Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΣΥΣΜΕΔ - Ας κάνουμε όλοι μαζί την υπέρβασή μας

5 Ιουλίου 2012 Ανακοίνωση Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι. Αλλαγή σκυτάλης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τρ...

5 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωση

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι.

Αλλαγή σκυτάλης στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με τρικομματική εκπροσώπηση, μετά τις βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, και η αναμονή για το χρόνο που θα οριστικοποιηθεί η προαποφασισμένη και υπογεγραμμένη περαιτέρω μείωση... στα εισοδήματα των Ελλήνων στρατιωτικών, της τάξεως κατά μέσο όρο 12%, παρατείνεται.

Οι Τροϊκανοί δυνάστες, μετά από ολιγοήμερη στάση (λόγω εσωτερικών διαδικασιών στη Χώρα), επανέρχονται χωρίς διάθεση συζήτησης και επαναδιαπραγμάτευσης την συμφωνημένων.

Η διαβίωση των Ελλήνων πολιτών, όλων ημών και των οικογενειών μας, τείνει πλέον να φτάσει στον αφανισμό μας από την πείνα και την εξαθλίωση.

Έτσι και η εξαθλίωση των στελεχών είναι πραγματικότητα και δεν κρύβεται. Η αναζήτηση πηγών για εξεύρεση οικονομικών πόρων της οικογένειας του Έλληνα στρατιωτικού τείνει να γίνει καθημερινότητα, προκειμένου όρθιος και αξιοπρεπής να σταθεί στα πόδια του και να παράσχει με όλες του τις δυνάμεις σε αυτό που ως πιστός και φιλότιμος στρατιώτης ορκίστηκε. Την υπεράσπιση της Εθνικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητας της Ελλάδας μας. 

Είμαστε ακόμη περήφανοι. Ζητάμε το αυτονόητο. Να μην υπάρξει καμία περαιτέρω πτώση του ηθικού των στελεχών. Όχι με ξύλινα λόγια και ευχολόγια, αλλά με πράξεις. Να μην υπάρξει καμία παρέμβαση από ξένους παράγοντες στο στενό πυρήνα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, το προσωπικό τους, τον πολλαπλασιαστή ισχύος τους.

Δεν μας μένει πλέον τίποτα άλλο. Δεν θα επιτρέψουμε να μας πάρουν και την αξιοπρέπειά μας. Οφείλουμε να υπερασπίσουμε το αυτονόητο: τη δυνατότητα, δηλαδή, να παραμένουμε αφοσιωμένοι στο ιδανικό της υπεράσπισης της ανεξαρτησίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Χώρας, χωρίς το ηθικό μας να ταλανίζεται από σκέψεις για την καθημερινή επιβίωση.

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι.

Οι Ούγγροι συνάδελφοί μας την 6-5-2011 και στη συνέχεια οι Πορτογάλοι την 20-6-2012 διεκδίκησαν την αναχαίτιση της υφαρπαγής της αξιοπρέπειάς τους με τη διαφαινόμενη επέλαση στα μισθολογικά – ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά δικαιώματά τους.

Ας κάνουμε όλοι μαζί την υπέρβασή μας. Εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικοί, με τους οποίους διατηρούμε άρρηκτους συναδελφικούς δεσμούς και πιστεύουμε ότι θα βρεθούν στο πλάι μας, οποτεδήποτε κληθούν.
 
Για τη Διοικούσα Επιτροπή
 
Ο Πρόεδρος
 
Τσουκαράκης Ανέστης
Αντισυνταγματάρχης (ΣΔΓ)
6974365800
Ο Γεν. Γραμματέας
 
Τσάκαλος Αναστάσιος
Αρχικελευστής ΕΜΘ (ΜΗΧ)
6943487931

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΣΥΣΜΕΔ - Ας κάνουμε όλοι μαζί την υπέρβασή μας
ΣΥΣΜΕΔ - Ας κάνουμε όλοι μαζί την υπέρβασή μας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmHQp5sIQRNsTja9hWkHBSmPU0vTSIY36aDKkIMUcFpDLACciTJk-iBxRYqI3xoqL0NvGUlXyQGqwxRvOiha9kiXsbZHZLl649ie32pc5ha2Bxa-_0Yn2xizZWe6oCu64gA3iBmhBrpOIC/s400/TSOUKARAKIS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhmHQp5sIQRNsTja9hWkHBSmPU0vTSIY36aDKkIMUcFpDLACciTJk-iBxRYqI3xoqL0NvGUlXyQGqwxRvOiha9kiXsbZHZLl649ie32pc5ha2Bxa-_0Yn2xizZWe6oCu64gA3iBmhBrpOIC/s72-c/TSOUKARAKIS.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/07/blog-post_2792.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/07/blog-post_2792.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy