Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Χαιρετισμός Υπουργού Άμυνας Κύπρου κ. Κώστα Παπακώστα στην Πρωτοχρονιάτικη Χοροεσπερίδα

Κατ’ αρχήν επιτρέψετε μου κ. Πρόεδρε να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω που παρά το βεβαρημένο σας πρόγραμμα μας τιμάτε με την παρουσί...

Κατ’ αρχήν επιτρέψετε μου κ. Πρόεδρε να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω που παρά το βεβαρημένο σας πρόγραμμα μας τιμάτε με την παρουσία σας στην Πρωτοχρονιάτική εκδήλωση του Γενικού Επιτελείου της Εθνικής Φρουράς.
Επιθυμώ, επίσης, ν’ απευθύνω ευχαριστίες και στους εκλεκτούς προσκεκλημένους που μας τιμούν απόψε με την παρουσία τους.
Χαίρομαι πάρα πολύ που βρισκόμαστε απόψε όλοι μαζί, σε αυτή την όμορφη χοροεσπερίδα για να γιορτάσουμε την πρώτη μέρα του καινούργιου χρόνου μαζί με τα στελέχη του ΓΕΕΦ και τις οικογένειες τους.
Έχουμε περάσει πολλά στο χρόνο που μας πέρασε. Ευχάριστες και κρίσιμες στιγμές τις οποίες έχουμε καταγράψει για να τις αξιοποιήσουμε στο χρόνο που καλωσορίζουμε.

Αυτό είναι πάντα το μεγάλο ζητούμενο, οι δοκιμασίες να αξιολογούνται, να δοκιμάζονται οι αντοχές μας έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το 2010 μας αποχαιρέτησε και εδώ να μου επιτρέψετε να πω ότι αναχώρησε χαρίζοντας δώρα – αστέρια και γαλόνια σε 550 στελέχη. Η χρονιά, λοιπόν, έκλεισε και μας έδωσε πολλούς καλούς λόγους για να υποδεχθούμε τη νέα, με αισιοδοξία και με την ελπίδα ότι θα πρόκειται για μια χρονιά καλύτερη για την πατρίδα μας και για όλους εμάς. Αυτές οι προαγωγές ας αποτελέσουν το έναυσμα για μια νέα πορεία, στην οποία με ακόμα πιο ψηλό ηθικό και με όρεξη για δουλειά θα εργαστούμε ακόμη περισσότερο για να εκπληρώσουμε το καθήκον μας για την άμυνα και ασφάλεια του τόπου μας. Ας είναι ακόμα μια ευκαιρία για ν’ αποδείξουμε ότι εμείς είμαστε των έργων και όχι των ηχηρών συνθημάτων.

Δεν θα με δείτε να φείδομαι κόπου στο να επαναλαμβάνω ότι, ενόσω τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής πατούν τα άγια χώματα της ημικατεχόμενης πατρίδας μας, η Εθνική Φρουρά θα εξοπλίζεται και θα αναβαθμίζεται έτσι ώστε να αποτελεί μια σοβαρή δύναμη αποτροπής κινδύνων και απειλών.

Να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται ποτέ να διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια του τόπου και του λαού μας.

Ο νέος χρόνος θα αποτελέσει μια μεγάλη πρόκληση καθώς και πρόσκληση για όλους εμάς επειδή οι προσδοκίες του λαού μας είναι μεγάλες γι’ αυτό και οι ευθύνες μας καθίστανται ακόμα μεγαλύτερες.

Το λέω αυτό γιατί είναι μια περίοδος μεγάλης ευθύνης. Ας αναστοχαστούμε, ο καθένας από εμάς, το ρόλο του, τη συμμετοχή και τη συμβολή του. Ο καθένας από εμάς πρέπει να κάνει, στο δικό του πεδίο, αυτό που πρέπει ανταποκρινόμενος πλήρως στις υποχρεώσεις του. Γι΄αυτό σας καλώ – με όλη μου την αγάπη για τον τόπο μας – να συνεργαστούμε για να επιτύχουμε όλα όσα έχουμε ξεκινήσει κυρίως στον τομέα της αναδιοργάνωσης και του εκσυγχρονισμού της νομοθεσίας που αφορούν την Εθνική Φρουρά.

Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον τόπο μας να βρούμε το κουράγιο, τη δύναμη, την αισιοδοξία, να βρούμε όλα εκείνα τα αποθέματα που είναι αναγκαία έτσι ώστε ως Κυβέρνηση, ως λαός, να εμπεδώσουμε μια κοινωνία αξιών, δικαίου, κοινωνικής συνοχής, σταθερότητας και δημιουργίας με επίκεντρο της τον άνθρωπο.

Ας διατηρήσουμε, λοιπόν, ένα επίπεδο συνύπαρξης και διαλόγου για να μπορέσουμε να πορευθούμε όλοι μαζί μπροστά.

Αγαπητοί μου,

Ας είναι το 2011, το έτος ειρήνης και επανένωσης της Κύπρου μας. Ευχόμαστε κ. Πρόεδρε μέσα στο νέο χρόνο να ευοδωθούν οι επίμοχθες και επίμονες σας προσπάθειες για την επανένωση της Κύπρου μας, για να ζήσει ολόκληρος ο λαός μας ειρηνικά σε μια ευημερούσα κοινή πατρίδα.

Ευχαριστώ, για ακόμα μια φορά, όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για την προσφορά του και διαβεβαιώνω ότι βασική μας προτεραιότητα και καθημερινή μας φροντίδα είναι να διαμορφώσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ώστε να φέρει σε πέρας την αποστολή του με υψηλό φρόνημα και ευθύνη.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, χαρά και προπάντων υγεία.

Χρόνια σας Πολλά.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Χαιρετισμός Υπουργού Άμυνας Κύπρου κ. Κώστα Παπακώστα στην Πρωτοχρονιάτικη Χοροεσπερίδα
Χαιρετισμός Υπουργού Άμυνας Κύπρου κ. Κώστα Παπακώστα στην Πρωτοχρονιάτικη Χοροεσπερίδα
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2CBnkVZ7Vq81bTVZxnGgD0-k6_-lFRF3U5G2FoLU8uJR5XasjUPLRtp-6hBGN5ucee5C3xeSG0T_glwZ1ypQZoVKzcaS8-x_x6ZbXIFz56WOF3OzUHL72z5MRkAlegTLCqp7FES5Rhf-5/s400/20101220_004-1.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg2CBnkVZ7Vq81bTVZxnGgD0-k6_-lFRF3U5G2FoLU8uJR5XasjUPLRtp-6hBGN5ucee5C3xeSG0T_glwZ1ypQZoVKzcaS8-x_x6ZbXIFz56WOF3OzUHL72z5MRkAlegTLCqp7FES5Rhf-5/s72-c/20101220_004-1.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2011/01/blog-post_7414.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2011/01/blog-post_7414.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy