Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Α.ΚΙ.Σ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Α.Κί.Σ. στην προσπάθεια διάδοσης των θέσεών μας και ενημέρωσης των κομμάτων για τα προβλήματα των στελεχών, είχε ...

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η Α.Κί.Σ. στην προσπάθεια διάδοσης των θέσεών μας και ενημέρωσης των κομμάτων για τα προβλήματα των στελεχών, είχε επισκεφθεί - μετά από αποδοχή αιτήματός μας τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τον ΛΑΟΣ, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και τον ΣΕΕ, ενώ άλλα κόμματα δεν ανταποκρίθηκαν.
Επίσης μετά από πρόσκληση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συμμετείχαμε σε παρουσίαση-συζήτηση των θέσεών τους για την Άμυνα και τις ΕΔ.
Στα πλαίσια των παραπάνω επαφών μας, δώσαμε στα κόμματα υπόμνημα πέντε σημείων...
αρκετά από τα οποία ελήφθησαν υπ' όψιν των κομμάτων στην τελική διαμόρφωση των θέσεών τους.
Τα πέντε σημεία/προτάσεις του υπομνήματός μας ήταν:
α. Άρση της τροποποίησης του Ν.4024/2011, που επιβλήθηκε με απαράδεκτα και αντισυνταγματικά κριτήρια, με συνέπεια την άδικη περικοπή της σύνταξης σε 5.700 περίπου συναδέλφους μας, οι οποίοι είναι κάτω των 55 ετών και αποστρατεύθηκαν με αίτηση τους από την υπηρεσία.
β. Κατάργηση της διάταξης του Ν. 3865/2010, με την οποία διακόπτεται η χορήγηση σύνταξης στους ε.α. συναδέλφους, που θα απασχολούνται σε οποιαδήποτε εργασία και η οποία ακυρώνει το συνταγματικό δικαίωμα της εργασίας.
γ. Ενίσχυση, με νομοθετική ρύθμιση, του ΜΤΣ με το συνολικό ποσό της καταβαλλόμενης από τους μερισματούχους Εισφοράς Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΑΣ) και για όσο διάστημα επιβάλλεται η έκτακτη αυτή εισφορά.
δ. Τροποποίηση των Ν.3845/2010, Ν.3847/2010 και 3986/2011,οι οποίοι με διάφορες διατάξεις τους μείωσαν το ετήσιο εισόδημά μας κατά 40 %.
ε. Διατήρηση του Στρατιωτικού χαρακτήρα του 417 ΝΙΜΤΣ, για τη διαφύλαξή του από ύποπτα ιδιωτικά συμφέροντα και αναβάθμισή του στο κατ’ εξοχήν νοσηλευτικό ίδρυμα των εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Έτσι η Α.Κί.Σ. παραμένουσα σταθερά ανεξάρτητη και μακράν πολιτικών επιρροών, συνεισέφερε και μάλιστα πέραν των περιορισμένων δυνατοτήτων της, στην προσπάθεια βελτίωση της πολύ κακής κατάστασης, που έχει μέχρι τώρα διαμορφωθεί, κυρίως εις βάρος των αποστράτων κάτω των 55 ετών, που αποστρατεύθηκαν με δική τους αίτηση και οι οποίοι υπέστησαν τις μεγαλύτερες και άδικες μειώσεις των αποδοχών τους, σε σχέση με άλλες κατηγορίες εργαζομένων.
Οι μισθοί πείνας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του λειτουργήματος μας, η συστηματική καταβαράθρωση του κύρους μας είναι χρόνια προβλήματα. Ουδείς μέχρι σήμερα κινητοποιήθηκε ή πίεσε όσο το κάνει η Α.Κί.Σ και μάλιστα τις περισσότερες φορές μόνη, χωρίς καμία υποστήριξη, πλην αυτής των μελών μας. Εγγυημένο αποτέλεσμα δεν υπάρχει. Ούτε είμαστε αφελείς και ρομαντικοί ώστε να εφησυχάζουμε με τις υποσχέσεις. Κάνουμε όμως αυτό, για το οποίο ιδρύσαμε την Α.Κί.Σ. και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, με όλες μας τις δυνάμεις.
Η Κίνησή μας, εφαρμόζουσα το Καταστατικό της, απέχει από κάθε προσπάθεια υπόδειξης ή χειραγώγησης των μελών της και των στελεχών γενικότερα. Άλλωστε αυτό αν μη τι άλλο είναι και ανόητο αφού όλοι οι συνάδελφοι διαθέτουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης και κρίσης. Όλοι οι συνάδελφοι έχουν την κρίση και τη γνώση προκειμένου να αποφασίσουν τι θα ψηφίσουν στις επικείμενες εθνικές εκλογές για το καλό της Πατρίδας και του Έθνους.
Τέλος η Α.Κί.Σ. ουδέποτε έχει αναπτύξει μυστικές σχέσεις ή διαπλοκή με κόμματα και πάντοτε απευθύνεται στα κόμματα χωρίς καμία διάκριση. Πιστή στις δεσμεύσεις της,
μακριά από οποιαδήποτε κομματική εξάρτηση, προωθεί δυναμικά τα αιτήματα των αποστράτων στελεχών και μετά τις εκλογές, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα είναι πάλι εκεί για να διεκδικήσει από την πολιτική ηγεσία και να δώσει τον αγώνα της.
Γι ' αυτό αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι πυκνώστε τις τάξεις μας και δώστε μεγαλύτερη δύναμη στη φωνή μας. Διότι τελικά μια είναι η αμείλικτη πραγματικότητα:
«Η δυναμική των αριθμών έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία!»


Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΣΤΡΑΝΤΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ                                                          ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ
ΑΝΤΓΟΣ ε.α                                                                                           ΑΝΧΗΣ ε.α
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Α.ΚΙ.Σ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Α.ΚΙ.Σ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhetORAMqpSNoPSgkI9G2E4yk9t-f_F1SjP_8fmadHcYHs7YBlzwG9OfLE6FaR-LfWMiWlrseG5_PgERTwOmG9r6TpcIxlpJetLrw3lkjAXNxZbsRWfmolGl0EfGb7JtP26Zsz9J0wpXbiP/s320/AKIS+_Logo+FINAL.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhetORAMqpSNoPSgkI9G2E4yk9t-f_F1SjP_8fmadHcYHs7YBlzwG9OfLE6FaR-LfWMiWlrseG5_PgERTwOmG9r6TpcIxlpJetLrw3lkjAXNxZbsRWfmolGl0EfGb7JtP26Zsz9J0wpXbiP/s72-c/AKIS+_Logo+FINAL.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/06/blog-post_5234.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/06/blog-post_5234.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy