Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΡΙΟΥΣ

Μάλλον είσαι πλήρως ανενημέρωτος και βάζεις τα πάντα σε ένα τσουβάλι! Και για να μηνείμαι άδικος μαζί σου θα συμφωνήσω σε αυτά που λες για τ...

Μάλλον είσαι πλήρως ανενημέρωτος και βάζεις τα πάντα σε ένα τσουβάλι!
Και για να μηνείμαι άδικος μαζί σου θα συμφωνήσω σε αυτά που λες για τα στρατόπεδα φαντάσματα και για τον εξορθολογισμό του αριθμού των εισερχομένων στις στρατιωτικές σχολές!
Όμως, παρέλειψες σκοπίμως(?) να αναφρέρεις ότι τα στρατόπεδα φαντάσματα τα δημιούργησαν άλλοι και όχι στρατιωτικοί! Και όχι μόνο αυτό! Έβαλαν κάποιους στρατιωτικούς να λειτουργούν "στρατόπεδα" χωρίς πόρους, χωρίς Προσωπικό, κάνοντας το Διοικητή να μένει 24ωρα μέσα για να κάνει ο ίδιος σκοπιά μιας και δεν είχε προσωπικό να στελεχώσει την ασφάλεια και τη λειτουργία του στρατοπέδου που του επέβαλαν κάποιοι!
Πρέπει να ξέρεις επίσης, πωε οι στρατιωτικές επιχειρήσεις δεν λειτουργούν μόνο με αυτόν που κρατάει τουφέκι. Δίπλα του και πίσω του υπάρχουν διπλάσιοι για να τον υποστηρίζουν. Αυτό στο στρατό λέγεται Διοικητική Μέριμνα.
Αν δεν είσαι στρατιώτης μπορείς να υποστηρίξεις έναν στρατιώτη??
Ποιός σου είπε πως στον Αμερικάνικο στρατό παίρνουν τον γιατρό από το Πανεπιστήμιο και του φοράνε μια στολή και τέλος??? Επειδή εκεί η πλειόνότητα των στελεχών, είτε μάχιμοι είτε της υποστήριξης, δεν προέρχονται από στρατιωτικές σχολές, για να γίνεις "commisioned" πρέπει να περάσεις από σειρά εκπαιδεύσεων που σίγουρα δεν είναι ούτε 6 μήνες, ούτε ένας χρόνος.
Όσο για το κόστος της ΣΣΑΣ, αν το αναλύσεις δεν έχει καμία διαφορά με το κόστος αντιστοίχου αριθμού φοιτητών, αν συνυπολογίσεις κόστος εστιών, φοιτητικών λεσχών, παρατεταμένου χρόνου σπουδών κλπ κλπ.
Πριν μερικά χρόνια εφαρμόσθηκε το μέτρο απευθείας κατάταξης Οικονομικών Αξιωματικών για το Πολεμικό Ναυτικό. Ρώτα να μάθεις πως κατέληξε!
Ζητούσαν 15 άτομα και εμφανίζονταν 5!
Ποιός θα πάει στην ηλικία των 24-29 ετών να φορέσει στολή για να εργάζεται χωρίς ωράριο, σε συνθήκες εξαθλίωσης για 800 - 1000 ευρώ??
Υπάρχουν κάποιοι ναι! Ποιοί όμως?
Αποτυχημένοι, πεινασμένοι και αυτοί που ψάχνουν μια δουλίτσα και όποια νάναι και βλέπουμε. Αν θέλεις τέτοιους, τότε είσαι σε καλό δρόμο!
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΡΙΟΥΣ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑΡΙΟΥΣ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQeIkD_fsGdLqoeP1pS5FK4DAthCc166FHrQX_zpdo0Kcfw-Ugog2ifNrzerzlck52psaikf5Xeot6_gRkA_qr6uUAWXHf74MrIxXQoN_gdSU-8UNkrUYk_VgLy5kJxUu-ZgOXD9qZTWc/s320/_1_%257E3.JPG
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQeIkD_fsGdLqoeP1pS5FK4DAthCc166FHrQX_zpdo0Kcfw-Ugog2ifNrzerzlck52psaikf5Xeot6_gRkA_qr6uUAWXHf74MrIxXQoN_gdSU-8UNkrUYk_VgLy5kJxUu-ZgOXD9qZTWc/s72-c/_1_%257E3.JPG
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2010/11/blog-post_3355.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2010/11/blog-post_3355.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy