Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

''ΠΡΟΚΑΛΕΙ'' ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ

Διαμαρτύρεται ο αρθρογράφος στην Μπιρλίκ της 12-11-2010 για τη στάση του ελληνικού κράτους απέναντι στη μειονότητα. Συγκεκριμένα φαίνεται να...

Διαμαρτύρεται ο αρθρογράφος στην Μπιρλίκ της 12-11-2010 για τη στάση του ελληνικού κράτους απέναντι στη μειονότητα. Συγκεκριμένα φαίνεται να τον ενοχλούνε ιδιαίτερα τα στρατόπεδα εκπαίδευσης των ειδικών δυνάμεων στη Θράκη. Η αφορμή είναι ένα άρθρο του περιοδικού Στρατηγική. Ας δούμε όμως τι γράφει ο αρθρογράφος :
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ
Με έκπληξη διάβασα αυτό το άρθρο στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού ¨Στρατηγική¨ και για μια ακόμη φορά κατάλαβα πως το Ελληνικό κράτος δεν εμπιστεύεται την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης και λυπήθηκα πολύ.
Η Ελλάδα πραγματικά συνεχίζει να κάνει ένα σοβαρό λάθος πιστεύοντας πως μια τόσο ήρεμη κοινότητα που βλέπει τα χώματα στα οποία είναι εγκατεστημένη ως πατρίδα και δεν προδίδει, μπορεί να εμπλακεί σε έναν πόλεμο Ελλάδας- Τουρκίας. 


Μα για ποιο εξοπλισμό και για ποια αεροπορική στήριξη κάνει λόγο το περιοδικό. Αυτά ούτε που τα φαντάζεται βέβαια η μειονότητα, διότι η μειονότητα θέλει να ζήσει δεμένη με την πατρίδα της. Δυστυχώς όμως αυτή η χώρα μάλλον δεν θέλει αυτήν τη μειονότητα. Προσέξτε,  το ¨Προκεχωρημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων¨ ( ΠΡΟΚΕΕΔ) που ιδρύθηκε στο χωριό Ν. Σάντα, δήθεν σε περίπτωση  που η μειονότητα εξεγερθεί και υπάρξουν περιστατικά, θα επιτεθεί για να καταστείλει την εξέγερση. Δεν μπορώ να μην πω Θεέ μου, Θεέ μου μεγαλοδύναμε. Εμείς τι σκεφτόμαστε, και οι Ε.Δ του κράτος μας τι κυνηγάνε.
Αυτό παρομοιάζω με το εξής.  Όταν το 1974 έγινε η ¨Επιχείρηση Ειρήνης στην Κύπρο¨ ήμουν 12 χρονών. Στα χωράφια μας είχαν έρθει ηλικιωμένοι στρατιώτες λόγω επιστράτευσης από την Πελοπόννησο. Δεν ξεχνάω τι μου είπανε εκείνοι οι ηλικιωμένοι στρατιώτες το πρωί όταν μαζί με την μάνα μου και τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου είχαμε πάει στο καπνοχώραφο. Ακόμα αντηχεί στα αυτιά μου το ¨Εμείς ήρθαμε εδώ να σας πετσοκόψουμε¨. Πιστέψτε, αυτό δεν είναι ούτε ψέμα, ούτε φτιαχτό. Αμέσως σκέφτηκα αυτό. Δηλαδή αν –ο Θεός να μη δώσει- η Τουρκία μπει σε πόλεμο με την πατρίδα μας την Ελλάδα, αυτοί οι κομάντο θα μας εξαφανίσουν.
Μα υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτό ; Αν κάποιος το πιστεύει ας βγει να το πει. Διαβάστε τη Στρατηγική και θα καταλάβετε. Δεν είπαν για πλάκα κάποιοι ¨Ο Τούρκος δεν έχει άλλο φίλο από τον Τούρκο¨.
Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: ''ΠΡΟΚΑΛΕΙ'' ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
''ΠΡΟΚΑΛΕΙ'' ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGpsLJ6_Arr92ManP-tyb6U21jvhtZ4uOq2bEXXhyphenhyphenluGIj1IW3WokaZKQuMH8dqE1EYk_9rTUKTJI6YVVy78stP0NUP0Fgx4fGfTnkr0hyphenhyphenClSnGmyvBmSUR3NoQmIoKKjydP3SnzVZf2I/s320/stratigiki20yazi20sayfasi.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGpsLJ6_Arr92ManP-tyb6U21jvhtZ4uOq2bEXXhyphenhyphenluGIj1IW3WokaZKQuMH8dqE1EYk_9rTUKTJI6YVVy78stP0NUP0Fgx4fGfTnkr0hyphenhyphenClSnGmyvBmSUR3NoQmIoKKjydP3SnzVZf2I/s72-c/stratigiki20yazi20sayfasi.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2010/11/blog-post_14.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2010/11/blog-post_14.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy