Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

«Εξαγωγική έφοδος» και μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος στόχοι της ΕΑΒ

Η  «εξαγωγική έφοδος» της ΕΑΒ και τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που λαμβάνει ήταν τα βασικότερα θέματα που συζήτησαν ο Αρχιεπί...

Η  «εξαγωγική έφοδος» της ΕΑΒ και τα μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος που λαμβάνει ήταν τα βασικότερα θέματα που συζήτησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και η ηγεσία της κρατικής εταιρίας, με αφορμή την παρουσία του πρώτου στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της «Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας» που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τανάγρα.

Αναφερόμενος στις προοπτικές της ΕΑΒ για το 2012, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ κ. Τ. Φιλιππάκος είπε: «Είναι ιδιαίτερα θετικό και ενθαρρυντικό το γεγονός ότι, ενώ το γενικότερο βιομηχανικό περιβάλλον έχει επιβαρυνθεί από την παγκόσμια κρίση και οι ηγετικές εταιρείες του κλάδου με μακροχρόνια επιτυχημένη διαδρομή κλυδωνίζονται, η ΕΑΒ σήμερα έχει εξασφαλισμένο φόρτο εργασίας: το ανατεθέν στην εταιρεία μας με υπογεγραμμένες συμβάσεις και προς εκτέλεση έργο για την εγχώρια και διεθνή αγορά ανέρχεται στα 830 εκ. ευρώ, με τις συμβάσεις εξωτερικού να αναλογούν στο 55% του συνολικού φόρτου.

»Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας.  Και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο μήνυμα στις αρχές του 2012».


Απευθυνόμενος στους εργαζόμενους, τους ευχαρίστησε λέγοντας ότι «βεβαίως, όλα έχουν επιτευχθεί χάρη στις ακατάπαυστες προσπάθειες του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας μας, των 1.600 εργαζομένων μας που αγαπάνε την ΕΑΒ, βλέπουν την πορεία της, διαβλέπουν την προοπτική της και καθημερινά υπερβάλλουν εαυτόν για την από κοινού επίτευξη των στόχων».


Ιδιαίτερα τόνισε τη δέσμευση της εταιρείας στην προστασία του περιβάλλοντος, η οποία το 2011 εκφράσθηκε με νέες σημαντικές επενδύσεις, με την έναρξη αξιόλογων συνεργασιών με ακαδημαϊκούς φορείς αλλά και με την καθημερινή πρακτική της εταιρείας.


Της τελετής ακολούθησε ενημερωτική συνάντηση κατά την οποία παρουσιάσθηκαν στον κ. Ιερώνυμο η δραστηριότητα της ΕΑΒ και οι προοπτικές της εταιρείας.


Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος εξεδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον του για τις προοπτικές της εταιρείας αλλά και για τα περιβαλλοντικά θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στη Διοίκηση της ΕΑΒ να αναφερθεί στις μέχρι σήμερα δράσεις της και τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλει στο πλαίσιο της δέσμευσής της για σεβασμό στις αρχές της αειφορίας.


Τον Αρχιεπίσκοπο και την ιερατική αντιπροσωπεία υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Κυριάκος Λινάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Τάσος Φιλιππάκος και ο Εκτελεστικός Σύμβουλος Δ.Σ. κ. Αθανάσιος Χρονόπουλος, ενώ αισθήματα βαθύτατου σεβασμού εξέφρασαν προς τη Μακαριότητά του τα στελέχη της εταιρείας, οι προσκεκλημένοι και οι εργαζόμενοι της ΕΑΒ. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ακόμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας. 

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: «Εξαγωγική έφοδος» και μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος στόχοι της ΕΑΒ
«Εξαγωγική έφοδος» και μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος στόχοι της ΕΑΒ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkWLgkabHy9cjHKYzf1HCNlgGiDX95cU1s6TUwposGLiQKS4HltOgk5N8gmSW1nh4fYq0-3SlPqIKX-4cj2uDj7acNiJ5aEKUeVx2P7Nc5SVs1jvzRZqgb0ADCyNAkzrQPXkDTMLX-GXyK/s400/EAV.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgkWLgkabHy9cjHKYzf1HCNlgGiDX95cU1s6TUwposGLiQKS4HltOgk5N8gmSW1nh4fYq0-3SlPqIKX-4cj2uDj7acNiJ5aEKUeVx2P7Nc5SVs1jvzRZqgb0ADCyNAkzrQPXkDTMLX-GXyK/s72-c/EAV.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2012/01/blog-post_5786.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2012/01/blog-post_5786.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy