Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Στο πλευρό των πληρωμάτων που δίνουν τη μάχη με τις πυρκαγιές ο Ελευσινιώτης




Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την 355 ΜΤΜ και την Μοίρα Συντήρησης Αεροσκαφών (ΜΣΑ) στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη.

 Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης ενημερώθηκε για το έργο των πυροσβεστικών αεροσκαφών CL-215 και είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με τους ιπτάμενους, αλλά και με το προσωπικό εδάφους που συντηρεί τα πυροσβεστικά αεροσκάφη μέρα και νύχτα για να τα διατηρεί σε άριστη πτητική κατάσταση. 
 
Απευθυνόμενος στα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροσκαφών, ο κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης τόνισε:
Στην 355 ΜΤΜ ερχόμουν πολύ τακτικά ως υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ. Γι αυτό και σήμερα πραγματοποιώ την πρώτη μου επίσκεψη με την ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας εδώ.

 Αισθάνθηκα την ανάγκη να βρεθώ κοντά σας, για να σας δω στα μάτια και να σας πω ότι τόσο ο κύριος υπουργός Εθνικής Άμυνας όσο και οι δυο υφυπουργοί είμαστε πάντα δίπλα σας και καθημερινά ενημερωνόμαστε για το έργο σας. Καθημερινά προσπαθούμε να είμαστε νοερά μαζί σας παρόλο που υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας. 

Καταλαβαίνετε ότι οι μέρες που περνάμε είναι αρκετά ΄δυσκολες και είναι γνωστά σε όλους τα οικονομικά προβλήματα. Με τα οικονομικά ασχολούμαστε κάθε μέρα και προσπαθούμε – ο κύριος υπουργός ιδιαίτερα- να φυλάξει το μισθό, τα επιδόματα και τις αποζημιώσεις των ενστόλων. 
 
Αυτό που έχω να σας πω είναι ένα ευχαριστώ για το έργο που προσφέρετε εκ μέρους του ελληνικού λαού. Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που πετάτε, που κινδυνεύετε πάνω από τις φωτιές.

 Ενα μεγάλο ευχαριστώ από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου αλλά και από την κυβέρνηση, αφού ο κύριος υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώνει καθημερινά τον πρωθυπουργό για την εξέλιξη των πυρκαγιών και τις μάχες που δίνετε.

 Ενα μεγάλο μπράβο στους ήρωες που δεν φάινονται, δηλαδή τους μηχανικούς των αεροσκαφών, αυτοί που είναι στο παρασκήνιο, διότι τα αεροσκάφη δεν πετάνε μόνο με τους πιλότους, αλλά πετούν εξαιτίας και της δουλειάς που κάνουν αυτοί που είναι στο έδαφος.

 Τελειώνοντας θα ήθελα να ξέρετε πως είναι η πρώτη μου επίσκεψη ως υφυπουργός σε στρατιωτική μονάδα από τότε που ανέλαβα τα καθήκοντά μου κα το αναφέρω για να γνωρίζετε πόσο πολύ θέλησα να βρεθώ δίπλα σας”. 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Στο πλευρό των πληρωμάτων που δίνουν τη μάχη με τις πυρκαγιές ο Ελευσινιώτης
Στο πλευρό των πληρωμάτων που δίνουν τη μάχη με τις πυρκαγιές ο Ελευσινιώτης
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiS-J__VpgLbDW-l479FNeo3pRTHk0DuYOFkmUV4xwOxBkhmkYpxxiVwVsv27savG5Pbo3iwbskmswAJ8IEUxERpyzcsjmEldUUNvyBejCD-gfbMC54qlhUS6O_w1r0nh6Zed5EOAGvk_U/s640/IMG_3.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiS-J__VpgLbDW-l479FNeo3pRTHk0DuYOFkmUV4xwOxBkhmkYpxxiVwVsv27savG5Pbo3iwbskmswAJ8IEUxERpyzcsjmEldUUNvyBejCD-gfbMC54qlhUS6O_w1r0nh6Zed5EOAGvk_U/s72-c/IMG_3.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/08/blog-post_9130.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/08/blog-post_9130.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy