Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Δύο νέα ελικόπτερα SAR παρέλαβε η Εθνική Φρουρά

Δύο νέα ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης (SAR) Agusta Westland 139 έχει αποκτήσει η Εθνική Φρουρά ενώ το τρίτο αναμένεται να φθάσει στην ...

Δύο νέα ελικόπτερα έρευνας και διάσωσης (SAR) Agusta Westland 139 έχει αποκτήσει η Εθνική Φρουρά ενώ το τρίτο αναμένεται να φθάσει στην Κύπρο σε δύο μήνες.
Σήμερα ο υπουργός Άμυνας, Κώστας Παπακώστας, πέταξε από τη Λευκωσία στην Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου, με το ένα από τα δύο αεροσκάφη Agusta Westland, που έχει παραλάβει η Εθνική Φρουρά.
Το Agusta Westland, είπε ο υπουργός Άμυνας, είναι ένα πολύ σύγχρονο ελικόπτερο με πολλές δυνατότητες πολλαπλών χρήσεων.
Το ελικόπτερο αυτό, συνέχισε, έχει τρεις βασικά αποστολές να εκτελέσει, που είναι έρευνα και διάσωση, ταχεία μεταφορά προσωπικού και πυρόσβεση.
Η Εθνική Φρουρά, είπε, θα ενισχυθεί με τρία τέτοιου τύπου ελικόπτερα, τα δύο από τα οποία έχουν ήδη παραληφθεί και το τρίτο αναμένεται να είναι στην Κύπρο σε δύο μήνες.
Τα τρία ελικόπτερα Agusta Westland αναμένεται να είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα, σημείωσε ο κ. Παπακώστας, μετά τον Αύγουστο όταν θα ολοκληρωθεί η εκπαίδευση του προσωπικού.
Με την απόκτηση των τριών νέων ελικοπτέρων, η Κύπρος θα έχει συνολικά επτά ελικόπτερα διάσωσης μαζί με αυτά που διαθέτει και η Αστυνομία, ένας αριθμός που θεωρείται πολύ σημαντικός για μια μικρή χώρα όπως είναι η Κύπρος, πρόσθεσε.
Από την πλευρά του ο διοικητής της Μοίρας των ελικοπτέρων διάσωσης της Εθνικής Φρουράς, αντισμήναρχος Μάριος Φλωρίδης είπε ότι τα ελικόπτερα Agusta Westland 139 είναι ιταλικής κυρίως κατασκευής, σε συνεργασία με την Westland Αγγλίας και θεωρούνται από τα καλύτερα ελικόπτερα στον κόσμο.
Τα ελικόπτερα αυτά είναι εξειδικευμένα στην έρευνα και διάσωση, διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και μπορούν να μεταφέρουν μέχρι και δεκαπέντε άτομα.
http://filoksenos.blogspot.com/
 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Δύο νέα ελικόπτερα SAR παρέλαβε η Εθνική Φρουρά
Δύο νέα ελικόπτερα SAR παρέλαβε η Εθνική Φρουρά
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnvtH7sDPidWQO22cJOhAkPYHd97_N7hGPxeoEUMOQ9GChaeyE4HJbtY8VbGehjizdor-0MvHd449-BdlPgd7KQqh8jJZbCRDaBPXrwequ50I-VCtJBQ8nFYndZ5qvVGawotJlKURxWww/s400/aa.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnvtH7sDPidWQO22cJOhAkPYHd97_N7hGPxeoEUMOQ9GChaeyE4HJbtY8VbGehjizdor-0MvHd449-BdlPgd7KQqh8jJZbCRDaBPXrwequ50I-VCtJBQ8nFYndZ5qvVGawotJlKURxWww/s72-c/aa.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2011/03/sar.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/03/sar.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy