Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Στρατιώτες από τη Σάμο στέλνουν επιστολή στους απεργούς της Χαλυβουργικής

Συγκινητική επιστολή συμπαράστασης στρατιωτών για να αντέξουν στον αγώνα τους. Στις δύσκολες στιγμ...

Συγκινητική επιστολή συμπαράστασης στρατιωτών για να αντέξουν στον αγώνα τους.

Στις δύσκολες στιγμές οι Έλληνες ενώνονται και αυτό φαίνεται να γίνεται σταδιακά, λόγω των άδικων αποφάσεων που λαμβάνονται από τους έχοντες για τους μη έχοντες.


Η εξαθλίωση που οδηγείται ο Έλληνας πολίτης, η πείνα, η ανεργία, οι μισθοί Βουλγαρίας και Ρουμανίας, οδηγούν τους εργαζόμενους σε αγώνες που θυμίζουν άλλες περασμένες εποχές.

Μια «τρανταχτή» περίπτωση, ίσως η μοναδική σε τέτοια ένταση αυτή τη στιγμή, είναι οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Χαλυβουργία, οι οποίοι απεργούν  για περισσότερο από ένα μήνα και δηλώνουν ότι προτίθενται να αντέξουν για ακόμη περισσότερο.

Στην προσπάθειά τους αυτή σταδιακά συσπειρώνονται και άλλες ομάδες εργαζομένων και όχι μόνο.

Η προσπάθειά τους συγκίνησε ακόμη και τα στρατευμένα νιάτα της χώρας μας, που έστειλαν επιστολή συμπαράστασης.

Έτσι, φαντάροι από τη Σάμο εκφράζουν την αλληλεγγύη τους, τονίζοντας ότι «είναι αγώνας όλων των εργατών σε ολόκληρη τη χώρα».

Ειδικότερα, η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Την ίδια στιγμή που η κατάσταση για τους εργαζόμενους δυσκολεύει, που στις οικογένειές μας έρχονται τα χαράτσια, που οι γονείς μας δεν τα βγάζουν πέρα, μας λένε ότι πρέπει να υποκύψουμε στα νέα μέτρα και στην κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. Εμείς απαντάμε με ταξική οργάνωση και αλληλεγγύη. Όταν τελειώσουμε τη θητεία μας θα έρθουμε αντιμέτωποι με την ανεργία, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, με το χτύπημα των εργασιακών δικαιωμάτων. Η θέση μας είναι ξεκάθαρα στο πλάι των απεργών. Στέλνουμε ό,τι μπορούμε, μιας και ο μισθός - κοροϊδία είναι 8,64 ευρώ το μήνα, για να ενισχύσουμε όπως μπορούμε τους απεργούς εργάτες και τις οικογένειές τους. Οι απεργοί εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας είναι οι γονείς μας, τα αδέλφια μας, οι αυριανοί συνάδελφοί μας. Στέλνουμε 170 ευρώ. Η σκέψη μας είναι μαζί σας. Η απεργία την 1η Δεκεμβρίου είναι στιγματισμένη από τη μάχη σας. Έτσι κι αλλιώς θα νικήσουμε»!


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΩΝ
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Στρατιώτες από τη Σάμο στέλνουν επιστολή στους απεργούς της Χαλυβουργικής
Στρατιώτες από τη Σάμο στέλνουν επιστολή στους απεργούς της Χαλυβουργικής
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7iLm8zEBohICK5glX2MPNEvRtfGAJ3jNGxeHSQqRKxQiEySyx0MW9xuI5NDzfl5EcVlZY92x5K1qTqTeCNLaCiHuF2k9IMFhYi3nSfIYlCCcKXV0cTlnHzNp_mo6b1tZmblirNVTFHfo/s400/tromaktiko6.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi7iLm8zEBohICK5glX2MPNEvRtfGAJ3jNGxeHSQqRKxQiEySyx0MW9xuI5NDzfl5EcVlZY92x5K1qTqTeCNLaCiHuF2k9IMFhYi3nSfIYlCCcKXV0cTlnHzNp_mo6b1tZmblirNVTFHfo/s72-c/tromaktiko6.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2011/12/blog-post_5460.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/12/blog-post_5460.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy