Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Θλίψη στην ΕΛΑΣ για τους δύο νεκρούς αδελφικούς φίλους της ΔΙΑΣ

ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΤΟΥΣ Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στις οικογένειές τους και στο Σώμα της ΕΛΑΣ ο θάνατος ...

ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ Η ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΤΟΥΣ

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στις οικογένειές τους και στο Σώμα της ΕΛΑΣ ο θάνατος των δύο νεαρών αστυνομικών της Ομάδας της ομάδας ΔΙΑΣ της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο χθες τα ξημερώματα στην Αθήνα. Πολίτες και συνάδελφοι των δύο νεαρών διέρχονται από το πρωί από το σημείο του δυστυχήματος και αφήνουν ένα λουλούδι στη μνήμη τους.

Ο θάνατος τους έστησε καρτέρι στη στροφή στη διασταύρωση της λεωφόρου Μεσογείων με την οδό Φειδιππίδου, όταν ανατράπηκε η μοτοσικλέτα τους, λίγα λεπτά πριν παραδώσουν τη βάρδια τους και να πάνε σπίτια τους να ξεκουραστούν.

Οι δύο αστυνομικοί, Νικόλαος Πιτερός, 31 ετών και ο Αθανάσιος Τριμπόνας, 28 ετών, διακομίστηκαν άμεσα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, έχασαν τη μάχη με το θάνατο.


Όπως έγινε γνωστό κατάγονταν από το χωριό Άγιος Δημήτριος της Αργολίδας και, ήταν φίλοι από παλιά. Έκαναν παρέα από μικροί και, όπως είπαν συνάδελφοί τους, ήταν και τους πιο συνεργάσιμους στην υπηρεσία.
Αθανάσιος Τριμπονάς
Αθανάσιος Τριμπονάς
Πρώτος είχε μπει στο Σώμα ο Νικόλαος Μπιτερός και όταν πέρασε και ο φίλος του και συμπατριώτης του, ο Θανάσης Τριμπόνας, και βρέθηκαν στην ίδια υπηρεσία, έκαναν και βάρδιες μαζί για να προσέχει ο ένας τον άλλο.
Θλίψη στην ΕΛΑΣ για τους δύο νεκρούς αδελφικούς φίλους της ΔΙΑΣ
Όσον αφορά στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν ότι οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του δικύκλου.
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου
«Διερμηνεύοντας, πιστεύω, τα συναισθήματα όλων μας θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο Ειδικών Φρουρών της Ομάδας «ΔΙΑΣ», Νικόλαου Πιτερού και Αθανασίου Τριμπόνια, οι οποίοι τραυματίστηκαν, σήμερα, θανάσιμα σε τροχαίο ατύχημα. Επίσης, τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια της Αστυνομίας για την απώλεια των δύο επίλεκτων ανδρών, που έδιναν καθημερινά τον αγώνα για την ασφάλεια των πολιτών», δήλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.
Φωτό «Έθνος»: Χάρης Γκίκας
Φωτό «Έθνος»: Χάρης Γκίκας
Η χθεσινή τραγική απώλεια αστυνομικών της ΔΙΑΣ, δυστυχώς, δεν είναι η μόνη, καθώς στα λίγα χρόνια λειτουργίας της, η ομάδα είχε και άλλες απώλειες την ώρα του καθήκοντος.

Στις 17 Ιουνίου φέτος, φορτηγάκι που παραβίασε STOP παρέσυρε μοτοσυκλέτα της ΔΙΑΣ τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς. Ο ένας υπέκυψε λίγο αργότερα στο Θριάσειο Νοσοκομείο.


Την 1η Μαρτίου του 2011 δύο άνδρες της ΔΙΑΣ, οι Γιάννης Ευαγγελινέλης και Γιώργος Σκυλογιάννης, έχασαν τη ζωή τους όταν δέχθηκαν πυρά από κακοποιούς στην περιοχή του Ρέντη.
Σπύρος Κουντούρης
Skountouris@pegasus.gr

 

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Θλίψη στην ΕΛΑΣ για τους δύο νεκρούς αδελφικούς φίλους της ΔΙΑΣ
Θλίψη στην ΕΛΑΣ για τους δύο νεκρούς αδελφικούς φίλους της ΔΙΑΣ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTcJeSW7k4aclP2IiZE5Ch4BwVlRdixxO5zPJvprLcfUppn94SzrtspASokOVb1vwiOf-KAqU7mY3oonD3uPn4ujToS17SseyHKkQrCsgvAlCtmMi9wUIXXG6aBQsp_-3DVw18Z8b1xos/s400/newego_LARGE_t_1101_54091379_type12128.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiTcJeSW7k4aclP2IiZE5Ch4BwVlRdixxO5zPJvprLcfUppn94SzrtspASokOVb1vwiOf-KAqU7mY3oonD3uPn4ujToS17SseyHKkQrCsgvAlCtmMi9wUIXXG6aBQsp_-3DVw18Z8b1xos/s72-c/newego_LARGE_t_1101_54091379_type12128.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/07/blog-post_8894.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/07/blog-post_8894.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy