Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Επίσκεψη Α/ΓΕΝ στο Αρχηγείο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα σήμερα η επίσημη επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Δημήτριου Ελευσινιώτη στην Άγκυρα, η οποία   πραγματοπο...

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα σήμερα η επίσημη επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Δημήτριου Ελευσινιώτη στην Άγκυρα, η οποία  πραγματοποιείται  μετά από πρόσκληση του Τούρκου ομολόγου του, Ναυάρχου Ugur Yigit.
Το μεσημέρι ο κος Ελευσινιώτης  συναντήθηκε  με τον Αρχηγό των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγό Isik Kosaner στην έδρα του Γενικού επιτελείου, ενώ είχε προηγηθεί συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του.

Στην τελετή που έγινε προς τιμήν του Έλληνα Αρχηγού ΓΕΝ, ο κύριος Ελευσινιώτης αναφώνησε στην Τουρκική το Μερχαμπά Ασκέρ (χαίρε φαντάρε), ενώ ακολούθησε συνομιλία στην έδρα του Ναυτικού Επιτελείου.
Ο Τούρκος Ναύαρχος στις δηλώσεις του χαρακτήρισε την Ελλάδα φίλη και σύμμαχο, ξεκαθαρίζοντας πως η συνάντηση είχε προγραμματισθεί και δεν έχει σχέση με οτιδήποτε άλλο, εννοώντας μια πιθανή συνομιλία για τα χωρικά ύδατα.
Από την πλευρά του ο κύριος Ελευσινιώτης αφού χαρακτήρισε τον Τούρκο ομόλογό του φίλο, τόνισε πως τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης των δύο χωρών δεν μένουν στα χαρτιά.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κύριος Ελευσινιώτης θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες την Κωνσταντινούπολη όπου θα συναντηθεί με το Διοικητή της Βόρειας Θαλάσσιας Περιοχής Αντιναύαρχο Mehmet Otuzbiroglu.
Την Σμύρνη όπου θα συναντηθεί με το Διοικητή της Νότιας Θαλάσσιας Περιοχής Αντιναύαρχο Nusret Guner,
Επίσης θα πραγματοποιήσει εθιμοτυπική επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου θα συναντηθεί με τον Α.Θ.Π. Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.Το ναύσταθμο στο Golcuk όπου θα συναντηθεί με τον  Αρχηγό Τουρκικού Στόλου Nαύαρχο  Murat Bilgel και θα επισκεφθεί πλοία του τουρκικού στόλου και τα ναυπηγεία Golcuk και Κωνσταντινούπολης.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Επίσκεψη Α/ΓΕΝ στο Αρχηγείο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων
Επίσκεψη Α/ΓΕΝ στο Αρχηγείο των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZDycfkkqujVoq6irXYNfFTfo8J5xtcDwZpvU9ujACTkI2j2aJ-SeCZWX8VMGP7Yrno5vSiLktp3FIgDVAdRI8BiU0xU-GfdB9G10UcZX-LjN9E2D3sCcIEPygEQvEquuUHTJ9RyDqUNw/s320/elefsiniotis+kosaner.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZDycfkkqujVoq6irXYNfFTfo8J5xtcDwZpvU9ujACTkI2j2aJ-SeCZWX8VMGP7Yrno5vSiLktp3FIgDVAdRI8BiU0xU-GfdB9G10UcZX-LjN9E2D3sCcIEPygEQvEquuUHTJ9RyDqUNw/s72-c/elefsiniotis+kosaner.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2010/11/blog-post_3707.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2010/11/blog-post_3707.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy