQE78uGMidqzb1QzursUF8q1-WtVTM1_bkA7_ApkYyOBrlddaz7ddNu0uBH9o8FNTB_afowW052hMG13w_nFV_DavjtPnjFt1FxzVQ2WT_Xf1rATMnqNzPJtvk370/s72-c/284629f5571805d977ec924d84ca6074.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/11/realnews-t.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/11/realnews-t.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy