Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Δηλώσεις Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου και Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ κ. Εχούντ Μπαράκ μετά το πέρας της συνάντησής τους




O Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Άμυνας του κράτους του Ισραήλ, κ. Εχούντ Μπαράκ στο Υπουργείο Άμυνας, κατά την δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζήτησαν θέματα αρμοδιότητας των δύο Υπουργείων καθώς και ευρύτερα θέματα της περιοχής κοινού ενδιαφέροντος της Ελλάδας και του Ισραήλ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος μετά την επίσημη υποδοχή και απόδοση τιμών από τη τιμητική Φρουρά του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ είχε κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Εχούντ Μπαράκ.
Ο Υπουργός Άμυνας του Ισραήλ κ. Εχούντ Μπαράκ καλωσορίζοντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας δήλωσε τα εξής:
«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο υπό τη νέα του ιδιότητα. Είχαμε συναντηθεί για πρώτη φορά όταν ήταν Υπεύθυνος Εξωτερικών Υποθέσεων της ΝΔ και εγώ Υπουργός Εξωτερικών. Τώρα είμαστε και οι δύο Υπουργοί Εθνικής Άμυνας. 

Αναμένουμε να εμβαθύνουμε και να ενισχύσουμε τις εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των δύο Υπουργείων Άμυνας και μεταξύ των λαών μας.
Κύριε Υπουργέ, σας καλωσορίζω ειλικρινά εδώ στο Ισραήλ και σας εύχομαι μια εποικοδομητική επίσκεψη, ελπίζοντας να αποτελέσει την πρώτη μιας σειράς επισκέψεων που θα πραγματοποιηθούν τόσο εδώ όσο και στην Αθήνα. Καλωσορίσατε.
Ευχαριστώ πάρα πολύ».
Μετά τη συνάντηση ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό του κράτους του Ισραήλ και Υπουργό Άμυνας τον κ. Εχούντ Μπαράκ για την πολύ γόνιμη, πολύ ουσιαστική και πολύ χρήσιμη συνεργασία που είχαμε με τον ίδιο και με τους συνεργάτες του.
Οι συνομιλίες μας κάλυψαν τομείς της δικής μας αρμοδιότητος, θεμάτων δηλαδή Αμύνης καθώς και ευρύτερα θέματα της περιοχής, κοινού ενδιαφέροντος της Ελλάδος και του Ισραήλ και θέματα υδρογονανθράκων.

Αποτελεί πλέον γεγονός η προώθηση της Αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών. Καταρτίζουμε τις επιτροπές των ειδικών και των υπηρεσιακών αρμοδίων για να προχωρήσουμε σε συνεργασία και στο τομέα της αμυντικής βιομηχανίας. Πολύ σύντομα θα γίνει και η διακυβερνητική διάσκεψη, κυβέρνηση προς κυβέρνηση, με επικεφαλής τους δύο πρωθυπουργούς, όπου βεβαίως θα φανούν και τα αποτελέσματα της συνεργασίας και στο δικό μας τομέα αλλά και σε άλλους τομείς.
Φεύγω από το Υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ πολύ ικανοποιημένος.»
 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Δηλώσεις Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου και Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ κ. Εχούντ Μπαράκ μετά το πέρας της συνάντησής τους
Δηλώσεις Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου και Υπουργού Άμυνας του Ισραήλ κ. Εχούντ Μπαράκ μετά το πέρας της συνάντησής τους
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkGKPM-sz83RifeJgrN13mUZfQQFc9mh7uJsCYc9JkDUQu6p9LseCpATN3xhwJEG0Wf16PGF62vN29cgMUFJxnJ0r_VRGRgW5tMu996KQ3-rbdIapmW4pQElHzts3cDI67ytoJ1pcOyRE/s640/5_bg.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkGKPM-sz83RifeJgrN13mUZfQQFc9mh7uJsCYc9JkDUQu6p9LseCpATN3xhwJEG0Wf16PGF62vN29cgMUFJxnJ0r_VRGRgW5tMu996KQ3-rbdIapmW4pQElHzts3cDI67ytoJ1pcOyRE/s72-c/5_bg.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/09/blog-post_7482.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/09/blog-post_7482.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy