Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Κοινό σύστημα προμηθειών Στρατιωτικών και Πολιτικών Νοσοκομείων;

Τη δυνατότητα εξέτασης του τρόπου με τον οποίο θα μπορεί να υπάρξει ένα κοινό σύστημα προμηθειών στα Στρατιωτικά και Δημόσια Νοσοκομεία ...

Τη δυνατότητα εξέτασης του τρόπου με τον οποίο θα μπορεί να υπάρξει ένα κοινό σύστημα προμηθειών στα Στρατιωτικά και Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, καλείται να εξετάσει επιτροπή που συγκροτήθηκε γι’ αυτό το σκοπό από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο,
Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, τα μέλη της επιτροπής, που ανήκουν και στους 3 κλάδους των Ε.Δ., θα συλλέγουν πληροφορίες για το ισχύον σύστημα προμηθειών φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού του ΕΣΥ, καθώς και των υφιστάμενων προδιαγραφών του.

Τελικά μάλλον οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι αυτές που θα βάλουν ‘’τάξη’’ στο χάος που επικρατεί σε ορισμένα Δημόσια Νοσοκομεία.

Αναλυτικά η υπουργική απόφαση

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Τη συγκρότηση επιτροπής με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών αναφορικά με το ισχύον σύστημα προμηθειών του φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού των νοσοκομείων του ΕΣΥ καθώς και τις υφιστάμενες προδιαγραφές τους, ως κατωτέρω:
(1) Σχης (ΥΙ) Ανδρ. Καραμέρης του ΓΕΣ/ΔΥΓ
(2) Σχης (ΥΙ) Λιασκώνης Κων/νος του 401 ΓΣΝΑ
(3) Σμχος (Ο) Γ. Κίκης του 251 ΓΝΑ
(4) Πχος (Ο) Δ. Παπαγρηγοράκης του ΝΝΑ
(5) Τχης (Ο) Βασ. Γιαντσούλης. του 401 ΓΣΝΑ
(6) Τχης (ΥΦ) Σωτ. Τσιάρας της ΑΣΔΥΥΣ/ΔΥΓ
(7) Επγος (Ο) Βεν. Σταθόπουλος της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ
(8) Επγος (Ο) Χρ.Γκιώνης της ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ
(9) Σγος (ΥΦ) Νικ. Χατζηγεωργίου του 251 ΓΝΑ
(10) Υπλγος (ΔΥ) Χρ. Δραγουμάνος του 417 ΝΙΜΙΤΣ
(11) Ανθχος (ΥΦ) Ι. Καπούλας του ΓΕΝ/ΔΥΓ και
(12) Μ.Υ. Αντ. Ζώης του 417 ΝΙΜΙΤΣ

Ειδικότερα καθήκοντα της ανωτέρω επιτροπής ορίζονται τα εξής:
Η συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς του Υ.Υ.Κ.Α. για τη συλλογή πληροφοριών αναφορικά με το ισχύον σύστημα προμηθειών φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού των νοσοκομείων του ΕΣΥ.
Η συλλογή και κατηγοριοποίηση των προδιαγραφών του φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού των νοσοκομείων του ΕΣΥ και η υποβολή τους στη ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ/ΤΜ.ΠΡΟΜ. σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.
Η αποτύπωση του υφιστάμενου συστήματος προμηθειών του φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού των Στρατιωτικών Νοσοκομείων και η εξέταση της δυνατότητας εφαρμογής του συστήματος προμηθειών των νοσοκομείων του ΕΣΥ στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία με τη διενέργεια κοινών προμηθειών.
Η σύνταξη πρακτικού και εισηγήσεις για τον τρόπο προμήθειας του φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού των Στρατιωτικών Νοσοκομείων.
Καθήκοντα προέδρου της επιτροπής θα εκτελέσει ο αρχαιότερος αξιωματικός, με ευθύνη του οποίου να υποβληθεί σχετικό πρακτικό στη ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ/ΤΜ.ΠΡΟΜ. εντός δύο (2) μηνών από λήψεως της παρούσας.
Επισημαίνεται ότι η παραπάνω επιτροπή συγκαλείται και συγκροτείται με μέριμνα του προέδρου της όποτε τούτο απαιτηθεί. Η επιτροπή στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της δύναται να αλληλογραφεί δια του προέδρου της απευθείας με Δημόσια Αρχή ή Υπηρεσία ή ΝΠΔΔ ή ΙΔ και ιδιώτες. Στην περίπτωση αυτή τα σχετικά έγγραφα θα πρέπει να κοινοποιούνται υποχρεωτικά και στη ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ/ΤΜ.ΠΡΟΜ.
Η ανωτέρω επιτροπή θα πρέπει να ασκεί τα καθήκοντα της με γνώμονα πάντοτε την ισχύουσα νομοθεσία και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της όπως αυτά καθορίστηκαν στην παράγραφο 3 της παρούσας.
Η ΓΔΟΣΥ/ΔΟΙ/ΤΜ.ΠΡΟΜ. και τα Γ.Ε παρακαλούνται όπως παράσχουν στην συσταθείσα επιτροπή οποιαδήποτε έγγραφα απαιτηθούν προς υποβοήθηση του έργου της.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Κοινό σύστημα προμηθειών Στρατιωτικών και Πολιτικών Νοσοκομείων;
Κοινό σύστημα προμηθειών Στρατιωτικών και Πολιτικών Νοσοκομείων;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhj-FCjCPl30mkgZ5-5MVuR8eN6mXInNUd40MadY8bHxKGIDeejGcBgdHr8P2TFWLxif5N0-DTdFJL-Nll0-8NK916yI6Z1S57BxHp00I9m12tggYzzMD-TD8BhLt5quc04mSLq6AnpIBw/s400/3FD3788C0D08CACEB401B4A4EDFC08DC.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhj-FCjCPl30mkgZ5-5MVuR8eN6mXInNUd40MadY8bHxKGIDeejGcBgdHr8P2TFWLxif5N0-DTdFJL-Nll0-8NK916yI6Z1S57BxHp00I9m12tggYzzMD-TD8BhLt5quc04mSLq6AnpIBw/s72-c/3FD3788C0D08CACEB401B4A4EDFC08DC.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2011/02/blog-post_3990.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/02/blog-post_3990.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy