Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Eπίσκεψη του νέου Διοικητή της 15ης Ταξιαρχίας στο Δήμαρχο Καστοριάς


Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, ο Ταξίαρχος της 15ης Ταξιαρχίας Καστοριάς, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδη.
Στις 14 Αυγούστου ο Ταξίαρχος κ. Δημήτρης Λεοντάρης, παρέλαβε τη διοίκηση της 15ης Ταξιαρχίας από τον Ταξίαρχο κ. Ευαγγελίδη.
Ο νέος διοικητής της 15ης Ταξιαρχίας βρίσκεται στην Καστοριά, ένα μήνα και δηλώνει πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη φιλοξενία των πολιτών «Βρίσκομαι στην Καστοριά, εδώ και μερικές εβδομάδες και διαπίστωσα το θερμό κλίμα της πόλης και τους ζεστούς ανθρώπους που μένουν σ’ αυτή. Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι για όσο καιρό μείνω εδώ, θα περάσω πάρα πολύ καλά», υπογράμμισε ο Ταξίαρχος.
Ο Ταξίαρχος έκανε λόγο και για τους στόχους που έχει θέσει «Στόχος μου είναι ο στρατός, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και βάσει των συνθηκών που επικρατούν, να βοηθήσει την τοπική κοινωνία στο βαθμό που μπορεί και με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του».
Υπογράμμισε δε, ότι δεν τίθεται θέμα “λουκέτου” στην 15η Ταξιαρχία.
Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Εμμανουήλ Χατζησυμεωνίδης, καλωσόρισε τον Ταξίαρχο «Υποδεχθήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο μας (σ.σ. Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου), τον Ταξίαρχο της 15ης Ταξιαρχίας κ. Λεοντάρη, ο οποίος αντικαθιστά τον εξίσου φίλος μας, τον αποχωρήσαντα κ. Ευαγγελίδη. Η συνεργασία μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του στρατού, μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα. Από κοινού βοηθήσαμε την τοπική κοινωνία και είμαι σίγουρος ότι αυτή η καλή συνεργασία θα συνεχιστεί και με το νέο Ταξίαρχο μας. Καλωσορίζουμε λοιπόν στην πόλη μας τον κ. Λεοντάρη και τον αγκαλιάζουμε με τις καλύτερες διαθέσεις, όπως άλλωστε κάνουμε πάντοτε εμείς οι Καστοριανοί, που το αίσθημα της φιλοξενίας είναι πολύ ανεπτυγμένο σε εμάς».
Ο Δήμαρχος επισήμανε ότι πάντοτε η καλή συνεργασία, αποφέρει καρπούς, βέβαια η συνεργασία πρέπει να είναι καθολική, «Θέλουμε αυτή η συνεργασία με το στρατό, αλλά και με τα σωμάτα ασφαλείας, την πυροσβεστική και όλων των αρχών του τόπους μας να είναι άριστη. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για την καλύτερη ποιότητα ζωής των πολιτών μας και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Η χώρα μας έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, για αυτό πρέπει να είμαστε αλληλέγγυοι και αλληλένδετοι μεταξύ μας. Στρατός, πολιτεία, δημοτική αρχή, περιφέρεια, όλοι μαζί πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του πολίτη»
Κλείνοντας ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως ο Ταξίαρχος θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την περιοχή μας.
Χρύσα Κοσμίδου
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Eπίσκεψη του νέου Διοικητή της 15ης Ταξιαρχίας στο Δήμαρχο Καστοριάς
Eπίσκεψη του νέου Διοικητή της 15ης Ταξιαρχίας στο Δήμαρχο Καστοριάς
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEideXKhraD4jAawX37YifFzzePMvVVSN94gkJKXyeJ1svuUye2L7qquHYmzAW_EaMeTg1gA3xxYW_EWDsoxd-z_U7nn1h93b7VcnK-eZp0HY0LM4m1P90FALNj6HJW4BhiJdJGWh2u6vgY/s640/Site11.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEideXKhraD4jAawX37YifFzzePMvVVSN94gkJKXyeJ1svuUye2L7qquHYmzAW_EaMeTg1gA3xxYW_EWDsoxd-z_U7nn1h93b7VcnK-eZp0HY0LM4m1P90FALNj6HJW4BhiJdJGWh2u6vgY/s72-c/Site11.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/09/e-15.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/09/e-15.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy