Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Τέλος η ΣΕΤΤΗΛ. Πάει στο ΚΕΤΧ Πατρών

Κ. Σπηλιόπουλος: " Το ΚΕΤΧ Πατρών δεν κλείνει - Αναβαθμίζεται και ενισχύεται". Ενσωμάτωση σ΄αυτό και της ΣΕΤΤΗΛ Πύργου. ...

Κ. Σπηλιόπουλος: "Το ΚΕΤΧ Πατρών δεν κλείνει - Αναβαθμίζεται και ενισχύεται". Ενσωμάτωση σ΄αυτό και της ΣΕΤΤΗΛ Πύργου.
Στα πλαίσια ενίσχυσης της Εθνικής  μας Άμυνας, η νέα Δομή Δυνάμεων προβλέπει συγχωνεύσεις και καταργήσεις στρατοπέδων ώστε να υπάρξει καλύτερη οργάνωση και καλύτερη εκπαίδευση του στρατιωτικού προσωπικού.

Επίσης, για να υπάρξει καλύτερη αξιοποίηση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και για να εξοικονομήσουμε πολύτιμους πόρους που τους έχει μεγάλη ανάγκη η πατρίδα μας.
Στα πλαίσια αυτά καταργούνται διάφορα  Στρατόπεδα και Κέντρα όπως της Κορίνθου, της Καλαμάτας, κ.λ.π. Το Κέντρο της  Πάτρας παραμένει ως ειδικό Κέντρο Εκπαιδεύσεως του Τεχνικού με την  ενσωμάτωση σ΄αυτό και της ΣΕΤΤΗΛ, το προσωπικό της οποίας (65 στρατιωτικοί και 55 πολιτικό προσωπικό) θα ενισχύσει μόνιμα το ΚΕΤΧ.
Τελικά "ψιλό γαζί" μας δουλεύουν στην Ηλεία.
Πριν λίγο καιρό, όταν το "ΗΛΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" είχε γράψει ότι καταργείται η ΣΕΤΤΗΛ Πύργου, σε τοπική ημερήσια εφημερίδα ο υπουργός άμυνας κ. Μπεγλίτης και τοπικοί παράγοντες του Νομού δήλωναν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.
Τότε το δδελτίο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα έγραφε:
Στα πλαίσια των επαφών του Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα στην Αθήνα για την προώθηση θεμάτων της Ηλείας, συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη για το θέμα της ΣΕΤΤΗΛ και με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δκτύων για το θέμα της Ολύμπιας Οδού.
            Στην συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας μετέφερε την ανησυχία και την αντίθεση την δική του και όλων των Ηλείων για την πιθανή διακοπή λειτουργίας της ΣΕΤΤΗΛ και μετατροπή της σε Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών και εξέφρασε με κατηγορηματικό τρόπο ότι οποιαδήποτε τέτοια εξέλιξη θα πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις.
            Ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτης Μπεγλίτης διαβεβαίωσε κατηγορηματικά τον Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Καφύρα ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση ούτε κάποιο σχέδιο για την αναστολή λειτουργίας της ΣΕΤΤΗΛ και πολύ περισσότερο μάλλον δεν έχει τεθεί ποτέ ζήτημα για την μετατροπή της σε Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών.
            Ζήτησε μάλιστα ο κ. Μπεγλίτης από τον Αντιπεριφερειάρχη της Ηλείας να μεταφέρει την διαβεβαίωση του στον λαό του Πύργου και της Ηλείας ότι ουδεμία σκέψη υφίσταται στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία για την κατάργηση ή μεταφορά σε άλλον χώρο της ΣΕΤΤΗΛ.
Μετά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας δήλωσε τα εξής :
«Είναι θετική η εξέλιξη, η επαναεπιβεβαίωση της στάσης και της θέσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Μπεγλίτη, ο οποίος μου ζήτησε να μεταφέρω στους Ηλείους τη διαβεβαίωση του ότι η παραμονή και συνέχιση λειτουργίας της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο είναι δεδομένη και δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην στάση του Υπουργείου. 
Θεωρώ ότι εμείς πρέπει εκτός από την συνέχιση της παραμονής της ΣΕΤΤΗΛ, πρέπει να παλέψουμε και για την αναβάθμιση της και την αύξηση του εκπαιδευόμενου προσωπικού, πράγμα που έθεσα στον κ. Μπεγλίτη, αλλά και να είμαστε πάντα σε εγρήγορση  για την υπεράσπιση της παραμονής της, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που λόγω των αναπροσαρμογών που γίνονται στην οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου μας, πολλά αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη».

Στη συνέχεια ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας επισκέφθηκε το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων για το θέμα της Ολύμπιας Οδού και της συνάντησης των Δημάρχων και των Βουλευτών για το θέμα αυτό που ήταν και βασικό αίτημα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου 2011.
Η συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Μαΐου 2011 και ώρα 13:00 και θα ζητηθούν διευκρινήσεις για την πορεία κατασκευής της Ολύμπιας Οδού, θα μεταφερθεί το αίτημα των Ηλείων για την συνέχιση της κατασκευής της και στην Ηλεία και όπως τόνισε ο κ. Καφύρας «από τα αποτελέσματα της συνάντησης την Πέμπτη και την απάντηση του Υπουργού θα εξαρτηθεί η περαιτέρω στάση μας ».         
Τώρα το μόνο που απομένει είναι να γίνει η ΣΕΤΤΗΛ κέντρο υποδοχής μεταναστών.
http://iliaoikonomia.gr/news_details.php?id=2596
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Τέλος η ΣΕΤΤΗΛ. Πάει στο ΚΕΤΧ Πατρών
Τέλος η ΣΕΤΤΗΛ. Πάει στο ΚΕΤΧ Πατρών
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg159EG66Apk4ZMlFM_z02jrvc5112xpdI_gZUNwXXb1HdwucLcD0LFEkp_u6F3NxXko_kHRWmZDRvuLubYJUV-qvJ8i8F4DWWrDsWvzXXSZeqTfV8ElpYtn5f37J8uuDEulexmvCZ6QSQ/s400/2596_ph1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg159EG66Apk4ZMlFM_z02jrvc5112xpdI_gZUNwXXb1HdwucLcD0LFEkp_u6F3NxXko_kHRWmZDRvuLubYJUV-qvJ8i8F4DWWrDsWvzXXSZeqTfV8ElpYtn5f37J8uuDEulexmvCZ6QSQ/s72-c/2596_ph1.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2011/08/blog-post_922.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/08/blog-post_922.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy