Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΠΟΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΡΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;

Ως πρός τον αριθμό των μονίμων αξιωματικών. Μάλλον ειμαστε σε υπερβολή .... υπεραναλογικοί(Προέλευσης ΣΣΕ, Αξκων Σωμάτων, εξ υπαξκών). Μπορο...

Ως πρός τον αριθμό των μονίμων αξιωματικών.
Μάλλον ειμαστε σε υπερβολή .... υπεραναλογικοί(Προέλευσης ΣΣΕ, Αξκων Σωμάτων, εξ υπαξκών).
Μπορούν να υπάρχουν και αξιωματικοί εξ εφέδρων εως ενα χρονικό οριο, η με πρόσληψη πενταετούς - δεκαετούς σύμβασης για ορισμένες ειδικευμένες υπηρεσίες, αλλά US Army.
Τι χρειάζεται να πληρώνει το κράτος ενα σωρό λεφτα για να φτιάξει στρατιωτικούς γιατρούς οι οποίοι στην πραγματικότητα σήμερα αντε να προσφέρουν...

μιά πενταετία και πολυ το βάζω σαν γιατροί μέσα στις μονάδες, που και τον περισσότερο χρόνο ακόμη και τότε να ασχολούνται εξω σαν ιδιώτες, και μετά ειδικά απο τον βαθμό του επίατρου να ειναι αραγμένοι ΝΙΜΙΤΣ και στα αλλα στρατιωτικά νοσοκομεία επί μονίμου βάσεως πλέον, συμπεριφερόμενοι ως.... κλινικάρχες η ως γιατροί του ΕΣΥ?

Επίσης γιατί να σπουδάζει ο στρατός τους νοσηλευτές-τριες του?
Ειναι αχρηστοι-τες οι προελεύσεως ΤΕΙ που σήμερα δουλεύουν στα κρατικά νοσοκομεία?
Δεν μπορεί να προσλάβει απο αυτήν την πηγή να τους κάνει ενα ταχύρριθμο σχολείο για τα ... δέοντα και να δουλέψουν στα Στρατ. νοσοκομεία, υγειονομικό?
Ιδιο το αντικείμενο της παροχής υπηρεσιών υγείας.

Τι χρειάζονται τόσοι Οικονομικοί αξιωματικοί προέλευσης Σχολής σωμάτων?
Να μήν αναφέρω υπηρεσίες εδώ στο λεκανοπέδιο που δεν χωράνε να καθήσουν μέσα στα γραφεία και κάνουν δουλειές η εχουν αντικείμενο εργασίας ακόμα και του απλού λογιστή και δεν χρειάζεται αυτός να ειναι αξιωματικός και με βαθμό Ταγματάρχη.
(Εχω στοιχεία και δεν τα βγάζω πρός το παρόν παραέξω).

Θα μού πείτε και πολίτες να ηταν αυτοί τζάμπα θα δούλευαν?
Απαντώ. Θα εξέλειπε η επι μία πενταετία τουλάχιστον δαπάνη των σπουδών τους, της σίτισής τους και διαμονής τους.
Και,
Με περιορισμό της ασχετης και πέρα κάθε λογικής γραφειοκρατία στον στρατό , .. που υπάρχει για να υπάρχει καί ανάλογη απασχόληση, θα περίσσευαν αρκετά λεφτά.

Πάμε και για τον αριθμό των μονάδων τύπου "φάντασμα", των αχρηστων διασπαρμένων μονάδων που ειναι η διασπασμένες η διασπαρμένες με μοναδικό κριτίριο,το γιατί εκεί να υπάρχει στρατιωτική μονάδα και οχι και εδώ.
Με αποτέλεσμα ενα σωρό εδώ και εκεί μικρές μονάδες.
Με κύρια συλλογιστική¨
Στρατός = ουφλατζίδικα,καφετέριες,ενοικιαζόμενα σπίτια, και αλλες οικονομικές κοινωνικές δραστηριότητες.
Δεν χρειάζεται και εδώ ενας Καλλικράτης?
Δεν θα σωθούν πολλά λεφτά?

Και λεφτά θα σωθούν και θα περισσέψουν.

Τελικά ολη η φιλοσοφία μου ειναι.
Να βγαίνουν αξιωματικοί μόνο απο την ΣΣΕ τόσοι οσοι χρειάζονται πράγματι για να σταδιοδρομήσουν και να εξελειχθούν ως μάχιμοι σε καθαρά μάχιμες μονάδες και στις επιτελικές φυσικά στους ανώτατους βαθμούς.

Καί οχι να φρακάρει η επετηρίδα στον βαθμό απο Συνταγματάρχης και ανω και να μην ξέρουν που να τους τοποθετήσουν, και τους βάζουν εδώ και εκεί πέρα απο κάθε λογικής .
(Και εδώ εχω αριθμούς και θέσεις που δεν ειναι επι του παρόντος να βγούν στον αέρα)

Και καννένας δεν υποστηρίζει οτι δεν πρέπει οι να πληρώνονται οι Αξιωματικοί σωστά.
Απλούστατα τώρα το ενα καρβέλι μοιράζεται σε πολλά στόματα, οπερ και οι μερίδες μικρότερες.

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΠΟΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΡΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;
ΠΟΣΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΡΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ;
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRYOsefUTC6oAtLVfslAC4sqLIdJDxSke0DSco5AB8Oznkc-WicJ1XRy4GvWlwC-qUOEklgi7SZ0rG56iU7Hf4z0Dsw37OdD85q3azl908tCM2ysT2y3SyT37YMxtHyTcVu-yzbdibshU/s320/SSAS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRYOsefUTC6oAtLVfslAC4sqLIdJDxSke0DSco5AB8Oznkc-WicJ1XRy4GvWlwC-qUOEklgi7SZ0rG56iU7Hf4z0Dsw37OdD85q3azl908tCM2ysT2y3SyT37YMxtHyTcVu-yzbdibshU/s72-c/SSAS.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2010/11/blog-post_9880.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2010/11/blog-post_9880.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy