Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Λόγια σοκ από τον αποβληθέντα από τις Τ.Ε.Δ. ταγματάρχη

Αποκαλύφθηκε ότι ο Χαλίλ Χελβατζίογλου, ένας από τους τρεις στρατηγούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, τον είχε επισκεφτεί όταν ήταν άρρωστο τ...

Αποκαλύφθηκε ότι ο Χαλίλ Χελβατζίογλου, ένας από τους τρεις στρατηγούς που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, τον είχε επισκεφτεί όταν ήταν άρρωστο το παιδί του, φακέλωσε την γυναίκα του και τον εξωπέταξε από τον στρατό.
Ακόμη μια απίστευτη πρακτική μετά το ¨φακέλωμα για το μέγεθος της φούστας¨. Ο κατηγορούμενος στην υπόθεση Βαριοπούλα αντιστράτηγος Χελβατζίογλου επισκεπτόταν ο ίδιος σπίτια αξιωματικών και έγραφε αναφορές. Ο ταγματάρχης Σαχίν που αποβλήθηκε με απόφαση του YAŞ λέει : ¨ ¨Ήρθε στο σπίτι μου με την πρόφαση να επισκεφτεί το άρρωστο παιδί μου, αλλά φακέλωσε την γυναίκα μου¨.
Εντυπωσιακές πληροφορίες εμφανίστηκαν για τον Χελβατζίολου, που λόγω του ότι είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση Βαριοπούλα δεν προήχθη στην τελευταία σύνοδο του YAŞ. Φάνηκε ότι ο  Χελβατζίογλου την εποχή του πραξικοπήματος της 28ης Φεβρουαρίου συμμετείχε ενεργά στο φακέλωμα. Τότε ως επιτελικός συνταγματάρχης επισκεπτόταν με διάφορες προφάσεις σπίτια αξιωματικών και φακέλωνε τις συζύγους τους. Αυτά προστέθηκαν στους φακέλους των αξιωματικών που αποβλήθηκαν κατά τις συνάξεις του YAŞ της περιόδου της 28ης Φεβρουαρίου.

ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΩΣ  ΕΓΓΡΑΦΟ, ΧΑΡΤΙ

Ένας από τους στρατιωτικούς που φακελώθηκε από τον Χελβατζίογλου με την πρόφαση πως ¨θα έρθω για περαστικά στα παιδιά σου¨ είναι ο συνταξιούχος ταγματάρχης Κεμάλ Σαχίν. Ο Σαχίν, θύμα ο ίδιος του YAŞ περιγράφει το σκάνδαλο ως εξής : ¨ Ξαφνικά είπε πως θα επισκεφθεί το άρρωστο παιδί μου. 10 λεπτά αφού είχε έρθει στο σπίτι μας, έφυγε. Δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε. Στην σχετική με την αποβολή μου αξιολόγηση προστέθηκε ένα χαρτί που στο πάνω μέρος με μεγάλα γράμματα έγραφε ¨Έγγραφο¨. Αναφερόταν πως ¨Στην επίσκεψη μας στο σπίτι του επιτελικού ταγματάρχη της Στρατοχωροφυλακής Κεμάλ Σαχίν, φάνηκε η σύζυγος του να φοράει την μουσουλμανική μαντίλα¨. Κάτω από τα αναγραφόμενα στο χαρτί υπήρχε το όνομα και η υπογραφή του επιτελικού συνταγματάρχη Χαλίλ Χελβατζίογλου. Δηλαδή ο σκοπός της επίσκεψης εκείνης της μέρας ήταν το φακέλωμα¨.

Η ΦΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΚΡΙΑ

Ο Σαχίν αναφέροντας πως υπηρετούσε ως διευθυντής στην υποδιεύθυνση του αρχηγείου της Στρατοχωροφυλακής, λέει πως υπέστη ανήκουστες πρακτικές.
Ο Σαχίν συνεχίζει λέγοντας : ¨Όση ώρα ήμουν εκεί δεν ρώτησε τίποτε τα παιδιά μου και σκέφτηκα ότι είχε πει πως ¨θα έρθω για τα περαστικά¨. Η σύζυγος μου φορούσε μαντίλα και τότε δούλευε ως δασκάλα. Φυσικά η φούστα της ήταν μακριά. Ήρθε και τον υποδεχτήκαμε. Δεν προλάβαμε καν να προσφέρουμε τσάι¨.
Τότε ο Σαχίν δεν είχε αντιληφθεί το νόημα της επίσκεψης, όταν όμως στις 16 Ιουνίου 1998 αποβλήθηκε από τον στρατό το κατάλαβε.


ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΖΑΜΙΑ

Ο κατηγορούμενος για την υπόθεση Βαριοπούλα Χελβατζίογλου, είχε έρθει και νωρίτερα στην επικαιρότητα για παρόμοιες δραστηριότητες. Όταν υπηρετούσε στην τοπική διοίκηση Στρατοχωροφυλακής αποκαλύφθηκε ότι είχε βάλει να παρακολουθούνε τα τζαμιά στην Κωνσταντινούπολη, την συμμετοχή των πιστών σε αυτά και είχε φακελώσει τρεις χιλιάδες τζαμιά. Σε ένα άλλο φακέλωμα το 2004 που φέρει την υπογραφή του, εμπεριέχονται φράσεις σοκ για τον πρωθυπουργό Ερντογάν, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Γκιούλ και τα άλλα μέλη της κυβέρνησης.

Σχόλιο : Για όσους δεν κατάλαβαν τον λόγο αποβολής του αξιωματικού, να πούμε ότι θεωρήθηκε … υπερβολικά θρήσκος ! Αφού η γυναίκα του φορούσε μαντίλα και μακριά φούστα, ε τι χρεία άλλων αποδείξεων χρειάζονταν… Για όλα αυτά τα εξωφρενικά που τώρα αποκαλύπτονται στην Τουρκία ποτέ δεν βγαίνει κανένας από τους θρησκευτικούς ή πολιτικούς ηγέτες της μειονότητας στη Θράκη να κάνει 1 (!!!) σχόλιο. Γιατί ; Βγείτε βρε ξεφτίλες. Δεν βλέπετε τι γινόταν σε βάρος της θρησκείας σας ; Πάρτε θέση. Ή μήπως το αφεντικό ( το όποιο αφεντικό) έχει πάντα δίκιο ;
http://tourkikanea.wordpress.com/
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Λόγια σοκ από τον αποβληθέντα από τις Τ.Ε.Δ. ταγματάρχη
Λόγια σοκ από τον αποβληθέντα από τις Τ.Ε.Δ. ταγματάρχη
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkpWyF2o6GvVi2ZiHEnulaL3Lu9wJMmY5TBiOvmLxE7X1XmMUgnJpOrwepA74Lur_yIh2aPgJLIU9kOUbiQF5EqtkOomPCInpXa7ZldoZqNJAXzAuZDbRg-GiXBVgulZOWGBi2qhJmqSFa/s320/turkey5.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkpWyF2o6GvVi2ZiHEnulaL3Lu9wJMmY5TBiOvmLxE7X1XmMUgnJpOrwepA74Lur_yIh2aPgJLIU9kOUbiQF5EqtkOomPCInpXa7ZldoZqNJAXzAuZDbRg-GiXBVgulZOWGBi2qhJmqSFa/s72-c/turkey5.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2010/12/blog-post_4394.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2010/12/blog-post_4394.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy