Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Ενδιαφέροντα σχόλια για τις φετινές κρίσεις από το 2ο Γραφείο της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Παρεούλες Έχουν πάρει «φωτιά» οι παρεούλες μεταξύ των ανωτάτων αλλά και των Συνταγματαρχών για τις επερχόμενες κρίσεις. Επειδή όμως η π...

Παρεούλες
Έχουν πάρει «φωτιά» οι παρεούλες μεταξύ των ανωτάτων αλλά και των Συνταγματαρχών για τις επερχόμενες κρίσεις. Επειδή όμως η πολιτική κατάσταση είναι πολύ ρευστή, κάποιοι επιδίδονται σε απογευματινές συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ εναλλάξ, προκειμένου να έχουν «δεμένο» το γάιδαρό τους! Επίσης, υπάρχουν μερικοί στο Πεντάγωνο που ήδη λένε την επόμενη τοποθέτησή τους ως... άλλοι Κλαδάρχες και Αρχηγοί Σχηματισμών.
Μάλιστα κάποιοι απ' αυτούς λένε ότι είναι στη λίστα που φέρουν τα αντίστοιχα συγκυβερνώντα γραφεία! Μένει να δούμε εάν, οι λίστες αυτές υπάρχουν και εάν θα περάσουν τους αρχηγούς.
Μόδιστροι
Την προηγούμενη εβδομάδα, δυο - τρεις αφελείς, πήγαν σε γνωστό στρατιωτικό «μόδιστρο» πλησίον του Πενταγώνου και παρήγγειλαν τις νέες στολές! Κάτι θα έχει πάρει το αυτί των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων γι' αυτούς τους ανυπόμονους προαχθέντες!
Η «φάκα»
Μετά την απόφαση της κυβέρνησης Παπαδήμου να μη γίνουν Κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας μέχρι τις εκλογές αναπόφευκτα παρατείνεται η αγωνία ορισμένων ένστολων που υπηρετούν στο ευγενές Σώμα του ευγενούς Όπλου. Καλά καταλάβατε, πρόκειται για ορισμένους γιατρούς του Ναυτικού Νοσοκομείου.
Η συγκεκριμένη κατηγορία αξιωματικών, όπως δηκτικά παρατηρεί η τρόικα, δεν μετατίθεται και πολλοί απ' αυτούς προτιμούν να είναι υπό τας διαταγάς των κατά 10 τάξεις νεοτέρων τους αρκεί και μόνο να μη χάσουν την πρόσβαση στη «φάκα» για τα ιδιωτικά τους μαγαζιά. Η «φάκα» βρίσκεται στην πλέον «ευγενή» συνοικία του Κολωνακίου και σε απόσταση αναπνοής ή στο απέναντι πεζοδρόμιο που είναι το μαγαζί τους!
Κερδοφορία
Η τρόικα έχει βάλει στο «μάτι» την ΕΑΒ και θέλει να την πουλήσει. Ξέρετε γιατί; Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Τ. Φιλιππάκος ο οποίος μιλώντας σε συνέδριο αποκάλυψε ότι από τις εξαγωγές της εταιρείας κατά την πορεία της έχουν εισαχθεί στη χώρα περίπου 1,6 δισ. ευρώ, εκ των οποίων ποσοστό 85% διοχετεύτηκε στην εγχώρια αγορά. Παράλληλα, συνάλλαγμα της τάξεως των 800 εκατ. ευρώ έχει εξοικονομηθεί από αμυντικά συστήματα που σχεδίασε και κατασκεύασε η εταιρεία για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Ενδιαφέροντα σχόλια για τις φετινές κρίσεις από το 2ο Γραφείο της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ
Ενδιαφέροντα σχόλια για τις φετινές κρίσεις από το 2ο Γραφείο της εφημερίδας ΗΜΕΡΗΣΙΑ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkQsGvEOXFYvEWB-Eb5xYyEvhJFoQjBDLvPV7tko8oGdJbrTn6n-aLnkgLT_IjNf7ncxea1CnIKKVLBCNjYPYzaRjmjs-s93r3q_oPCC-68whkz_JH9HwIex1AWYAwt20rXPvcbxmoC6c/s400/DIATHESIM2.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjkQsGvEOXFYvEWB-Eb5xYyEvhJFoQjBDLvPV7tko8oGdJbrTn6n-aLnkgLT_IjNf7ncxea1CnIKKVLBCNjYPYzaRjmjs-s93r3q_oPCC-68whkz_JH9HwIex1AWYAwt20rXPvcbxmoC6c/s72-c/DIATHESIM2.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/03/blog-post_8191.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/03/blog-post_8191.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy