Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

«Κόβονται» οι Τούρκοι από την δασοπυρόσβεση στην Ελλάδα!

Θέμα ασφαλείας θέτει το ΓΕΕΘΑ και η ΕΥΠ στο ενδεχόμενο  να αναλάβει τουρκική  ή τουρκικών συμφερόντων εταιρεία την δασοπυρόσβεση στην Ε...

Θέμα ασφαλείας θέτει το ΓΕΕΘΑ και η ΕΥΠ στο ενδεχόμενο  να αναλάβει τουρκική  ή τουρκικών συμφερόντων εταιρεία την δασοπυρόσβεση στην Ελλάδα με ελικόπτερα.
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έθεσε το σχετικό ερώτημα  – μέσω της Πυροσβεστικής – στους δύο φορείς  καθώς ο διαγωνισμός που είχε ανατεθεί στην ΝΑΤΟική υπηρεσία ΝΑΜSA έβγαλε στις πρώτες θέσεις  3 εταιρίες από την Τουρκία ή πρακτερευόμενη από τουρική εταιρεία.

Το ΓΕΕΘΑ , αφού έλαβε και την γνώμη του υπηρεσιακού υπουργού κ. Φραγκούλη Φράγκου κατέθεσε τις έντονες επιφυλάξεις.  Έτσι θα αποφασίσει η Κατεχάκη  με βάση  τις υπηρεσιακές αναφορές.

Τα  θέματα ασφαλείας  εμποδίζουν τα τουρκικά ελικόπτερα , γιατί θα έχουν πρόσβαση σε αεροπορικές βάσεις , θα έχουν  ενδεχομένως δυνατότητα  να λαμβάνουν μυστικά και  φωτογραφίες κλπ.
Επιπλέον σε πολιτικό επιπέδο επισημάνθηκε και η πτυχή της ενόχλησης του ελληνικού λαού για μια τέτοια τουρκική »ανάμειξη » σε θέματα που άπτονται  ασφαλείς της χώρας και στα οποία  οι γείτονες έωχουν ομολογήσει ότι  έχουν βάλει τον …δαυλό τους!
Η εξέλιξη  αυτή θέτει ξανά ανοιχτά στο προσκήνιο  το θέμα που άνοιξε με την εκχώρηση σε μια ΝΑΤΟική υπηρεσία την επιλογή προμηθευτών για τις ελληνικές  ένοπλες δυνάμεις, γεγονός που θέτει εκτός από θέματα ασφαλείας και ζητήματα  ουσιαστικής αποβιομηχανοποίσης της χώρας  δίνοντας δουλειές σε ξένες εταιρίες.
Στην περίπτωση των ελικοπτέρων μπορεί να υπήρχε το »άγχος» προηγούμενων καταγγελιών για σκάνδαλα , αλλά αυτό δεν σημαίνει, λέει η άλλη άποψη μέσα στο ελληνικό δημόσιο, να …αυτοκαταργούμαστε:»
Ας ελέγξουμε καλύτερα τις διαδικασίες και όχι να …εκχωρούμε κρατικές αρμοδιότητες όπως είναι η επιλογή προμηθευτών!»
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: «Κόβονται» οι Τούρκοι από την δασοπυρόσβεση στην Ελλάδα!
«Κόβονται» οι Τούρκοι από την δασοπυρόσβεση στην Ελλάδα!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0Aepf8Rtj0vWkWTr-PlLaCuY_L8fNT1uD76LNwIhzVLUpg3ff2lDH-Q2jAtiebQaQHgNHEkE36BZxNS4rsLAIXrcTOdj9BnHla2BJfhWZZlpmpCSULKtvWgQqcdUbA7fuk5Hb45TxDMk/s320/sima+geetha.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0Aepf8Rtj0vWkWTr-PlLaCuY_L8fNT1uD76LNwIhzVLUpg3ff2lDH-Q2jAtiebQaQHgNHEkE36BZxNS4rsLAIXrcTOdj9BnHla2BJfhWZZlpmpCSULKtvWgQqcdUbA7fuk5Hb45TxDMk/s72-c/sima+geetha.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/05/blog-post_1656.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/05/blog-post_1656.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy