Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Διαγωνισμός βολής εθνοφυλάκων στην Εθνική Φρουρά (Φωτό)

M ε επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, ο ετήσιος διαγωνισμός βολής εθνοφυλάκων στο πεδίο βολής Τσερίου στην Κύπρο, παρουσία του κ. Υπο...

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, ο ετήσιος διαγωνισμός βολής εθνοφυλάκων στο πεδίο βολής Τσερίου στην Κύπρο, παρουσία του κ. Υπουργού Άμυνας της Δημοκρατίας
Στην ομιλία του ο ΥΠΑΜ Κύπρου κος Παπακώστας προς τους εφέδρους ανέφερε τα εξής:
Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σήμερα ανάμεσα σας, σε αυτή τη σεμνή τελετή, με την ευκαιρία του διαγωνισμού βολής των Ταγμάτων Εθνοφυλακής.
Διαπιστώνω, γι’ ακόμα μια φορά, με πολύ μεγάλη ικανοποίηση ότι διοργανώσεις όπως τη σημερινή προάγουν την ευγενή άμιλλα και την καλλιέργεια του πνεύματος ετοιμότητας και εγρήγορσης στις τάξεις της Εθνοφυλακής.
Ο θεσμός της Εθνοφυλακής, αποτελεί τον τρίτο πυλώνα της Ε.Φ. που εξαιτίας της δικής σας αφοσίωσης και αποφασιστικότητας, πέτυχε τους στόχους που είχαν αρχικά τεθεί και που αφορούν την οργάνωση και υπεράσπιση των κατοικημένων περιοχών κατά μήκος της Γραμμής Αντιπαράταξης με τον τούρκο εισβολέα.
Ως εκ τούτου, η παραμονή και η προσφορά σας στις τάξεις της Ε.Φ, είτε με την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα για να υπηρετήσετε ως μέλη της Εθνοφυλακής, είτε με την εθελοντική σας ένταξη σε αυτή, αποτελούν πρότυπο πατριωτικής στάσης για τις  επερχόμενες γενιές των Εθνοφρουρών μας.

Αν και θα ήταν κοινότοπο να πω ότι σας βλέπουμε να προσέρχεστε με ιδιαίτερη προθυμία στα πεδία βολής και ασκήσεων και να παρελαύνετε περήφανα σαν δεκαοχτάρηδες όντας ώριμοι οικογενειάρχες, γονείς και παππούδες, ωστόσο αυτό ακριβώς ισχύει, δείχνοντας έτσι τον δρόμο της φιλοπατρίας και της αυτοθυσίας στα παιδιά και στα εγγόνια σας.
Όταν οι συνθήκες το απαιτούσαν, ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα της Πατρίδας, χωρίς να αναλογιστείτε το κόστος της προθυμίας και της αυταπάρνησης, κάτι που πολλές φορές σας στοίχησε την απώλεια αγαπημένων φίλων και συναγωνιστών στα πεδία των μαχών.
Η ανταπόκριση σας σε αυτό το κάλεσμα σας προίκισε με πολύτιμες εμπειρίες που έχει απόλυτη ανάγκη η Ε.Φ. Είμαστε σίγουροι πως αν οι συνθήκες το απαιτήσουν ξανά θα είστε και πάλι μπροστάρηδες στον αγώνα για την υπεράσπιση των βωμών και εστιών του πολύπαθου τόπου μας.

Καταλήγοντας, θα ήθελα να ευχηθώ, σύντομα να ανατείλει ο ήλιος της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της επανένωσης στην πολύπαθη πατρίδα μας. Γι’ αυτό τον σκοπό αγωνιζόμαστε καθημερινά, ως Κυβέρνηση και πολιτική ηγεσία, αντλώντας θάρρος και δύναμη και από τη δική σας παρουσία και αποδεδειγμένη αγωνιστική διάθεση.
Τέλος, συγχαίρω όλους όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό βολής, ιδιαίτερα τους διακριθέντες και πρωτεύσαντες και εύχομαι σε όλους υγεία και οικογενειακή ευτυχία.



 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Διαγωνισμός βολής εθνοφυλάκων στην Εθνική Φρουρά (Φωτό)
Διαγωνισμός βολής εθνοφυλάκων στην Εθνική Φρουρά (Φωτό)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiksP0JBJIoKljyCvqpjwlcsnIEPtIKZDjE_pOrLqyzwcA-l9qNu9QqZSXSv66uDLmMoDR5djPgiQILGAsMCNCKUJgDpohStaangZUyTsIrK2CxWryQam5QHdDOQIbpqjUFZyO01D6qIzw/s400/DSC_0031.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiksP0JBJIoKljyCvqpjwlcsnIEPtIKZDjE_pOrLqyzwcA-l9qNu9QqZSXSv66uDLmMoDR5djPgiQILGAsMCNCKUJgDpohStaangZUyTsIrK2CxWryQam5QHdDOQIbpqjUFZyO01D6qIzw/s72-c/DSC_0031.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2011/03/blog-post_1354.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/03/blog-post_1354.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy