Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Συγχαρητήρια στο defencenet.gr!

550.000 πολίτες βρήκαν καταφύγιο ενημέρωσης στο defencenet.gr!  Ακριβώς, 5,5 χρόνια μετά την «γέννησή» του, το defencenet.gr...

550.000 πολίτες βρήκαν καταφύγιο ενημέρωσης στο defencenet.gr! 

Ακριβώς, 5,5 χρόνια μετά την «γέννησή» του, το defencenet.gr κατάφερε να αναρριχηθεί στις 14 πρώτες θέσεις μεταξύ όλων των ελληνικών sites (πλην αθλητικών), επιτυγχάνοντας τον μήνα Σεπτέμβριο ένα απίστευτο ρεκόρ επισκεψιμότητας, περίπου 550.000 (πεντακοσίων πενήντα χιλιάδων) διαφορετικών επικσεπτών-αναγνωστών, δεκαπλασιάζοντάς τους μέσα σε μόλις δύο χρόνια και δημιουργώντας εκπληκτικά ρεκόρ επισκεψιμότητας με περισσότερες από 3.000.000 επισκέψεις αναγνωστών... οι οποίοι διάβασαν σχεδόν 13.000.000 page views μέσα σε μόλις ένα μήνα! Καθημερινά, από 55.000 μέχρι 72.000 αναγνώστες ενημερώνονται από το defencenet.gr και μαθαίνουν αυτά που οι άλλοι τούς κρύβουν, με 120.000-147.000 επισκέψεις.
Όλα αυτά είναι αδιάβλητα στοιχεία του google analytics.com, σχετική κάρτα του οποίου δημοσιεύουμε. Εντυπωσιακά είναι και τα στοιχεία «πιστότητας» των αναγνωστών μας, αφού διαβάζουν περισσότερες από 4 σελίδες σε κάθε επίσκεψή τους και δαπανούν κάτι περισσότερο από 6 λεπτά κάθε ημέρα για την ενημέρωσή τους από το defencenet.gr.
Image
Θεωρητικά, τον μήνα Σεπτέμβριο, 1 στους 9 Έλληνες που διαθέτουν σύνδεση internet (περίπου 4.500.000 συνδέσεις) επισκέφθηκε τον ιστότοπο και διάβασε άρθρα του defencenet.gr, αλλά αυτό το νούμερο δεν απεικονίζει την πραγματικότητα: Καθημερινά περίπου 1.500 blogs και sites αναπαράγουν δημοσιεύσεις του defencenet.gr και κατ’ αυτόν τον τρόπο ενημερώνουν κατ’ ελάχιστον 1.000.000 ακόμα αναγνώστες για το περιεχόμενο των ειδήσεων του defencenet.gr.
Η εκπληκτική αυτή επιτυχία του defencenet.gr (ίσως το μοναδικό σε ολόκληρη την Ευρώπη «ειδικό» site που έχει τέτοια επισκεψιμότητα και μακράν το πρώτο αμυντικό) δεν ήρθε χωρίς να πληρώσουμε το ανάλογο κόστος, με χιλιάδες ώρες εργασίας κάθε μήνα, αλλά και χωρίς να γίνουμε στόχοι.
Στόχοι κρατών όπως η Τουρκία: Δεν έχει συμβεί ποτέ να επιτίθεται σε ένα ενημερωτικό μέσο επίσημα ένα κράτος, όπως συνέβη με την απειλητική επιστολή της τουρκικής πρεσβείας στο defencenet.gr.
Στόχοι πολιτικών όπως οι Ε. Βενιζέλος (επιτέθηκε στην "Ομάδα του defencenet” με ανακοινώσεις και δηλώσεις του και μάλιστα στην Βουλή τον περασμένο Δεκέμβριο) ή ο Θ. Πάγκαλος (εκτός από το defencenet.gr, στοχοποίησε και έναν απλό συντάκτη μας, κατονομάζοντάς τον επώνυμα τον περασμένο Ιούνιο).
Γίναμε στόχοι διαπλεκόμενων επιχειρηματιών που θίγονται από τα γραφόμενά μας και σε κάθε ευκαιρία πληρώνουν δημοσιογραφικά τσιράκια για να μας επιτίθενται εντελώς αναίτια (ποτέ δεν θα απαντήσουμε σε ανύπαρκτους, όσο και αν επιμένουν).
Δεχόμαστε σχεδόν καθημερινά, τηλεφωνικές ή διαδικτυακές απειλές από κάθε είδους παρακρατικά ρεμάλια, wannabe «επαναστάτες», εν κρυπτώ τουρκολάγνους και άλλα τέτοια φυντάνια.
Από όλα αυτά απλά διασκεδάζουμε και σπάμε την μονοτονία μας. Δεν είμαστε ανώνυμο blog (κανένα πρόβλημα δεν έχουμε με την ανωνυμία της τεράστιας «ηλεκτρονικής δημοκρατίας» των blogs, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε με αυτά που γράφουν, ίσα-ίσα τους στέλνουμε αγωνιστικό μήνυμα: Κρατάτε γερά, παιδιά!). Αλλά εννοούμε ότι τα πάσης φύσεως ρεμάλια, ξέρουν ποιοι είμαστε, ξέρουν πού είμαστε, ξέρουν ότι δεν φυλαγόμαστε, ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Καταλήγουμε με ένα μεγάλο «ευχαριστώ»: 550.000 άνθρωποι σήμερα, ίσως ένα 1.000.000 αύριο,  μας επιλέγουν για την ενημέρωσή τους κάθε μήνα και εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην τους απογοητεύσουμε. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Συγχαρητήρια στο defencenet.gr!
Συγχαρητήρια στο defencenet.gr!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMv0omMlIVA2FVV6zIgrDOqRAtqey05qyLgyuQj-Y6PaENBFEwj_EoydlaqFOGJkn4Sk8So4BzSuP0WzC8xn7kaz1eumPHC-Kx_Bs9Tln8YNPP8fiYsFgFvJf9mHBL0h0hFRfA9iNB0EY/s400/DEFENCENET1Large.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMv0omMlIVA2FVV6zIgrDOqRAtqey05qyLgyuQj-Y6PaENBFEwj_EoydlaqFOGJkn4Sk8So4BzSuP0WzC8xn7kaz1eumPHC-Kx_Bs9Tln8YNPP8fiYsFgFvJf9mHBL0h0hFRfA9iNB0EY/s72-c/DEFENCENET1Large.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2011/10/defencenetgr.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/10/defencenetgr.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy