Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΑΚΥΡΩΘΕΙΣΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΑΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η Α.Κί.Σ, ενόψει των επερχομένων εκλογών στην ΕΑΑΣ, με επιστολή που έστειλε στις 01 Φεβρουαρίου 2011 προς όλους του...

Σας ενημερώνουμε ότι η Α.Κί.Σ, ενόψει των επερχομένων εκλογών στην ΕΑΑΣ, με επιστολή που έστειλε στις 01 Φεβρουαρίου 2011 προς όλους τους Υποψηφίους για την Προεδρία της, ανέλαβε την πρωτοβουλία   μιας  από κοινού συνάντησής τους με σκοπό  να ενημερώσουν  τους συναδέλφους για τα προγράμματά τους ,να ακούσουν τις προτάσεις  τους ,να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και τελικά να δεσμευθούν για τους τρόπους ενεργείας τους στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του χώρου μας.
Με την πρότασή μας συμφώνησαν εξαρχής όλοι οι υποψήφιοι πλην του νυν προέδρου κ. Κοράκη .
 Με τη σύμφωνη γνώμη των πέντε υποψηφίων να πραγματοποιηθεί η συνάντηση παρά την απουσία του κ. Κοράκη, προβήκαμε σε όλες τις  απαραίτητες ενέργειες για τη ρύθμιση των λεπτομερειών και των κανόνων της  συνάντησης αυτής.

Στις 12 Φεβρουαρίου 2011 , οι δύο εκ των υποψηφίων προέδρων οι κ. κ Παρίσης πρώτα και Κρασσάς αμέσως μετά, με επιστολή τους, μας ενημέρωσαν ότι αποφάσισαν τελικά να μην λάβουν μέρος στη συνάντηση αναιρώντας έτσι την αρχική τους δέσμευση. Οι λόγοι που επικαλέστηκαν αφορούσαν αφενός στην απουσία του  κ. Κοράκη, την οποία ευθύς εξ αρχής γνώριζαν, και αφετέρου στο  ότι θεωρούσαν ως αρμοδιότερη για την οργάνωση αυτής της συνάντησης την ΕΑΑΣ .
Η Α.Κί.Σ έχοντας εξασφαλισμένο το χώρο διεξαγωγής αντιπρότεινε οι υποψήφιοι από κοινού να αναλάβουν μόνοι τους την οργάνωση αυτής της συνάντησης προς όφελος της ενότητας, του κοινού σκοπού και της ενημέρωσης των συναδέλφων.
Και αυτή η πρότασή μας κατέπεσε στο κενό.
Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω  και με δεδομένη την άρνηση των δύο εκ των πέντε υποψηφίων που είχαν την πρόθεση να συμμετάσχουν  κρίναμε ότι ο σκοπός αυτής της από κοινού συνάντησης των υποψηφίων για την Προεδρία της ΕΑΑΣ δεν εκπληρωνόταν και ως εκ τούτου αναγκασθήκαμε να τη ματαιώσουμε.
Η Α.Κί.Σ εκφράζει τη λύπη της για αυτή την εξέλιξη και ζητά την κατανόηση των υπολοίπων τριών υποψηφίων κ.κ  Αρβανίτη, Μαυροδόπουλου και Χαντζή .
Στους συναδέλφους αφήνουμε να κρίνουν την πρότασή μας και τη θέση και στάση του καθενός εκ των υποψηφίων για αυτή την εξέλιξη.
Ελπίζουμε ότι αυτή μας η ιδέα θα καρποφορήσει στο μέλλον.
 
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΑΚΥΡΩΘΕΙΣΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΑΑΣ
ΑΚΥΡΩΘΕΙΣΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΕΑΑΣ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiW2lRgV4LIKqhaS_IdEA99nOOqJouPkTPZbhaCjj0UnTTrAFU2DUEvd9XhcSZkNgKRteiU1jGnhJMJCxr0EYVx5zy5g8Cr55aQLDi2h_Reet3Dd7J4cl0MjXvt_D43hYMf45KlPm4ObqE/s320/AKIS__%257E1.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiW2lRgV4LIKqhaS_IdEA99nOOqJouPkTPZbhaCjj0UnTTrAFU2DUEvd9XhcSZkNgKRteiU1jGnhJMJCxr0EYVx5zy5g8Cr55aQLDi2h_Reet3Dd7J4cl0MjXvt_D43hYMf45KlPm4ObqE/s72-c/AKIS__%257E1.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2011/02/blog-post_2824.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/02/blog-post_2824.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy